diana_teresa 29.08.2013 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ależ słodki przystojniak, a salon super się prezentuje no i czekam na foto rolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 29.08.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Yuczka ślicznie wyglądasz,a Mały przesłodki! do zacałowania te pulinty I ja podziwiam za super organizację. Trójka dzieci, dom, ogród a ty jeszcze szyjesz.... brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 29.08.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Śliczne fotki ,a Ty wręcz kwitnąca Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.08.2013 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Ależ słodki przystojniak, a salon super się prezentuje no i czekam na foto rolet Dzięki Diana i witam przy okazji:welcome: bo chyba pierwszy raz u mnie? Zaczęłąm fotografować rolety i bateria w aparacie mi padła:( Trochę podładuję i pstryknę Yuczka ślicznie wyglądasz,a Mały przesłodki! do zacałowania te pulinty I ja podziwiam za super organizację. Trójka dzieci, dom, ogród a ty jeszcze szyjesz.... brawo! Marta Wiesz, moje dzieci już "duże" bardzo mi pomagają Najstarsza zajęła się Bartusiem kiedy ja za szycie się zabrałam. To jest jeden z plusów dużej różnicy wieku między dziećmi;) Śliczne fotki ,a Ty wręcz kwitnąca Buźka Dzięki Olcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 29.08.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Cześć yuka. Przyszłam roletki pooglądać. Powiem tak: Gratuluję. Pełen sukces. Potem "przelecę" jak torpeda przez Twój wątek - salon zapowiada się pięknie, nie tylko ze względu na roletki Mam nadzieję na więcej takich fajnych zdjęć Też vivany? Synuś - ciacho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 29.08.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Hej:) no synusia masz ślicznego,czysta mamusia:yes: Niech Ci rośnie zdrowo Salon bardzo mi sie podoba-takie gustowne meble i dodatki.Gratki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 29.08.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 niooo, sama, sama:yes: to szacuneczek:o bo ja niestety dwie lewe ręce mam:bash: Kiedyś z kuzynką przed sylwestrem walczyłyśmy z włosami. Ona całe popołudnie kręcila włosy, ja prostowałam. O północy ona miała proste jak drut, aja loki jak sprężynki:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 29.08.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 oo mój szacuneczek do Twojego posta wlazl:o techniczna też nie jestem;) więc jeszcze raz:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.09.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Hej yuczko, witam się pourlopowo:hug: Matko, ale masz przeuroczego synka- jest absolutnie śliczny!!!:jawdrop:I Ty jak z żurnala:jawdrop:Niech się malutki zdrowo chowa:hug: U mnie mała sesja z Madery- zapraszam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Cześć yuka. Przyszłam roletki pooglądać. Powiem tak: Gratuluję. Pełen sukces. Potem "przelecę" jak torpeda przez Twój wątek - salon zapowiada się pięknie, nie tylko ze względu na roletki Mam nadzieję na więcej takich fajnych zdjęć Też vivany? Synuś - ciacho! Asia, tak vivany:yes: na zasłony ponabijałam przelotki, bo od zawsze marzyłam o zaslonach z przelotkami;) no i na rolety moim zdaniem też super materiał, delikatnie prześwitujący, taki jak chciałam:yes: O ile zasłony pewnie kiedyś zmienię (bo krzywe jak cholera) to roletki raczej zostaną I dzięki za synusia:hug: Przy dobrych wiatrach możemy teściówkami zostać Hej:) no synusia masz ślicznego,czysta mamusia:yes: Niech Ci rośnie zdrowo Salon bardzo mi sie podoba-takie gustowne meble i dodatki.Gratki:) Dzięki Ula Synuś to cały dziadek, nawet ja widzę podobieństwo do teścia:yes: chociaż zazyczaj trudno mi to dostrzec oo mój szacuneczek do Twojego posta wlazl:o techniczna też nie jestem;) więc jeszcze raz:jawdrop: Waryjatka:hug: Hej yuczko, witam się pourlopowo:hug: Matko, ale masz przeuroczego synka- jest absolutnie śliczny!!!:jawdrop:I Ty jak z żurnala:jawdrop: Niech się malutki zdrowo chowa:hug: U mnie mała sesja z Madery- zapraszam:wiggle: Aguś jak mi posłodziłaś Zaraz pędzę na Maderę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.09.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Hej yuczko:D Matko...jak ty ślicznie wyglądasz !!! Synuś rośnie jak na drożdżach! Szyciowych sukcesów "zazdraszczam " niezmiennie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Beatko muaaaa:hug: Jak się czujesz kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.09.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Aguś jak mi posłodziłaś Yuczko, ani grama cukru nie użyłam:D Sama prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 03.09.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Wita się waryjatka:lol2: ale cóż mam zrobić, że mi się w głowie namieszało od tych talentów:D ostatnio np. wyczytałam , że Venuska sama meble tapiceruje.. zresztą wychodzi na to, że nie ona jedna:D a ja z tych co DIY to umiem jedynie, kupić / zerwać kwiaty- wyjąć wazon- napełnić wodą -wstawić kwiaty.. no to jak mam nie zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.09.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Aga ma rację.....ślicznie wyglądasz!!!!!! Co do mnie......dzięki....mam nadzieję, że lepiej.....tak się czuję, z dnia na dzień będzie lepiej...i tego się trzymam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.09.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Fra....to tak jak ja....ja z tych leworęcznych do "rękodzieła". I strasznie podziwiam wszystkie dziewczyny za te talenty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Yuczko, ani grama cukru nie użyłam:D Sama prawda Wita się waryjatka:lol2: ale cóż mam zrobić, że mi się w głowie namieszało od tych talentów:D ostatnio np. wyczytałam , że Venuska sama meble tapiceruje.. zresztą wychodzi na to, że nie ona jedna:D a ja z tych co DIY to umiem jedynie, kupić / zerwać kwiaty- wyjąć wazon- napełnić wodą -wstawić kwiaty.. no to jak mam nie zwariować :lol2: Aga ma rację.....ślicznie wyglądasz!!!!!! Co do mnie......dzięki....mam nadzieję, że lepiej.....tak się czuję, z dnia na dzień będzie lepiej...i tego się trzymam:yes: Wszyscy w to wierzymy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.09.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Fra....to tak jak ja....ja z tych leworęcznych do "rękodzieła". I strasznie podziwiam wszystkie dziewczyny za te talenty.... Hmmm....a np. rewelacyjne ciacha i smakowite nalewki to nie u Ciebie przypadkiem były? że o ogrodzie nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.09.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.09.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ooooo...dzięki:D ale szyciowych umiejętności mi brak......no cóż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts