yuka 05.06.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Yuczko, jak się masz? dzięki Tobie i Twoim zdjęciom ustaliłam, że ja też mam chyba palibina, nie znałam tej roślinki, kupiłam ją ze 3lata temu na wyprzedaży jako "no name" i tak ślicznie co roku kwitnie. aha i zapisuję się do castingu na na matkę muratorowo - chrzestną Hehehe, to na razie jesteś pierwsza w kolejce. Ja ze znajomą mówimy na palibina bzik, bo to taki bez miniaturowy... W tym roku nie nacieszyłam się niestety jego zapachem:(:( po tych ulewach i burzach już obleciały mu kwiaty... Czekam teraz na róże:yes: Maja mnóstwo pąków, żeby pogoda tylko pozwoliła się nimi nacieszyć Hej yuczko, jakie przepiękne fotki:jawdrop: Co za feeria barw rododendronów:jawdrop: Kupiłam mojej mamie ostatnio odmianę Nova Zembla-widzę, że dobrze zrobiłam, bo jest cudny:cool: Palbina masz cudnego- ja planowałam takiego szczepionego na pniu, ale jeszcze nie znalazłam nigdzie w ogrodowych:( Nie wiem skąd jesteś ale na giełdzie kwiatowej w Tychach były piękne , wysokie na ok. 1,4 m jeśli dobrze pamiętam po 60 lub 80 zł. (O palibinach piszę ) Witaj Paciorku Aga raczej z Polski centralnej, ciekawe, czy jest na tyle zdesperowana, żeby do Tych Tychów pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 05.06.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Yuka nie pisalam nic innego;)po prostu wcześniej moj post ,,wskoczył" przed inne- no przynajmniej na moim kompie...chyba, ze jakieś zwidy mialam:rolleyes: ale teraz jest juz ok:o teraz dodam tylko, ze trzymam kciukasy izyczęszczęsliwego rozwiazania:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.06.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Yuka nie pisalam nic innego;)po prostu wcześniej moj post ,,wskoczył" przed inne- no przynajmniej na moim kompie...chyba, ze jakieś zwidy mialam:rolleyes: ale teraz jest juz ok:o teraz dodam tylko, ze trzymam kciukasy izyczęszczęsliwego rozwiazania:wiggle: Dzięki Fra I pamiętaj o fotkach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 To my tu potrzymamy kciuki, a Ty zaciskaj nogi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.06.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Dziewczyny rodziły się w terminie, ciekawe jak tym razem:rolleyes: Ale ok, zaciskajmy, zaciskajmy;) każdy co może:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Yuka nie pisalam nic innego;)po prostu wcześniej moj post ,,wskoczył" przed inne- no przynajmniej na moim kompie...chyba, ze jakieś zwidy mialam:rolleyes: ale teraz jest juz ok:o (...) Pewnie zamiast "Zatwierdź odpowiedź" wcisnęłaś "Podgląd wiadomości", bo wtedy właśnie nowy post widoczny jest u góry strony, przed innymi napisanymi wcześniej. Yuka, tylko jak już nie będziesz dawała rady dłużej zaciskać, to przed wyjazdem nie zapomnij jeszcze zalogować się i ostatniego posta napisać - cała PL będzie Ci wtedy pomagać w parciu i oddychaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 05.06.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 A może z porodówki będę nadawać, czas szybciej minie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.06.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 yuczko...to i ja czekam na szczęśliwe rozwiązanie ....cichutko w twoim pięknym ogrodzie poczekam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 06.06.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ja już z Tobą oddycham a pu, a pu, a pu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 07.06.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Yuczko To trzymam kciuki żebys wytrzymala do soboty , a pózniej tez z toba pooddycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.06.2013 01:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Yuczka http://www.picgifs.com/graphics/b/babies/graphics-babies-052420.gif buziaki i sciskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.06.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Yuka i jak ? wytrzymałaś ? dziś sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.06.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 I jak tam Yuczko?Czekam na Dziedzica jak niewiemco:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.06.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Yuczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Dziś jest sobota...Więc skoro nie ma wieści.. to są dobre wieści...Chyba wytrzymała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.06.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) yuczko...to i ja czekam na szczęśliwe rozwiązanie ....cichutko w twoim pięknym ogrodzie poczekam :) Beatko, może kawkę do tego ogródeczka Ci wynieść? Dziś ładna pogoda, m. właśnie kosi trawę, już kończy, więc za chwilę zrobi się baardzo przyjemnie:yes: ja już z Tobą oddycham a pu, a pu, a pu OK, dotleniamy maluszka zwłaszcza przy skurczach przepowiadających;) a pu, a pu, a pu:D:D:D:hug: Yuczko To trzymam kciuki żebys wytrzymala do soboty , a pózniej tez z toba pooddycham Zuziu jestem więc wytrzymałam:yes: Dzisiaj chciałabym troszkę odpocząć, bo końcówkę tygodnia miałam bardzo intensywną, ale w nocy już mogłabym jechać:D:D Wieczorkiem trzeba troszkę zadbać o to, żeby organizm przygotować i voila:D:D Yuczka http://www.picgifs.com/graphics/b/babies/graphics-babies-052420.gif buziaki i sciskam mocno Dzięki Edytko Super emotka:yes: też tak głaszczę brzuszek;) Yuka i jak ? wytrzymałaś ? dziś sobota Tak, Mugatko, wytrzymałam:yes: Nic naprawdę nie wskazuje na to, żebym miała jechać przed terminem, ale ja chciałabym;) I jak tam Yuczko?Czekam na Dziedzica jak niewiemco:D:hug: Beatko To wszyscy czekamy w takim razie;) w grupie raźniej:yes: Yuczko Gosiu mam nadzieję, ze w tym garnku to coś zdrowego mieszasz, bo jeżeli tydzień na popcornie mamy przeżyć, to chyba nie mam wyjścia i muszę wcześniej urodzić Dziś jest sobota... Więc skoro nie ma wieści.. to są dobre wieści... Chyba wytrzymała... Tak Arniczko, dobre wieści:yes: Jestem imprezy wszystkie obskoczyłam, teraz mogę odetchnąć głęboko:D:D:D Dziewczynki, nie odzywałam się, bo miałam strasznie napięte te dwa ostatnie dni. W czwartek jak wyjechałam z domu o 7.30 tak dotarłam dopiero po dwudziestej, wczoraj też niewiele wcześniej od rana i po prostu nie miałam siły nic napisać. Ale dzisiaj już tylko krótki wypad z domku, a teraz odpoczywam. Zobaczymy, kiedy to nasze maleństwo będzie chciało wyjść. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.06.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Mam nadzieję, że jak będziesz się wybierać na porodówkę puścisz wiadomość, że to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.06.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Postaram się Ew. w drodze, jak m. nie będzie za bardzo bujał na dołach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 http://www.picgifs.com/graphics/b/babies/graphics-babies-006715.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Yuczka http://www.picgifs.com/graphics/k/kisses-hugs/graphics-kisses-hugs-778691.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts