paj 29.03.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 dostalem pisemko, ktore wyjasnia, ze starostwo nie wnosi sprzeciwu na POŚ, na 1 rok z powodu braku aktualnego planu zagospodarowania terenu, czyli wychodzi na to, ze po uplywie 12 m-cy mam zdemontowac zabetonowana oczyszczalnie ????? Paranoja goni paranoje w tym kraju ...... Moze mi ktos wyjasni co moze mi zrobic starostwo jezeli nie zdemonuje POŚ?? za wszelkie uwagi dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 29.03.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witaj, jak powszechnie wiadomo nie ma obowiązku likwidacji POŚ nawet jeśli pod nosem poprowadzą ci kanalizę.... wiem,że już mieszkasz, a więc POŚ już działa, zapewne legalnie skąd więc ta korespondencja? nie, żebym się na tym znała,tak pytam z ciekawości,bo też na POŚ jestem zdecydowana Pozdrawiam.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 29.03.2004 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 aga mieszkam bo musze, po co bezdomni maja zajac moj domek ? od listopada walcze z gmina/starostwem o POŚ, tak sie sklada, ze spotykam urzednikow, ktorzy chca byc gorliwi, wychodzi na to, ze sa nadgorliwi, a nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu ......... czekam tylko na uprawomocnienie sie "braku sprzeciwu" i zglaszam dom do odbioru coby dostac nr i mozliwosc zameldowania sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 30.03.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 w takim razie trzymam kciuki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts