mugatka 25.06.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Takie to młode a takie już uchachane widać ze dobrze mu na świecie Dzięki yuka za wszelkie info Eden na pewno zamieszka też u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 yuczko....przecudne te twoje róże...i tak ja mugatka jestem oczarowana różą Eden...mam ją na swojej liście również, tym bardziej, że mam ją gdzie teraz posadzić Mąż zrobił i nową pergole:) A Bartoszek jaki roześmiany...szczęśliwy słodziak:) Całusek w nosek od cioci Beatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.06.2013 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Yuczko jaki śliczny i uśmiechnięty ten Twój Robaczek Też go wymiziaj po stópkach od cioci Pysi A jak Ty się czujesz? Jak sobie dajecie radę? Ty bardziej doświadczona już to pewnie wszystko idzie świetnie Dzięki Pysiu:hug: Robaczek uśmiechnięty, ale to tylko przez sen;) Na świadomy uśmiech musimy jeszcze poczekać... Chociaż... tak się uśmiechał, jak go siostra przytulała, to nie jestem pewna, czy to takie nie do końca świadome:rolleyes: A z doświadczeniem, wiesz, na pewno łatwiej przy kolejnym dziecku, ale też prawda jest taka, że każde dziecko jest inne, tak że z każdym dniem Ty też będziesz nabierać doświadczenia i dotrzecie się, zobaczysz:hug: Takie to młode a takie już uchachane widać ze dobrze mu na świecie Dzięki yuka za wszelkie info Eden na pewno zamieszka też u mnie I oby tak dobrze mu było zawsze:yes: A Eden szczerze polecam, naprawdę warto:yes: yuczko....przecudne te twoje róże...i tak ja mugatka jestem oczarowana różą Eden...mam ją na swojej liście również, tym bardziej, że mam ją gdzie teraz posadzić Mąż zrobił i nową pergole:) A Bartoszek jaki roześmiany...szczęśliwy słodziak:) Całusek w nosek od cioci Beatki:) No, to tym bardziej skoro masz nową pergolę musisz coś wystrzałowego zakupić Bartoszka ucałuję (uwielbiam to:D) jak tylko wstanie:yes: Właśnie pozwolił mamusi ciasto zrobić, zrobiłam tak jak pisałam u Ciebie, połowę z jabłkami, połowę z truskawkami. W piekarniku siedzą dwie blaszki. Na tym z truskawkami dałam kruszonkę migdałowo-kokosową, na części "dla mnie" zwykłą kruszonkę Mam nadzieję, ze będzie wilk syty i owca cała. I miałaś rację, zapach unosi się niesamowity:yes: Edytowane 25 Czerwca 2013 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.06.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Pełnia szczęścia, aż i nie się gęba uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 nio , smiechowy smieszek krasnalek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Cudny Robaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.06.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 no cholera nic nie widzę , wieczorem od młodej kompa wezmę to se oczka nacieszę a co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 26.06.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 yuczko, koniecznie daj znać, jak wyszło ciasto? Czy z jednej porcji na dwie keksówki wystarcza ciasta???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.06.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Pełnia szczęścia, aż i nie się gęba uśmiecha nio , smiechowy smieszek krasnalek:lol2: Cudny Robaczek Dziewczyny, jak spojrzę na to zdjęcie to i mnie się humor poprawia:D:D:D no cholera nic nie widzę , wieczorem od młodej kompa wezmę to se oczka nacieszę a co:D Mam nadzieję, ze zobaczysz:yes: yuczko, koniecznie daj znać, jak wyszło ciasto? Czy z jednej porcji na dwie keksówki wystarcza ciasta???? Ciasto pyyyychotka:yes: Dziś jeszcze lepsze, niż wczoraj, takie fajne wilgotne:yes: Z jednej porcji wyszły mi 2 keksówki (mam takie 11x30cm), z tym, że jedno ciasto było takie niższe, jakieś 4cm. Piszę było, bo już nie ma:( Dzisiaj za to robiłam drożdżowe od Beauty i z jednej porcji spokojnie 3 keksówki pełne wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.06.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam, dzisiaj zakosiłam Oli kompa to sobie popatrzyłam, roślinki cudne ale Dzieciątka nic nie przebije, taki milusieńki do schrupania po prostu, spełniłaś kochana obietnicę którą dałaś na "parapetówce formułowej" i córasek jak podrósł no no gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.06.2013 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Ilonka, ja dawałam jakieś obietnice?!?!?! Nie pamiętam:p Julia taaak podrosła:yes: do szkoły idzie od września:yes: A Ola dostała się do wymarzonego liceum? Czy to jeszcze chwilę na wyniki trzeba poczekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 28.06.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Yuczka no patrz jak na darmoche to wszyscy sie garna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.06.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Edytka, raz jeszczehttp://www.picgifs.com/graphics/t/thank-you/graphics-thank-you-566801.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkota 28.06.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Yuka - fajowy chłopaczek, jaka buzia ładna (mój ma trądzik młodzieńczy ) i roześmiana Edytowane 28 Czerwca 2013 przez dorkota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.07.2013 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dorkota, dziękuję I witam przy okazji, bo chyba Cię jeszcze nie było:welcome: To z trądzikiem będzie miał już spokój w okresie dorastania:D:D:D Twój też Bartuś? (od Bartosza czy Bartłomieja?) My ze skórą też mieliśmy przejścia, nawet pediatra chciała nas w szpitalu zatrzymać dzień dłużej, bo miał jakiś rumień grudkowaty na pośladkach, ale powiedziałam, że w sumie to moje trzecie dziecko, to z zaczerwienioną pupą powinnam dać radę I wyszliśmy po 2 dniach. A po kolejnych 2 na pupie nie było już ani śladu grudek i rumienia:D Ma jeszcze jakieś małe krostki na buzi, które uwidaczniają się jak płacze, bo jak jest fajnie rozluźniony to ich nie widać, nawet położnej ostatnio musiałam palcem pokazywać gdzie są... Twój mały już chyba miesiąc skończył, prawda? Uśmiecha się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.07.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Muszę się pochwalić dzisiaj, 17 dni po porodzie, założyłam swoje przedciążowe jeansy:wiggle::wiggle: O, tak się czuję: http://www.picgifs.com/graphics/g/girls/graphics-girls-721774.gif A teraz biegnę poprasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.07.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Przedciążowe dżinsy genialne, tylko Ci dzieci rodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.07.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Muszę się pochwalić dzisiaj, 17 dni po porodzie, założyłam swoje przedciążowe jeansy:wiggle::wiggle: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.07.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 No to jesteś teraz ekstra laska gratulacje :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 02.07.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Hehe, dziewczyny, do laski to mi jeszcze brakuje trochę, ale nie zmienia to faktu, ze naprawdę wczoraj poczułam się jak motylek:D:D:D A dzisiaj mojemu małemu mężczyźnie odpadł pępuszek:D:D:D Dorośleje mi dziecko:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts