yuka 22.07.2013 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ale słodziak :wiggle: Idę se ,bo zaraz mi się takiego zachce :lol2:,a to jeszcze nie czas :rotfl: To napatrz się na zaś, żebyś wytrzymała tyle czasu ile jeszcze potrzebujesz;) Chociaż wiem, że w tym przypadku to działa dokładnie odwrotnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.07.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Łał yuczko...jaki on już duży "fopak":D Rośnie jak na drożdżach:D I ja załapałam się na fotkę..... Fra, śliczna dziewczyna z ciebie i synuś niezły macho:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.07.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Łał yuczko...jaki on już duży "fopak":D Rośnie jak na drożdżach:D I ja załapałam się na fotkę..... Fra, śliczna dziewczyna z ciebie i synuś niezły macho:D Bogumil- dziękuje za komplementa.. wiesz gdzies tu mi się kiedyś obilo o uszy , że z Ciebie też fajna babka:rolleyes: pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.07.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ja się również na fotki nie załapałam Ale za to na pocieszenie zobaczyłam piękny ogród i fotkę Fra -super ,no i kolejna blondyna na Fm Pozdrowionka Oluś ps dzisiaj u Venuski napisałam list pochwalny na Waszą cześć dziewczyny - jak będziesz miała chwilę to zajrzyj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.07.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 No popatrz....a ja nic nie słyszałam:D:D:D Ale dzięki:D W rewanżu privek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.07.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Yuczko- dziękuję za miłe slowa:rolleyes: synek ,przystojniaczek ma 9 lat i jeszcze o 6 lat starszą siostrę wiesz u mnie jak w reklamie chłopiec dziewczynka pies i kot Ale ale moja droga ty nie bądx taka skromna bo ja tam żadnego brzuszka nie widzę, , fajnie wyglądasz .. a na rękach takie maleństwo.. prawdziwy cud.. śliczny.. już zapomniałam jak to jest z takim maluchem ..a wydaje się, że to tak niedawno było.. Ty tez zanim się obejrzysz będziesz miała u boku takiego przystojniaka jak ja;) w sprawie zdjęć ogrodu postaram się poprawić.. ale potrzebuje jeszcze trochę czasu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.07.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 No popatrz....a ja nic nie słyszałam:D:D:D Ale dzięki:D W rewanżu privek:) privek very very nice.. już odpowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.07.2013 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Łał yuczko...jaki on już duży "fopak":D Rośnie jak na drożdżach:D I ja załapałam się na fotkę..... Fra, śliczna dziewczyna z ciebie i synuś niezły macho:D No, naprawdę rośnie nam "w oczach" A co do Fra to zgadzam się w całej rozciągłości:yes: Bogumil- dziękuje za komplementa.. wiesz gdzies tu mi się kiedyś obilo o uszy , że z Ciebie też fajna babka:rolleyes: pozdrawiam serdecznie:bye: Potwierdzam, widziałam Beatkę Oluś ps dzisiaj u Venuski napisałam list pochwalny na Waszą cześć dziewczyny - jak będziesz miała chwilę to zajrzyj;) Dokopałam się do tego listu:hug: Nie przypuszczałam, że mogę kogoś zmotywować. To bardzo miłe co napisałaś. Pięknie ujęlaś potrzebę istnienia tego forum:yes: No popatrz....a ja nic nie słyszałam:D:D:D Ale dzięki:D W rewanżu privek:) privek very very nice.. już odpowiedziałam A co to za privkowanie:mad: A tak na serio domyślam się o co chodzi:hug: Yuczko- dziękuję za miłe slowa:rolleyes: synek ,przystojniaczek ma 9 lat i jeszcze o 6 lat starszą siostrę wiesz u mnie jak w reklamie chłopiec dziewczynka pies i kot Ale ale moja droga ty nie bądx taka skromna bo ja tam żadnego brzuszka nie widzę, , fajnie wyglądasz .. a na rękach takie maleństwo.. prawdziwy cud.. śliczny.. już zapomniałam jak to jest z takim maluchem ..a wydaje się, że to tak niedawno było.. Ty tez zanim się obejrzysz będziesz miała u boku takiego przystojniaka jak ja;) w sprawie zdjęć ogrodu postaram się poprawić.. ale potrzebuje jeszcze trochę czasu.. Kochana:jawdrop: Ty masz 15letnią córkę??? Sama wyglądasz jak nastolatka:yes: Niestety wiem, jak dzieci szybko rosną Bartoszek ma 2 siostry 6 i 17 lat;) I też za każdym razem myślałam, ze zapomniałam, jak to jest z takim maluchem, i za każdym razem przypominam sobie jak cudownie:yes: Na zdjęcia ogrodowe czekam niecierpliwie:popcorn: Z innej beczki, dziewczyny potrzebuję jakiś prosty programik do obróbki zdjęć, chodzi mi o to, żebym mogła ze zdjęcia wyciąć fragment okrągły z takimi rozmytymi brzegami. Zna ktoś takie coś??? Aaaa, i jeszcze, żeby można bylo na tym wstawić tekst:rolleyes: Mugatka fajnie obrabia swoje fotki, muszę jej podpytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 23.07.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.07.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Dziewczyny (yuczko i Fra) wy obie wyglądacie jak siostry swoich dzieci:D Młodziutkie, piękne i fajowe:) Buziole:) a to fakt....mugatka piękne foteczki ma, jak z bajki. Ja też się podpinam pod pytanko....jak się to robi mugatko??? (może zajrzy???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.07.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 OOooooo...już doczytałam u mugatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.07.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 chwalona jestem to przylazłam dziękuje za miłe słowa doczytałyście już u mnie ... ja od paru lat z photoshopem za pan-brat Yuka schowaj tego słodziaka bo Ci go ukradną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 24.07.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Dziewczyny (yuczko i Fra) wy obie wyglądacie jak siostry swoich dzieci:D Młodziutkie, piękne i fajowe:) Buziole:) Kochana:hug: to witaj w klubie w takim razie:D a to fakt....mugatka piękne foteczki ma, jak z bajki. Ja też się podpinam pod pytanko....jak się to robi mugatko??? (może zajrzy???) OOooooo...już doczytałam u mugatki:) Ściągnęłam ten programik, co Dropka polecała. Super!!! chwalona jestem to przylazłam dziękuje za miłe słowa doczytałyście już u mnie ... ja od paru lat z photoshopem za pan-brat Co Pani jada, że do rymu gada? To prawda Mugatko, Twoje zdjęcia są jak z bajki:yes: Yuka schowaj tego słodziaka bo Ci go ukradną Pilnuję na każdym kroku:D:D:D Dziewczyny, a zauważyłyście tekst na bodziaczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 24.07.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 :( a ja nie widziałam sexy mamuśki za to synuś przesłodki :yes: Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.07.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Karolku, uwierz mi, nic straconego;) A za synusia dziękujęhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif P.S. Poszukam Cię na fb;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 01.08.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Hej Yuczko, jak tam? postaram się ( w końcu) wrzucić kilka fotek mojego zewnętrznego balaganu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 01.08.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 to lecimy:.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 01.08.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 i dalej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 01.08.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 01.08.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Yuczko chciałaś to Ci nieżle naśmiecilam w wątku:lol2: ale mogę wyrzucić.. jak widzisz moje,,zewnętrze" nijak się ma do Twojego wypielęgnowanego ogrodu.. czasem aż się dziwię tym roślinkom że pomimo marnej pielęgnacji tak pięknie rosną.. fenomen po prostu:D pozdrawiam serdecznie ps kamień z serca mi spadl, że się w końcu zmobilizowałam do wstawienia tych fot bo już wyrzuty sumienia miałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts