Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Yuka, zaglądam, żeby sprawdzić, czy kciuki jeszcze trzymać,

czy może zazdrościć malutkiego człowieczka.

Czytam, że zaciskać, to zaciskam, niech będzie szybko, bezboleśnie, bez komplikacji i w życzliwej atmosferze.

Piękne zdjęcia ogrodu, różowe niskie goździki powalające, cudne :)

Pozdrawiam :bye:

No tak czekamy na jutro i zobaczymy ;)

Jedna znajoma schodziła się po schodach w wieżowcu przez tydzień po TP i nic! Mycie okien :rolleyes: Nawet już o tym myślałam powiem Ci, ale najzwyczajniej w świecie nie chce mi się :D

Z tymi oknami mam tak samo;) Po schodach to jeszcze krzywdę można sobie zrobić...

Ech, pozostaje jedno tylko:P Czekać;)

Pięknie Ci kwitnie wszystko w tym ogrodzie :yes:

Dziękuję kochana. Wkrótce róże powinny rozkwitnąć, mają mnóstwo pączków, nie mogę się doczekać:cool:

Hej Yuczko wpadam zobaczyc czy sie nam cos przez weekend nie narodzilo ale widze że jestes i Pysiaczek jest to trzymam za was kciuczki dalej , myślami jestem z wami trzymajcie sie :hug::hug::hug:

Ogród piękny kiedy ty masz jeszcze sile dziewczyno przy nim robic Podziwiam :yes::yes::yes:

Dzięki Zuziu:hug:

No niestety nie mam czasu, chociaż czas to może by się znalazł, ale ciężko już:yes: W sobotę obsadziłam jedną doniczkę i zmęczyłam się przy tym okrutnie:( Rabaty czekają na odchwaszczenie, rododendronom trzeba przekwitłe kwiaty poobrywać, dobrze, że w ubiegłym tygodniu róże udało mi się podwiązać:D

Yuka, zaglądam, żeby sprawdzić, czy kciuki jeszcze trzymać,

czy może zazdrościć malutkiego człowieczka.

Czytam, że zaciskać, to zaciskam, niech będzie szybko, bezboleśnie, bez komplikacji i w życzliwej atmosferze.

Piękne zdjęcia ogrodu, różowe niskie goździki powalające, cudne :)

Pozdrawiam :bye:

Tolu, kciuki jeszcze zaciskaj:yes: a za życzenia dziękuję:hug:

Mam nadzieję, że już niedługo będę mogła pochwalić się zdjęciem małego człowieczka:D:D:D

Yuczkajezdem znow :lol2:.....

Pieknie u Ciebie ..... odpoczywaj Kochana ile sie da http://www.picgifs.com/baby-graphics/baby-graphics/pregnancy/baby-graphics-pregnancy-991506.gif.....

Jutro znow tutaj bede :p

Yuczko i Ja jestem :hug::hug::hug:

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gif

ale pięknie ogrodowo:yes::D

Dziękihttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-939729.gif

A słoneczka mogłabyś Anetko trochę podesłać? U nas zimno dzisiaj, pochmurno...

Hej yuczko:hug:

wpadłam dosłownie do siebie na momencik dać znak, ze żyję, ale jestem totalnie zawalona pracą:bash:

Na szczęście widzę już światełko w tunelu:wiggle:

Postanowiłam odwiedzić tylko kochane forumowe ciężaróweczki:) i sprawdzić czy to już czy jeszcze nie:rolleyes: i widzę, ze jeszcze nie...

Kochana w każdym razie trzymam cały czas kciuki- na pewno wszystko będzie dobrze- w końcu masz już doświadczenie, prawda?:hug:

Piękny masz ogródek- wspaniałe kolory :wiggle: Chciałam Ci zakomunikować yuczko, ze w moim ogrodzie po raz pierwszy zaczęła kwitnąć yuka:eek:

Komu jak komu, ale Tobie musiałam powiedzieć:lol2::lol2:

Wszystkiego dobrego, trzymaj się:hug:

Hejka:bye:

Yuczka , a to juz tak na 100% malenstwo meskiej pci :p bedzie ?????

Edytko, na 100% to jak się urodzi Ci powiem:hug:

Hej yuczko:hug:

wpadłam dosłownie do siebie na momencik dać znak, ze żyję, ale jestem totalnie zawalona pracą:bash:

Na szczęście widzę już światełko w tunelu:wiggle:

Postanowiłam odwiedzić tylko kochane forumowe ciężaróweczki:) i sprawdzić czy to już czy jeszcze nie:rolleyes: i widzę, ze jeszcze nie...

Kochana w każdym razie trzymam cały czas kciuki- na pewno wszystko będzie dobrze- w końcu masz już doświadczenie, prawda?:hug:

Piękny masz ogródek- wspaniałe kolory :wiggle: Chciałam Ci zakomunikować yuczko, ze w moim ogrodzie po raz pierwszy zaczęła kwitnąć yuka:eek:

Komu jak komu, ale Tobie musiałam powiedzieć:lol2::lol2:

Wszystkiego dobrego, trzymaj się:hug:

Aguś, cieszę się, że wpadłaś, mimo nawału pracy:hug: Zaciskaj jeszcze kciuki, to już coraz bliżej:D

Mówisz, yuka będzie Ci kwitła? Bardzo się cieszę:yes: U mnie w tym roku wydaje "tylko" potomstwo, może w przyszłym zakwitnie:lol2::lol2::lol2:

Niezły zbieg okoliczności, nie?