asiulkowo 11.07.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 jakie piękności:) i dzidziuś i dziewczyny i róże:) pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 11.07.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Zachwyciła mnie Twoja różana altana/pergola!!! Jak się jeszcze troszkę różyczki rozrosną to będzie fantastycznie!!! Gratuluję pomysłu:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.07.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 miło popatrzeć na Was i ogród ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 11.07.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 no piękne zdjątka i Twoje i maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 11.07.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Rany Yuczko ale na cudne zdjecia sie zalapalam Bożesz Kobieto Jak ty Ślicznie wyglądasz Jakbym nie wiedziala to w życiu bym nie powiedziala, że dopiero co urodziłaś dziecko, ale ten wasz Maluszek bedzie rospieszczany przez siostrzyczki :yes: A zdjęcie z wózeczkiem między różami Obłędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 12.07.2013 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Yuczka po prostu czad ................. CUDOWNA RODZINE MASZ !!!!!!!!!!!!!!! http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gif Yuczka nie wiem czym najpierw sie zachwycac ... Twoja figura ............... cudnym , milusim , malusim siostrzencem ............. ogrodem ?????? Jeszcze brakuje mi fotek Szanti i Twojego meza ....... prosze o pelna fotorelacje do albumu rodzinnego Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 12.07.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ooo! Atijka, kiedy wpadniesz? ...znaczy... przyjedziesz Niedługo już Yuka, na wycieczki już na pewno jeździcie. Przyjedźcie do mnie - z młodym flaszkę jaką wspólnie obalimy ...a może i ja się przy okazji na mizianie jakie załapię :lol2:. Z moim syneczkiem flaszkę??? On cycusiowy;) I chociaż zazwyczaj potrafi się w gościach zachować, to akurat tym się nie dzieli z nikim;)(...) Ja tam myślę, że przynajmniej z tatusiem wypracują jakiś kompromis ...ale jednak imprezę flaszkową diabli wzięli No to może choć na to mizianie się załapię - chyba nie zostawicie Atijki tylko dla siebie, hmmm...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.07.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 yuczko....toż ty wyglądasz jak nastolatka!!!! Ślicznie wyglądacie wszyscy....piękne najdroższe kwiatuszki:) Cudna i szczęśliwa rodzinka:) A altana różana świetnie obmyślana!!!!!! Całuski dla najmłodszego kawalera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.07.2013 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Ależ gęba mi się drze dzidziuś w rozarium nie wiem co mam wpierw komplementować - przede wszystkim Rodzinę a katalpa to więcej kwiatów ma niż liści Dzięki Gosiu Katalpa w tym rpku dała taki pokaz kwitnienia:D Mam dwie, druga znacznie skromniej kwitła:yes: jakie piękności:) i dzidziuś i dziewczyny i róże:) pozdrawiam serdecznie Asiulkowo dziękuję i witam przy okazji serdecznie:welcome: bo chyba pierwszy raz u mnie? Zachwyciła mnie Twoja różana altana/pergola!!! Jak się jeszcze troszkę różyczki rozrosną to będzie fantastycznie!!! Gratuluję pomysłu:jawdrop: Dziękuję Dardurdko (trudny nick;)) Cieszę się, że Ci się podoba, tym bardziej, że zobaczyłam ją najpierw w swojej głowie i nie mogłam nigdzie zdjęć podobnych znaleźć, ale teraz widzę, że dokładnie o to mi chodziło:yes: I też witam:welcome: bo i Ciebie chyba wcześniej tu nie było? miło popatrzeć na Was i ogród ślicznie Mugatkohttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif no piękne zdjątka i Twoje i maluszka Dzięki Ilonkohttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-105172.gif Rany Yuczko ale na cudne zdjecia sie zalapalam Bożesz Kobieto Jak ty Ślicznie wyglądasz Jakbym nie wiedziala to w życiu bym nie powiedziala, że dopiero co urodziłaś dziecko, ale ten wasz Maluszek bedzie rospieszczany przez siostrzyczki :yes: A zdjęcie z wózeczkiem między różami Obłędne Zuziu, jak milutko mi się zrobilo:D:D:D Bartoszek na razie jest oczkiem w głowie całej rodziny bliższej i dalszej i chyba tak zostanie;) Yuczka po prostu czad ................. CUDOWNA RODZINE MASZ !!!!!!!!!!!!!!! http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gif Yuczka nie wiem czym najpierw sie zachwycac ... Twoja figura ............... cudnym , milusim , malusim siostrzencem ............. ogrodem ?????? Jeszcze brakuje mi fotek Szanti i Twojego meza ....... prosze o pelna fotorelacje do albumu rodzinnego Buziaki zostawiam Edytko Z figurą to wiesz, że u nas to rodzinne;) A fotki do albumu rodzinnego na pw Ci podeślę, (m. mnie chyba ukatrupi jak się dowie;)) Ja tam myślę, że przynajmniej z tatusiem wypracują jakiś kompromis ...ale jednak imprezę flaszkową diabli wzięli No to może choć na to mizianie się załapię - chyba nie zostawicie Atijki tylko dla siebie, hmmm...? [ATTACH=CONFIG]200241[/ATTACH] Nie tylko flaszkową imprezę diabli wzięli:bash: Ach, zlośliwość rzeczy martwych, ale mam nadzieję, że w końcu ta Atijka do nas dotrze, tylko wtedy to ja nie wiem czy w ogóle ja gdziekolwiek wypuszczę yuczko....toż ty wyglądasz jak nastolatka!!!! Ślicznie wyglądacie wszyscy....piękne najdroższe kwiatuszki:) Cudna i szczęśliwa rodzinka:) A altana różana świetnie obmyślana!!!!!! Całuski dla najmłodszego kawalera:) Beatko, jak tu Cię nie lubić? Młody wycałowany (nie ukrywam, że robię to z największą przyjemnością) A dzisiaj mój królewicz uśmiechnął się do mnie!!! To pierwsze takie świadome uśmiechy:D i zrobił jeszcze jedną niesamowitą rzecz: obrócił się z brzuszka na plecki!!! Chociaż to pewnie przypadek, bo jeszcze za mały jest na takie akrobacje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 20.07.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 Hej Yuczko Pozdrowionka na weekend zostawiam Co tam u Was ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.07.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Pozdrowienia zostawiam na fotki (gospodyni) się nie zalapałam:no: reszta niezmiennie czarujaca:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.07.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Hej Yuczko Pozdrowionka na weekend zostawiam Co tam u Was ?! Hej Zuziu Pozdrawiam poweekendowo;) Co u nas? Czas biegnie niesamowicie szybko, nim się zdążę obejżeć już kolejny tydzień mija... Właśnie chcę się wziąć za przygotowania zaproszeń na chrzciny, ale mały właśnie wstaje i znów chyba nic nie zrobię Pozdrowienia zostawiam na fotki (gospodyni) się nie zalapałam:no: reszta niezmiennie czarujaca:yes: Witaj Fra Fotki dosyć dlugo wisiały, ale nic straconego:no: Pewnie za akiś czas znowu coś wstawię Pamiętasz? obiecałaś kiedyś, że wstawisz jakieś ogrodowe zdjątka u mnie. Jak znajdziesz chwilkę to chętnie pooglądam:popcorn: U nas przed weekendem m. nawiózł trawnik... zapowiadali deszcz.... Nie mamy nawadniania, a deszczu nie było... Zaczyna wyglądać masakrycznie:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.07.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 - Witaj Fra Fotki dosyć dlugo wisiały, ale nic straconego:no: Pewnie za akiś czas znowu coś wstawię Pamiętasz? obiecałaś kiedyś, że wstawisz jakieś ogrodowe zdjątka u mnie. Jak znajdziesz chwilkę to chętnie pooglądam:popcorn: U nas przed weekendem m. nawiózł trawnik... zapowiadali deszcz.... Nie mamy nawadniania, a deszczu nie było... Zaczyna wyglądać masakrycznie:bash:- Kochana oczywiście, że pamiętam:yes: nawet popstrykałam trochę telefonem z myślą o Tobie.. tylko coś zgrać ich nie mogę, nie wiem o co chodzi.. ale ze mnie tuman techniczny.. a dzieci na wakacjach.. a mąż marudzi , że coś znowu chcę pokazywać . .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.07.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 ojej a Ciebie już nie ma? no nic zostawię na chwilę może zajrzysz do siebie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.07.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ja się również na fotki nie załapałam Ale za to na pocieszenie zobaczyłam piękny ogród i fotkę Fra -super ,no i kolejna blondyna na Fm Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.07.2013 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 (edytowane) Oooo Fra, ale laseczka z Ciebie:yes: Piękna blondynka, kolejna na forum... A synek jaki duży!!! ile ma lat? Przystojniaczek z niego. Jakie ma zawadiackie spojrzenie:yes: Olu, Ty też fotek nie widziałaś? Dobra dziewczyny, jak jesteście to jeszcze na chwilkę: Edytowane 23 Lipca 2013 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.07.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 :jawdrop:Yuczko ,naprawdę świetnie wyglądasz :yes:. Chciałabym mieć kiedyś taką figurę po porodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.07.2013 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Oluś To zdjęcie co prawda sprzed 2 tygodni, ale brzuszek to mi został, niestety... Muszę zmobilizować się do jakichś ćwiczeń, tylko średnio mi się chce:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 22.07.2013 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Jeszcze takie świeżutkie fotki małego: http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/3Lipiec/B2_zps47262195.jpg http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/3Lipiec/B3_zpsac7e496f.jpg http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/3Lipiec/B1_zpsc75fcd9a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 22.07.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ale słodziak :wiggle: Idę se ,bo zaraz mi się takiego zachce :lol2:,a to jeszcze nie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts