Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czeeee:hug:

Wiosna, wiosna na całego:yes:

Krokusy kwitną, część już przekwitła, tulipany powychodziły już taaaakie wielkie, kwitną hiacynty:o

Trochę już poprzycinałam (trawy na oczyszczalni, hortensję phantom, część tawuł, , ale jeszcze sporo pracy przede mną:yes:

Cześć Pysiu:hug:

Wariactwo, to dobre słowo:yes:

Teraz jest u nas chyba najtrudniejszy czas, przy każdej pionowej powierzchni wstaje i chciałby już ruszyć naprzód, muszę mieć oczy dookola głowy:yes:

Ale jeszcze trochę i.... zaczną się inne "problemy";) Oby tylko tej rangi;)

Słodziak do schrupania :rolleyes: I jaki on elegancki :wiggle:

:bye:

Dzięki Asia:hug: A jak Ala?

Czeeee...:hug::hug:

Ja to wiem kiedy przyjść:D

Taki przystojniak z monitora patrzy.:hug:

Buziaki dla Was wszystkich.

Buziaki dla Cioci:hug:

Cześć Yuka :)

Dziękuję za odpowiedź :lol2::lol2:

Okna juz zamontowane - orzechowe :)

Gratuluje ślicznego smyka :)

Pozdrawiam, e.

Dzięki:hug:

Namierzyłam Twój dziennik, byłam, widziałam, jeszcze chwila i już chyba zamieszkacie?

To i ja wpadłam ;) ale aż mi głupio że dopiero teraz bo nie zdawałam sobie sprawy że tak dawno Cię nie odwiedzałam ... Trochę mi zejdzie zanim przez wszystkie strony przebrnę ... ale co tam! Na razie mam duużo wolnego :lol:

Oszczędzaj się i jak już będziesz się nudzić zapraszam:hug:

Zaraz postaram się coś wkleić:yes:

yuczko...gdzie ty mieszkasz, że takie roślinki już masz ??? U mnie hiacynty dopiero główki pokazują...a u Ciebie jakie cudne!!!

Szkrab przesłodki facet.....do schrupania:hug: Jak szybko rośnie....albo ten czas tak zasuwa?! Ucałuj od ciotki Beatki:D

Dziewczynki, hiacynty to chyba dlatego tak się pospieszyły, że rosną pod ścianą, z ekspozycją południowo-zachodnią i jest im tam bardzo cieplutko:yes: nic nie zasłania ziemi, oprócz wczesnego ranka są cały czas na słoneczku. W ubiegłym roku tak wyglądały po 20 kwietnia, ale ubiegły rok to w ogóle był zwariowany;)

Beatko, Bartuś wycałowany, a teraz śpi:)

Kochana:hug:

Mały oj tak, sama radość:) Wiesz, wystarczy uśmiech bezzębnych dziąsełek i zapominasz o wszystkich problemach... A że śmieje się prawie cały czas, to życie z nim jest radosne. Dziewczyny zakochane ale z wzajemnością:yes:

A w sobotę wertykulował mamie trawnik!

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/01%20marzec%202014/P1170711_zps69913adf.jpg

i z Szanti, która też nie odstępuje go na krok:

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/01%20marzec%202014/P1170714_zpsdb9337e9.jpg

A tutaj w domu jak ucieka mamie:

http://i980.photobucket.com/albums/ae286/yuka5/01%20marzec%202014/P1170533_zpsd8b90a4d.jpg