Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

yuczko....przecudne te twoje róże...i tak ja mugatka jestem oczarowana różą Eden...mam ją na swojej liście również, tym bardziej, że mam ją gdzie teraz posadzić:) Mąż zrobił i nową pergole:)

A Bartoszek jaki roześmiany...szczęśliwy słodziak:) Całusek w nosek od cioci Beatki:)

Yuczko jaki śliczny i uśmiechnięty ten Twój Robaczek :D

Też go wymiziaj po stópkach od cioci Pysi :yes:

A jak Ty się czujesz? Jak sobie dajecie radę? Ty bardziej doświadczona już to pewnie wszystko idzie świetnie :)

Dzięki Pysiu:hug:

Robaczek uśmiechnięty, ale to tylko przez sen;) Na świadomy uśmiech musimy jeszcze poczekać... Chociaż... tak się uśmiechał, jak go siostra przytulała, to nie jestem pewna, czy to takie nie do końca świadome:rolleyes:

A z doświadczeniem, wiesz, na pewno łatwiej przy kolejnym dziecku, ale też prawda jest taka, że każde dziecko jest inne, tak że z każdym dniem Ty też będziesz nabierać doświadczenia i dotrzecie się, zobaczysz:hug:

Takie to młode a takie już uchachane :) widać ze dobrze mu na świecie :)

Dzięki yuka za wszelkie info :) Eden na pewno zamieszka też u mnie :)

I oby tak dobrze mu było zawsze:yes:

A Eden szczerze polecam, naprawdę warto:yes:

yuczko....przecudne te twoje róże...i tak ja mugatka jestem oczarowana różą Eden...mam ją na swojej liście również, tym bardziej, że mam ją gdzie teraz posadzić:) Mąż zrobił i nową pergole:)

A Bartoszek jaki roześmiany...szczęśliwy słodziak:) Całusek w nosek od cioci Beatki:)

No, to tym bardziej skoro masz nową pergolę musisz coś wystrzałowego zakupić:yes:

Bartoszka ucałuję (uwielbiam to:D) jak tylko wstanie:yes:

Właśnie pozwolił mamusi ciasto zrobić, zrobiłam tak jak pisałam u Ciebie, połowę z jabłkami, połowę z truskawkami. W piekarniku siedzą dwie blaszki. Na tym z truskawkami dałam kruszonkę migdałowo-kokosową, na części "dla mnie" zwykłą kruszonkę;) Mam nadzieję, ze będzie wilk syty i owca cała. I miałaś rację, zapach unosi się niesamowity:yes:

Edytowane przez yuka

Pełnia szczęścia, aż i nie się gęba uśmiecha :D

nio , smiechowy smieszek krasnalek:lol2:

:lol:

Cudny Robaczek :)

Dziewczyny, jak spojrzę na to zdjęcie to i mnie się humor poprawia:D:D:D

no cholera nic nie widzę , wieczorem od młodej kompa wezmę to se oczka nacieszę a co:D

Mam nadzieję, ze zobaczysz:yes:

yuczko, koniecznie daj znać, jak wyszło ciasto? Czy z jednej porcji na dwie keksówki wystarcza ciasta????

Ciasto pyyyychotka:yes:

Dziś jeszcze lepsze, niż wczoraj, takie fajne wilgotne:yes:

Z jednej porcji wyszły mi 2 keksówki (mam takie 11x30cm), z tym, że jedno ciasto było takie niższe, jakieś 4cm. Piszę było, bo już nie ma:( Dzisiaj za to robiłam drożdżowe od Beauty i z jednej porcji spokojnie 3 keksówki pełne wychodzą:yes:

Dorkota, dziękuję:hug:

I witam przy okazji, bo chyba Cię jeszcze nie było:welcome:

To z trądzikiem będzie miał już spokój w okresie dorastania:D:D:D

Twój też Bartuś? (od Bartosza czy Bartłomieja?)

My ze skórą też mieliśmy przejścia, nawet pediatra chciała nas w szpitalu zatrzymać dzień dłużej, bo miał jakiś rumień grudkowaty na pośladkach, ale powiedziałam, że w sumie to moje trzecie dziecko, to z zaczerwienioną pupą powinnam dać radę:yes: I wyszliśmy po 2 dniach. A po kolejnych 2 na pupie nie było już ani śladu grudek i rumienia:D Ma jeszcze jakieś małe krostki na buzi, które uwidaczniają się jak płacze, bo jak jest fajnie rozluźniony to ich nie widać, nawet położnej ostatnio musiałam palcem pokazywać gdzie są...

Twój mały już chyba miesiąc skończył, prawda? Uśmiecha się już?