ZUZIA5 10.06.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Hej Yuczko wpadam zobaczyc czy sie nam cos przez weekend nie narodzilo ale widze że jestes i Pysiaczek jest to trzymam za was kciuczki dalej , myślami jestem z wami trzymajcie sie :hug: Ogród piękny kiedy ty masz jeszcze sile dziewczyno przy nim robic Podziwiam :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.06.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Yuka, zaglądam, żeby sprawdzić, czy kciuki jeszcze trzymać, czy może zazdrościć malutkiego człowieczka. Czytam, że zaciskać, to zaciskam, niech będzie szybko, bezboleśnie, bez komplikacji i w życzliwej atmosferze. Piękne zdjęcia ogrodu, różowe niskie goździki powalające, cudne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2013 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 No tak czekamy na jutro i zobaczymy Jedna znajoma schodziła się po schodach w wieżowcu przez tydzień po TP i nic! Mycie okien Nawet już o tym myślałam powiem Ci, ale najzwyczajniej w świecie nie chce mi się Z tymi oknami mam tak samo;) Po schodach to jeszcze krzywdę można sobie zrobić... Ech, pozostaje jedno tylko:P Czekać Pięknie Ci kwitnie wszystko w tym ogrodzie Dziękuję kochana. Wkrótce róże powinny rozkwitnąć, mają mnóstwo pączków, nie mogę się doczekać Hej Yuczko wpadam zobaczyc czy sie nam cos przez weekend nie narodzilo ale widze że jestes i Pysiaczek jest to trzymam za was kciuczki dalej , myślami jestem z wami trzymajcie sie :hug: Ogród piękny kiedy ty masz jeszcze sile dziewczyno przy nim robic Podziwiam :yes: Dzięki Zuziu No niestety nie mam czasu, chociaż czas to może by się znalazł, ale ciężko już W sobotę obsadziłam jedną doniczkę i zmęczyłam się przy tym okrutnie:( Rabaty czekają na odchwaszczenie, rododendronom trzeba przekwitłe kwiaty poobrywać, dobrze, że w ubiegłym tygodniu róże udało mi się podwiązać Yuka, zaglądam, żeby sprawdzić, czy kciuki jeszcze trzymać, czy może zazdrościć malutkiego człowieczka. Czytam, że zaciskać, to zaciskam, niech będzie szybko, bezboleśnie, bez komplikacji i w życzliwej atmosferze. Piękne zdjęcia ogrodu, różowe niskie goździki powalające, cudne Pozdrawiam Tolu, kciuki jeszcze zaciskaj:yes: a za życzenia dziękuję Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła pochwalić się zdjęciem małego człowieczka:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 kciuki trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.06.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dzięki Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 10.06.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Yuczkajezdem znow ..... Pieknie u Ciebie ..... odpoczywaj Kochana ile sie da http://www.picgifs.com/baby-graphics/baby-graphics/pregnancy/baby-graphics-pregnancy-991506.gif..... Jutro znow tutaj bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.06.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Edytka:hug:http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/kisses/smileys-kisses-067969.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.06.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Jestem myślami z tobą yuczko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.06.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Beatkohttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/hearts/smileys-hearts-200572.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 11.06.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Yuczko i Ja jestem :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 ale pięknie ogrodowo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.06.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Yuczko i Ja jestem :hug: http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gif ale pięknie ogrodowo:yes: Dziękihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-939729.gif A słoneczka mogłabyś Anetko trochę podesłać? U nas zimno dzisiaj, pochmurno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.06.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-804562.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-804562.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-804562.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.06.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 u nas słońce ale wieczorem zapowiadają burze i gradobicie, juz się boję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 11.06.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Widzę, ze Edytka cały czas na posterunku:hug:Pani doktor powiedziała, ze to jeszcze nie ten czas;) Anetko, może nie będzie tak źle, miejmy nadzieję, że na strachu się skończy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.06.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 yuczka ale piękne widoki z twojego ogrodu... i ja zaglądam i trzymam kciuki za szczęśliwe i w miarę bezbolesne rozwiązanie serdeczności przesyłam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.06.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Widzę, ze Edytka cały czas na posterunku:hug: Pani doktor powiedziała, ze to jeszcze nie ten czas;) Yuczka , a to juz tak na 100% malenstwo meskiej pci bedzie ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.06.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Hej yuczko wpadłam dosłownie do siebie na momencik dać znak, ze żyję, ale jestem totalnie zawalona pracą Na szczęście widzę już światełko w tunelu:wiggle: Postanowiłam odwiedzić tylko kochane forumowe ciężaróweczki:) i sprawdzić czy to już czy jeszcze nie:rolleyes: i widzę, ze jeszcze nie... Kochana w każdym razie trzymam cały czas kciuki- na pewno wszystko będzie dobrze- w końcu masz już doświadczenie, prawda? Piękny masz ogródek- wspaniałe kolory Chciałam Ci zakomunikować yuczko, ze w moim ogrodzie po raz pierwszy zaczęła kwitnąć yuka:eek: Komu jak komu, ale Tobie musiałam powiedzieć:lol2: Wszystkiego dobrego, trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 13.06.2013 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 13.06.2013 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Hejka:bye: Yuczka , a to juz tak na 100% malenstwo meskiej pci bedzie ????? Edytko, na 100% to jak się urodzi Ci powiem:hug: Hej yuczko wpadłam dosłownie do siebie na momencik dać znak, ze żyję, ale jestem totalnie zawalona pracą Na szczęście widzę już światełko w tunelu:wiggle: Postanowiłam odwiedzić tylko kochane forumowe ciężaróweczki:) i sprawdzić czy to już czy jeszcze nie:rolleyes: i widzę, ze jeszcze nie... Kochana w każdym razie trzymam cały czas kciuki- na pewno wszystko będzie dobrze- w końcu masz już doświadczenie, prawda? Piękny masz ogródek- wspaniałe kolory Chciałam Ci zakomunikować yuczko, ze w moim ogrodzie po raz pierwszy zaczęła kwitnąć yuka:eek: Komu jak komu, ale Tobie musiałam powiedzieć:lol2: Wszystkiego dobrego, trzymaj się Aguś, cieszę się, że wpadłaś, mimo nawału pracy:hug: Zaciskaj jeszcze kciuki, to już coraz bliżej:D Mówisz, yuka będzie Ci kwitła? Bardzo się cieszę U mnie w tym roku wydaje "tylko" potomstwo, może w przyszłym zakwitnie:lol2::lol2: Niezły zbieg okoliczności, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts