yuka 09.06.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Edytka, czad jak zawsze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.06.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Yuczko trzymam kciuki Być może urodzisz prędzej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Dziewczyny to jedzcie juz na te porodowke ( nawet razem ) bo chyba ja urodze ..... Yuczka dostaje powiadomienia na maila jak tylko ktos wpisze sie do " Twojego Ogrodu ....... " i mysle , ze to JUZ !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.06.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 A to przepraszam za fałszywy alarm Edyto Ja bym chętnie pojechała ale co z tego jak Młoda się nie śpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Edyta.. może kompa nie odpala i do poczty nie zagląda... Pysiaczku.. może jeszcze nie pora... może Jej ciepło i dobrze, może jeszcze nie czas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.06.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Może i tak Arniko, choć już niby po czasie A na zewnątrz też tak ładnie i ciepło przecież jest Na spacerki bym ją zabierała No cóż muszę uzbroić się w cierpliwość Yuczko troszkę nadrobiłam i woooooooooow jaki Ty masz imponujący ogród!!! Na Twoje zdjęcia się nie załapałam, ale liczę na to, że załapię się na te po porodzie skoro już mam subskrypcję Moja Młoda też się strasznie rozpycha, więc jej chyba już mocno ciasno A jak u Ciebie ktg wychodzi? Bo u mnie dziś książkowo - ani jeden skurcz się nie zapisał!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Prosilam o konkretach ....... pisac ...... ............ bo znow na krzesle podskoczylam ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Pysiaczku trzymam kciuki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/baby/smileys-baby-433266.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.06.2013 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Dziewczyny, musiałam kompa odpalić raz jeszcze, bo już zamierzałam do łóżeczka zmykać Yuczko trzymam kciuki Być może urodzisz prędzej niż ja A może razem? I w ogóle witam u mnie:welcome: Dziewczyny to jedzcie juz na te porodowke ( nawet razem ) bo chyba ja urodze ..... Yuczka dostaje powiadomienia na maila jak tylko ktos wpisze sie do " Twojego Ogrodu ....... " i mysle , ze to JUZ !!!!!!!!!! :lol2: Edytka, to trzymaj rękę na pulsie, w końcu się doczekamy, tego nie da się zatrzymać A to przepraszam za fałszywy alarm Edyto Ja bym chętnie pojechała ale co z tego jak Młoda się nie śpieszy Najwyraźniej nie wie, jak tu jest fajnie:yes: A robisz coś na "przyspieszenie? Edyta.. może kompa nie odpala i do poczty nie zagląda... Pysiaczku.. może jeszcze nie pora... może Jej ciepło i dobrze, może jeszcze nie czas.. Edytka właśnie o tej porze przy kompie? Krócej trochę w pracy, czy wolna niedziela? Może i tak Arniko, choć już niby po czasie A na zewnątrz też tak ładnie i ciepło przecież jest Na spacerki bym ją zabierała No cóż muszę uzbroić się w cierpliwość Yuczko troszkę nadrobiłam i woooooooooow jaki Ty masz imponujący ogród!!! Na Twoje zdjęcia się nie załapałam, ale liczę na to, że załapię się na te po porodzie skoro już mam subskrypcję Moja Młoda też się strasznie rozpycha, więc jej chyba już mocno ciasno A jak u Ciebie ktg wychodzi? Bo u mnie dziś książkowo - ani jeden skurcz się nie zapisał!!! Dzięki Pysiaczku Ja ktg miałam w czwartek, jakiś skurcz się zapisał, ale generalnie ani mały, ani macica spokojni nie byli:no: Jeszcze nie miałam tak "poszarpanego" zapisu. Następne mam we wtorek. Prosilam o konkretach ....... pisac ...... ............ bo znow na krzesle podskoczylam ........ I teraz też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Rany julek ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.06.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Edytka, ale to tak szybko się nie dzieje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 A nie moze tak byc " ..... jestem w ciazy zaraz wracam ? ......... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Yuczka , a co ja tam wiem ..... czekam i czekam na tego siostrzenca .... wszystkie prace zaniedbuje ... nawet do swojegp dziennika nie zagladam .... tylko u Ciebie na czatach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.06.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Kochanieńka, wklejaj u siebie foteczki, bo pewnie masz ich tysiące, ogrodzenie się kończy?Co jeszcze ciekawego działasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 http://www.picgifs.com/disney-graphics/disney-graphics/baby-disney/disney-graphics-baby-disney-547406.gif http://www.picgifs.com/disney-graphics/disney-graphics/baby-disney/disney-graphics-baby-disney-998999.gifhttp://www.picgifs.com/disney-graphics/disney-graphics/baby-disney/disney-graphics-baby-disney-830943.gifhttp://www.picgifs.com/disney-graphics/disney-graphics/baby-disney/disney-graphics-baby-disney-636182.gifhttp://www.picgifs.com/disney-graphics/disney-graphics/baby-disney/disney-graphics-baby-disney-719528.gifhttp://www.picgifs.com/disney-graphics/disney-graphics/baby-disney/disney-graphics-baby-disney-713709.gif Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Yuczka , a gdzie tam ..... deszcze niespokojne wiec ogrodzenie czeka ..... listwy sie robia przypodlogowe , pstryczki , anemostaty , klamki w oknach i takie tam pomniejsze sprawy .... mieszkanie wystawilam na market wiec tez mam troche zalatwien .... pomagam kolezance przy remoncie jej mieszkania ( lokator sie wyprowadzil ) ......... poszukuje wykonawcy do kostki wokol Stylka .... i chce hydraulike zrobic do konca ( z wykonawca problem bo mam troche specyficzne wymagania ) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 09.06.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 i jeszcze taki emotek dla Was http://www.picgifs.com/disney-graphics/disney-graphics/baby-disney/disney-graphics-baby-disney-365469.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.06.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Dobrej nocki:bye:Zmykam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.06.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Yuczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 09.06.2013 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2013 Twoje emotki są niesamowite:hug: Jutro zajrzę do Ciebie, liczę, ze będę miała co oglądać listwy, pstryczki, klameczki... Zmykam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts