Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny to jedzcie juz na te porodowke ( nawet razem ) bo chyba ja urodze :lol2:..... Yuczka dostaje powiadomienia na maila jak tylko ktos wpisze sie do " Twojego Ogrodu ....... " i mysle , ze to JUZ !!!!!!!!!!

Może i tak Arniko, choć już niby po czasie ;) A na zewnątrz też tak ładnie i ciepło przecież jest :) Na spacerki bym ją zabierała :) No cóż muszę uzbroić się w cierpliwość ;)

Yuczko troszkę nadrobiłam i woooooooooow jaki Ty masz imponujący ogród!!! Na Twoje zdjęcia się nie załapałam, ale liczę na to, że załapię się na te po porodzie skoro już mam subskrypcję :D

Moja Młoda też się strasznie rozpycha, więc jej chyba już mocno ciasno :yes: A jak u Ciebie ktg wychodzi? Bo u mnie dziś książkowo - ani jeden skurcz się nie zapisał!!!

Dziewczyny, musiałam kompa odpalić raz jeszcze, bo już zamierzałam do łóżeczka zmykać;)

Yuczko trzymam kciuki :) Być może urodzisz prędzej niż ja ;)

A może razem?

I w ogóle witam u mnie:welcome:

Dziewczyny to jedzcie juz na te porodowke ( nawet razem ) bo chyba ja urodze :lol2:..... Yuczka dostaje powiadomienia na maila jak tylko ktos wpisze sie do " Twojego Ogrodu ....... " i mysle , ze to JUZ !!!!!!!!!!

:lol2::lol2::lol2: Edytka, to trzymaj rękę na pulsie, w końcu się doczekamy, tego nie da się zatrzymać;)

A to przepraszam za fałszywy alarm Edyto :lol2:

Ja bym chętnie pojechała ale co z tego jak Młoda się nie śpieszy :no:

Najwyraźniej nie wie, jak tu jest fajnie:yes:

A robisz coś na "przyspieszenie?;):p

Edyta.. może kompa nie odpala i do poczty nie zagląda...

Pysiaczku.. może jeszcze nie pora... może Jej ciepło i dobrze, może jeszcze nie czas..

Edytka właśnie o tej porze przy kompie? Krócej trochę w pracy, czy wolna niedziela?

Może i tak Arniko, choć już niby po czasie ;) A na zewnątrz też tak ładnie i ciepło przecież jest :) Na spacerki bym ją zabierała :) No cóż muszę uzbroić się w cierpliwość ;)

Yuczko troszkę nadrobiłam i woooooooooow jaki Ty masz imponujący ogród!!! Na Twoje zdjęcia się nie załapałam, ale liczę na to, że załapię się na te po porodzie skoro już mam subskrypcję :D

Moja Młoda też się strasznie rozpycha, więc jej chyba już mocno ciasno :yes: A jak u Ciebie ktg wychodzi? Bo u mnie dziś książkowo - ani jeden skurcz się nie zapisał!!!

Dzięki Pysiaczku:hug: Ja ktg miałam w czwartek, jakiś skurcz się zapisał, ale generalnie ani mały, ani macica spokojni nie byli:no: Jeszcze nie miałam tak "poszarpanego" zapisu. Następne mam we wtorek.

Prosilam o konkretach ....... pisac ...... :rotfl:............ bo znow na krzesle podskoczylam :lol2:........

I teraz też?

:hug:

Yuczka , a gdzie tam ..... deszcze niespokojne wiec ogrodzenie czeka ..... listwy sie robia przypodlogowe , pstryczki , anemostaty , klamki w oknach i takie tam pomniejsze sprawy .... mieszkanie wystawilam na market wiec tez mam troche zalatwien .... pomagam kolezance przy remoncie jej mieszkania ( lokator sie wyprowadzil :mad: ) ......... poszukuje wykonawcy do kostki wokol Stylka .... i chce hydraulike zrobic do konca ( z wykonawca problem bo mam troche specyficzne wymagania :p) ....