Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Łał yuczko...jaki on już duży "fopak":D Rośnie jak na drożdżach:D

I ja załapałam się na fotkę..... Fra, śliczna dziewczyna z ciebie i synuś niezły macho:D

Bogumil- dziękuje za komplementa..:rolleyes: wiesz gdzies tu mi się kiedyś obilo o uszy , że z Ciebie też fajna babka:rolleyes: pozdrawiam serdecznie:bye:

Ja się również na fotki nie załapałam :(

Ale za to na pocieszenie zobaczyłam piękny ogród :cool: i fotkę Fra -super :cool:,no i kolejna blondyna na Fm :)

Pozdrowionka :hug:

Oluś :hug: ps dzisiaj u Venuski napisałam list pochwalny na Waszą cześć dziewczyny - jak będziesz miała chwilę to zajrzyj;)

Yuczko- dziękuję za miłe slowa:rolleyes: synek ,przystojniaczek ma 9 lat i jeszcze o 6 lat starszą siostrę;) wiesz u mnie jak w reklamie chłopiec dziewczynka pies i kot ;)

Ale ale moja droga ty nie bądx taka skromna bo ja tam żadnego brzuszka nie widzę, , fajnie wyglądasz .. a na rękach takie maleństwo.. prawdziwy cud.. śliczny..:rolleyes: już zapomniałam jak to jest z takim maluchem ..a wydaje się, że to tak niedawno było.. Ty tez zanim się obejrzysz będziesz miała u boku takiego przystojniaka jak ja;)

w sprawie zdjęć ogrodu postaram się poprawić.. ale potrzebuje jeszcze trochę czasu..;)

Łał yuczko...jaki on już duży "fopak":D Rośnie jak na drożdżach:D

I ja załapałam się na fotkę..... Fra, śliczna dziewczyna z ciebie i synuś niezły macho:D

No, naprawdę rośnie nam "w oczach" A co do Fra to zgadzam się w całej rozciągłości:yes:

Bogumil- dziękuje za komplementa..:rolleyes: wiesz gdzies tu mi się kiedyś obilo o uszy , że z Ciebie też fajna babka:rolleyes: pozdrawiam serdecznie:bye:

Potwierdzam, widziałam Beatkę:yes:

Oluś :hug: ps dzisiaj u Venuski napisałam list pochwalny na Waszą cześć dziewczyny - jak będziesz miała chwilę to zajrzyj;)

Dokopałam się do tego listu:hug::hug: Nie przypuszczałam, że mogę kogoś zmotywować. To bardzo miłe co napisałaś. Pięknie ujęlaś potrzebę istnienia tego forum:yes:

No popatrz....a ja nic nie słyszałam:D:D:D Ale dzięki:D

W rewanżu privek:)

privek very very nice.. już odpowiedziałam :hug:

A co to za privkowanie:mad: ;)

A tak na serio domyślam się o co chodzi:hug::hug:

Yuczko- dziękuję za miłe slowa:rolleyes: synek ,przystojniaczek ma 9 lat i jeszcze o 6 lat starszą siostrę;) wiesz u mnie jak w reklamie chłopiec dziewczynka pies i kot ;)

Ale ale moja droga ty nie bądx taka skromna bo ja tam żadnego brzuszka nie widzę, , fajnie wyglądasz .. a na rękach takie maleństwo.. prawdziwy cud.. śliczny..:rolleyes: już zapomniałam jak to jest z takim maluchem ..a wydaje się, że to tak niedawno było.. Ty tez zanim się obejrzysz będziesz miała u boku takiego przystojniaka jak ja;)

w sprawie zdjęć ogrodu postaram się poprawić.. ale potrzebuje jeszcze trochę czasu..;)

Kochana:jawdrop: Ty masz 15letnią córkę??? Sama wyglądasz jak nastolatka:yes:

Niestety wiem, jak dzieci szybko rosną:yes: Bartoszek ma 2 siostry 6 i 17 lat;) I też za każdym razem myślałam, ze zapomniałam, jak to jest z takim maluchem, i za każdym razem przypominam sobie jak cudownie:yes:

Na zdjęcia ogrodowe czekam niecierpliwie:popcorn:

Z innej beczki, dziewczyny potrzebuję jakiś prosty programik do obróbki zdjęć, chodzi mi o to, żebym mogła ze zdjęcia wyciąć fragment okrągły z takimi rozmytymi brzegami. Zna ktoś takie coś???

Aaaa, i jeszcze, żeby można bylo na tym wstawić tekst:rolleyes:

Mugatka fajnie obrabia swoje fotki, muszę jej podpytać...

Dziewczyny (yuczko i Fra) wy obie wyglądacie jak siostry swoich dzieci:D Młodziutkie, piękne i fajowe:)

Buziole:)

a to fakt....mugatka piękne foteczki ma, jak z bajki. Ja też się podpinam pod pytanko....jak się to robi mugatko??? (może zajrzy???:))

Dziewczyny (yuczko i Fra) wy obie wyglądacie jak siostry swoich dzieci:D Młodziutkie, piękne i fajowe:)

Buziole:)

Kochana:hug:

to witaj w klubie w takim razie:D

a to fakt....mugatka piękne foteczki ma, jak z bajki. Ja też się podpinam pod pytanko....jak się to robi mugatko??? (może zajrzy???:))

OOooooo...już doczytałam u mugatki:)

Ściągnęłam ten programik, co Dropka polecała. Super!!!

chwalona jestem to przylazłam :) dziękuje za miłe słowa :)

doczytałyście już u mnie ... ja od paru lat z photoshopem za pan-brat :lol2:

Co Pani jada, że do rymu gada?:lol2:

To prawda Mugatko, Twoje zdjęcia są jak z bajki:yes::hug:

Yuka schowaj tego słodziaka bo Ci go ukradną :)

Pilnuję na każdym kroku:D:D:D

Dziewczyny, a zauważyłyście tekst na bodziaczku?;)

Yuczko chciałaś:yes: to Ci nieżle naśmiecilam w wątku:lol2: ale mogę wyrzucić.. jak widzisz moje,,zewnętrze" nijak się ma do Twojego wypielęgnowanego ogrodu.. czasem aż się dziwię tym roślinkom że pomimo marnej pielęgnacji tak pięknie rosną.. fenomen po prostu:D

pozdrawiam serdecznie

ps kamień z serca mi spadl, że się w końcu zmobilizowałam do wstawienia tych fot bo już wyrzuty sumienia miałam:cool: