yuka 10.08.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Dziewczyny, to ja pierwszą klientką Waszych mężusiow będę Fra, dla mnie kawka bezkofinowa, poproszę (ew. herbatka na laktację) i tniemy na jakąś szaloną dlugość (albo krotkość) i do tego kolor, może tym razem coś z blondem? Serio, muszę się wybrać do fryzjera... 25 sierpnia będziemy chrzcić Bartusia, a moje wlosy... hmmm do pielenia rabatek nawet wstyd wyjść, dodatkowo jeszcze sukienkę jakąś muszę sobie kupić no i ubranko małemu:rolleyes: Że o wypieleniu rzeczonych rabatek nie wspomnę, trochę zaniedbało mi się Która chętna mi pomóc? I jeszcze wymyśliłam sobie, że muszę zasłony uszyć do salonu i nawet zamierzam roletę rzymską (3szt:o) zdążę ze wszystkim? Mój mężuś pracuje, ostatnio bardzo intensywnie, a jeszcze zadanie bojowe bo ogrodzenie kończy (tzn. bramę wjazdową, śmietnik, furtki...) Na długi weekend teściowie przyjadą, to może razem z teściem skończy (w zasadzie to musi, bo już tydzień później chrzciny) No i wiadomo mały, któremu tak naprawdę wszystko jedno, czy zasłony wiszą, czy nie, byleby być blisko mamusi (jak tata wziąć nie może...) Żyję ostatnio w permanentym niedoczasie... FM podczytuję z komórki jak małego trzymam do odbicia, ale na pisanie już brak czasu... Ale myślę, ze niedługo wszystko wróci do normy. Dzień Dobry:) weszłam aby się przywitać i przedstawić Mam na imię Ula,Jestem tu na FM od niedawna....jestem pełna podziwu dla ogrodów,roślin w nich rosnących. Jeśli pozwolisz -to zajrzę czasem i popodziwiam:) Witaj Ulu Fajnie, że zajrzałaś do mnie, miło mi będzie, jak wpadniesz od czasu do czasu. Nie ukrywam, że podczytałam Cię trochę, masz piękny ogród i dom... mnóstwo pracy i serca w nim widać. Obiecuję, że odezwę się u Ciebie:yes: I u innych... a tymczasem zmykam Do spisania:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 10.08.2013 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Jeszcze tak na szybko: http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/3Lipiec/Barosz1_zps1e2df651.jpg http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/3Lipiec/Bartosz2_zpsa1d7c743.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.08.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Ależ cudny bobas, a ten uśmiech... aż moja gęba się sama drze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.08.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 yuczko......śliczny ten twój Bartoszek!!!! Sama mordka mi się śmieje patrząc na jego uśmiechniętą buźkę:D:D I wcale się nie dziwię, że.... z takiego synka dumna cała rodzinka:) trzymam kciuki za wszystkie przygotowania:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.08.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Bogumiłko;)-nic się nie martw jakoś damy radę razem w tym biznesie;) chociaż ja na razie to ani sprzątać ani parzyć kawy nie mogę bo mi dysk wypadł i ledwo zipię.. Yuczko- całuję Ciebie i Twojego ślicznego maluszka:rolleyes: w pracach domowych nie pomoę patrz wyżej:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.08.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Yuczko- co do wizyty u fryzjera- nic się nie martw- nie musisz-teraz długie są modne;) chociaż jak ostatnio obejrzałam sobie u mojej mamy w łazience tyl swojej glowy i zobaczyłam, że wyglądam jak Niezabitowska:bash: też stwierdziłam , że najwyższy czas na fryzjera.. no ale z powodu kręgosłupa.. jeszcze do niego nie doszlam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.08.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Matko Bosko....coś sobie narobiła Fra? Gdzieś skakała?Bardzo ci współczuję bo znam ten ból! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.08.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Matko Bosko....coś sobie narobiła Fra? Gdzieś skakała? Bardzo ci współczuję bo znam ten ból! dzięki kochana:hug: nigdzie nie skakałam .. niestety od wielu wielu lat mam problemy z kręgosłupem.. mam dyskopatie: przepukliny i takie tam .. i od czasu do czasu coś łupnie.. wystarczy , że jakos żle stane , schylę się.. jedynym rozwiązaniem (poza operacją ale na ta jeszcze długo chyba się nie zdecyduję) są regularne ćwiczenia wzmacniające kręgosłup i mieśnie brzucha.. a w te upały co tu nie ukrywać odpuściłam sobie przez 2 tyg.. i wystarczyło.. a jeszcze glupia jak już czułam , że cos jest nie tak to zamiast trochę poćwiczyć trochę odpocząć to z mamą poł dnia po galerii handlowej latałam.. no i na następny dzień jechałam służbowo ok. 450 km zgięta wpół i jęcząca.. teraz jest trochę lepiej ale stan zapalny nadal się utrzymuje i chyba do końca wszystko się jeszcze nie ułożyło.. okropne.. takie unieruchomienie.. jestem raczej aktywna osobą.. a czuje się teraz jakbym miała 80 lat:bash: no ale nic.. będzie dobrze.. musi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.08.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 To faktycznie ja będę sprzątać a ty kawusie będziesz parzyć A tak na poważnie to uważaj na siebie...podeślę ci link jak można sobie choć trochę ulżyć w bólu:) może chociaż troszeczkę sobie pomożesz:hug: http://kobieta.onet.pl/zdrowie/profilaktyka/jesli-zlapie-cie-bol-korzonkow/l2s0s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 14.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 To faktycznie ja będę sprzątać a ty kawusie będziesz parzyć A tak na poważnie to uważaj na siebie...podeślę ci link jak można sobie choć trochę ulżyć w bólu:) może chociaż troszeczkę sobie pomożesz:hug: http://kobieta.onet.pl/zdrowie/profilaktyka/jesli-zlapie-cie-bol-korzonkow/l2s0s dzięki- zobaczę co tam wymyślili nowego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.08.2013 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Najpierw do Yuczki - fajowsko rośnie maluszek, śliczniusi jest (tfu, tfu, tfu) Róże masz przecudne, ja bym poprosiła co to za róże bo bym sobie takie też u siebie posadziła. Fra - czy na tym zdjęciu z kamieniem z dziurką to jest fontanna ew. coś w tym rodzaju? I w razie czego to mogę sobie pomysł podebrać? Izulka, przepraszam Cię najmocniej, ale przeoczyłam Twój post:oops: Które róże masz na myśli konkretnie, bo ja staram się pisać nazwy pod zdjęciami a każda sztuka to inny egzemplarz, jak coś konkretnie Ci sie podoba to pytaj:hug: Fra, już wszystko dobrze? Oszczędzaj się kochana:hug: Dziewczyny, chrzciny minęły, wszystko udało się fantastycznie, goście dopisali, pogoda też Zasłony, firanki i rolety uszyłam:wiggle::wiggle: Do fryzjera się wybrałam, odrosty zrobiłam;) ale na ułożenie w niedzielę już mi czasu brakło:stirthepot: Ale nic, to, grunt, że mały bohater był zadowolony:yes: Oczywiście chwalę się fotkami;) http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/4%20Sierpien%202013/DSC05570_zps57cc405f.jpg i z mamusią Edytowane 3 Października 2013 przez yuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 28.08.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dzięki Yuka - już wszystko ok.. do następnego razu.. mam nadzieję, że nieprędko a najlepiej wogole;) choć się nie łudzę za to Ty kochana i ten mały dżentelmen wyglądacie boosko:rolleyes: fajnie, że wszystko się udało i jestes:wiggle: zadowolona a fryzura do niczego Ci nie potrzebna:) świeżo ułożone włosy od fryzjera bardzo postarzają tej zasady trzymam się od lat .. nigdy więc nie mam stresu przed jakąkolwiek imprezą , że muszę iści do fryzjera no i wyglądam młodziej:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 28.08.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 no i pokaż te firanki, zasłony, rolety i co tam jeszcze masz:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.08.2013 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dzięki Yuka - już wszystko ok.. do następnego razu.. mam nadzieję, że nieprędko a najlepiej wogole;) choć się nie łudzę To dobrze, że dobrze:hug: A jak często to Ci się odnawia? Możesz jakoś zapobiec? za to Ty kochana i ten mały dżentelmen wyglądacie boosko:rolleyes: fajnie, że wszystko się udało i jestes:wiggle: zadowolona a fryzura do niczego Ci nie potrzebna:) świeżo ułożone włosy od fryzjera bardzo postarzają tej zasady trzymam się od lat .. nigdy więc nie mam stresu przed jakąkolwiek imprezą , że muszę iści do fryzjera no i wyglądam młodziej:P Dziękuję Ja też nie lubię fryzur prosto od fryzjera, często przed imprezą i tak układam po swojemu, ale ja mam kurcze, trudne włosy (ale która z nas tak nie powie o swoich?) są naturalnie kręcone i nawet lubię je zostawić aż same wyschną, niestety nie czuję się dobrze w takich na "większe wyjścia" i tu prostuję, rozciągam i kombinuję... ale teraz postanowiłam zapuszczać i może przekonam się do lokow:yes: no i pokaż te firanki, zasłony, rolety i co tam jeszcze masz:popcorn: Zaraz cyknę jakieś fotki, tylko już ciemno... nie wiem, czy wyjdą dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.08.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Tak jak myślałam, kiepska jakość, ale mam 3 fotki, żeby nie być gołosłowną http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/4%20Sierpien%202013/P1150156_zps606e269d.jpg http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/4%20Sierpien%202013/P1150155_zps51c721a9.jpg http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/4%20Sierpien%202013/P1150164_zps85f0d64e.jpg Uszyłam jeszcze zasłony na okno w jadalni (bo firanki mialam wcześniej;)) i roletę w kuchni, może jutro zrobię fotki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 28.08.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 fajne te zasłony i rolety, firany słabo widzę na tych fotkach.. ale czekaj uściślijmy:cool: piszesz, że uszyłaś.. znaczy co, że sama:jawdrop: ? samodzielnie? własnymi rękoma? odnośnie wlosow to ja mam ,, problem" odwrotny są proste jak druty.. no i na ,, okazję" to ja je zwykle kręcę a kręgosłup,, strzela" średnio 2-3 razy w roku, zapobiegać to w moim przypadku ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć co bardzo pomaga ale też 100% gwarancji brak:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.08.2013 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 niooo, sama, sama:yes: Kiedyś z kuzynką przed sylwestrem walczyłyśmy z włosami. Ona całe popołudnie kręcila włosy, ja prostowałam. O północy ona miała proste jak drut, aja loki jak sprężynki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.08.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Yuka śliczne zdjęcia maluszka i Ty ślicznie wyglądasz, promieniejesz szczęściem Sama uszyłaś te rolety ? i zasłony i firany ? i chrzciny jeszcze urządziłaś ? nieźle zorganizowana jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.08.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Ależ cudny przystojniak Pięknie razem wyglądacie i na dodatek taka zdolna bestia z Ciebie, fiu, fiuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.08.2013 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Yuka śliczne zdjęcia maluszka i Ty ślicznie wyglądasz, promieniejesz szczęściem Sama uszyłaś te rolety ? i zasłony i firany ? i chrzciny jeszcze urządziłaś ? nieźle zorganizowana jesteś Dziękuję Mugatko Przy organizacji chrzcin baaardzo pomogła moja siostra cioteczna ze szwagrem:hug: Sama na pewno nie dalabym rady:no: Ależ cudny przystojniak Pięknie razem wyglądacie i na dodatek taka zdolna bestia z Ciebie, fiu, fiuuuuuu Dzięki Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts