Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogród i dom yuki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj skończyła się laba skoro książę już chodzi :lol2:

Yuczko gdzie mieszkasz, że już tyle u Ciebie tyle kwitnie - hiacynty, niech będzie, owocowe ( u mnie w maleńkich pączkach) ale peonia :jawdrop: u mnie ledwo czerwone kiełki z ziemi wyłażą... a dziś nad ranem znowu -6C :(

Asia, kwiatka bierz, na zdrowie:)

Już dzisiaj nie są takie ładne:( albo przymroziło je w nocy, albo już przekwitają...

U mnie nie wiem ile rano bylo, bo termometr mi się zawiesił, chyba bateria pada, a jak poszłam do kotłowni sprawdzić na pompie, to już było +2, ale to ok. 7.30. A na trawie szron był rano:yes:

Gosiu, mieszkam godzinkę od ciebie:) Ta peonia jest wczesna, pozostałym też dopiero czerwone kiełki z ziemi wyłażą... A sadziłam je w październiku chyba dopiero:)

Słonecznego dzionka wszystkim i na kawkę zapraszam:)

http://i40.tinypic.com/23uvdqw.jpg

Cześć Gepardzica:hug: Jak zwykle w biegu...

Gosia, doczytałaś coś o tej wczesnej peoni?

Ja mam je wszystkie z babcinego ogródka, u nas po prostu mówiło się na nie majówki, bo kwitną w maju.

Piwonie są u mnie dopiero pierwszy sezon, zobaczymy tak naprawdę co mam:rolleyes:

• 2 weeks później...

Witaj Yuka. Przejrzałam Twój wątek, zachwycam się postępami jakie widać z upływam czasu. Pięknie u Ciebie i Skarbik świetny, taki radosny, mały śmieszek.

Sama niedawno założyłam swój wątek i zaczynam tworzyć ogród: pierwsze nasadzenia za mną, cebulowe cieszą oko, trawa posiana – cierpliwie czekamy na efekt.

Będę odwiedzać i zapraszam także do siebie. :)

Pełnych spokoju i radości

Świąt Wielkanocnych,

dobrego wypoczynku w rodzinnym gronie

optymizmu, energii i nadziei na lepszą przyszłość!

http://images63.fotosik.pl/890/c201ba40433e62c9med.jpg