witek86 02.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 87-300 masz sprzedawce w mławie [email protected] coś koło 70km od ciebie więc wcale nie tak daleko:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 02.11.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dzięki Z tym, że u nich widze tylko Jezierskiego - nie Hekaplast! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 02.11.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Dzięki Z tym, że u nich widze tylko Jezierskiego - nie Hekaplast! u nas też jeszcze na stronie ich widać ale w salonie nie uświadczysz w salonie powinna być już nowa wystawka heki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 02.11.2012 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.11.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 A przedstawiciel Oknoplastu w Twoim mieście? na ile znam, to ma nie małe doświadczenie. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semper_Idem 03.11.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Z tą Heką to jest ruletka. Ja bym się będąc na twoim miejscu jeszcze zastanowił. Jak cię spotka choć połowa tego co mnie z tą firmą, będziesz żałował swojego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 04.11.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 mnie jak by spotkał taki klient jak ty to bym żałował że zajmuje się sprzedażą okien i montażem:) choć raz na rok taki się trafi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 05.11.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 A przedstawiciel Oknoplastu w Twoim mieście? na ile znam, to ma nie małe doświadczenie. .. Czekam na ich ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 05.11.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Czekam na ich ofertę. jakie profile porównujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 05.11.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Czekam na ich ofertę. i tak skończysz na Hekaplaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 06.11.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 wybierając pomiędzy tym a tym to nie ma się co zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semper_Idem 11.12.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 mnie jak by spotkał taki klient jak ty to bym żałował że zajmuje się sprzedażą okien i montażem:) choć raz na rok taki się trafi:P Tylko raz na rok ? Myślałem, ze taki upierdliwy klient jak ja, co ma tak niesamowicie wygórowane wymagania, by jego okno było zamontowane zgodnie z instrukcją montażu producenta trafia się raz na dziesiątki lat ! Pytanie: Jak powinien brzmieć zapis w umowie by panowie od takiego producenta jak HekaPlast wiedzieli jak stosować taśmy i folię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 11.12.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 niezłe foto te pustaki są "murowane" na pianie montażowej do okien ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 11.12.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Witam ups ... no fotka niezła ... i tyle w tym temacie :/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Tą fotkę S-I wrzucał już dawno. Ja jestem ciekaw, co się stało, że ten otwór trzeba było zmniejszać. Co tam za niespodzianka siedziała? Nie mówię, że jest tu super, ale S-I od zawsze przedstawia swoją sprawę jednostronnie. I jak się domyślam, nie może dojść do porozumienia z Wykonawcą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semper_Idem 12.12.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 niezłe foto te pustaki są "murowane" na pianie montażowej do okien ?? Ależ naturalnie, że tak. To zwykła piana montażowa, choć za drugim razem do poprawkowego montażu ekipa przyjechała z lepszą pianą. W końcu nie od dziś wiadomo, że "piana dobra na wszystko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semper_Idem 12.12.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Tą fotkę S-I wrzucał już dawno. Ja jestem ciekaw, co się stało, że ten otwór trzeba było zmniejszać. Co tam za niespodzianka siedziała? Nie mówię, że jest tu super, ale S-I od zawsze przedstawia swoją sprawę jednostronnie. I jak się domyślam, nie może dojść do porozumienia z Wykonawcą... Ten otwór powinien być jeszcze bardziej zmniejszony .Tą niespodzianką jest grzejnik, który wystaje ponad otwór okienny. Teraz nawet nie ma możliwości zdjęcia grzejnika przy zamontowanym parapecie, tak specjalista nota bene inżynier mierzył, naturalnie to też moja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 12.12.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 pier...olnął się na obmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 12.12.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 dla mnie błędem jest to że ktoś po wyrwaniu okna nie przygotował odpowiednio otworu by zastosować taśmy! co ma z tym heka ? mają ci zrobić mniejsze okno jak ktoś takie u nich zamówił? może jeszcze prezenty na święta niech robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semper_Idem 13.12.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Ależ ja za błędne wymiary okna nie mam żadnych pretensji do Heki. To ewidentna wina pana fachowca i zdarzyć się może każdemu z każdej firmy, bez wyjątków. Przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat. Za to mogę mieć pretensje do Heki i uważam, że są one kompletnie za uzasadnione, że jej partnerem była taka firma jak Debastor, której pracownicy okazali się kompletnymi dyletantami. Mam pretensje również za inne grzeszki, które nigdy nie powinny się przydarzyć producentowi, który aspiruje do grona najlepszych firm w tym kraju. Za prezenty dziękuję, wolę je dawać niż otrzymywać, taki ze mnie szlachetny osobnik Edytowane 13 Grudnia 2012 przez Semper_Idem dodanie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts