Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

HeKaPlast Amazing Windows

Recommended Posts

• Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
mnie jak by spotkał taki klient jak ty to bym żałował że zajmuje się sprzedażą okien i montażem:) choć raz na rok taki się trafi:P

Tylko raz na rok ? Myślałem, ze taki upierdliwy klient jak ja, co ma tak niesamowicie wygórowane wymagania, by jego okno było zamontowane zgodnie z instrukcją montażu producenta trafia się raz na dziesiątki lat !

Pytanie: Jak powinien brzmieć zapis w umowie by panowie od takiego producenta jak HekaPlast wiedzieli jak stosować taśmy i folię ?

DSCN1733.jpg

Tą fotkę S-I wrzucał już dawno. Ja jestem ciekaw, co się stało, że ten otwór trzeba było zmniejszać. Co tam za niespodzianka siedziała?

Nie mówię, że jest tu super, ale S-I od zawsze przedstawia swoją sprawę jednostronnie.

I jak się domyślam, nie może dojść do porozumienia z Wykonawcą...

Tą fotkę S-I wrzucał już dawno. Ja jestem ciekaw, co się stało, że ten otwór trzeba było zmniejszać. Co tam za niespodzianka siedziała?

Nie mówię, że jest tu super, ale S-I od zawsze przedstawia swoją sprawę jednostronnie.

I jak się domyślam, nie może dojść do porozumienia z Wykonawcą...

Ten otwór powinien być jeszcze bardziej zmniejszony .Tą niespodzianką jest grzejnik, który wystaje ponad otwór okienny. Teraz nawet nie ma możliwości zdjęcia grzejnika przy zamontowanym parapecie, tak specjalista nota bene inżynier mierzył, naturalnie to też moja wina :)

DSCN0554.jpgAleż ja za błędne wymiary okna nie mam żadnych pretensji do Heki. To ewidentna wina pana fachowca i zdarzyć się może każdemu z każdej firmy, bez wyjątków. Przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat. Za to mogę mieć pretensje do Heki i uważam, że są one kompletnie za uzasadnione, że jej partnerem była taka firma jak Debastor, której pracownicy okazali się kompletnymi dyletantami. Mam pretensje również za inne grzeszki, które nigdy nie powinny się przydarzyć producentowi, który aspiruje do grona najlepszych firm w tym kraju. Za prezenty dziękuję, wolę je dawać niż otrzymywać, taki ze mnie szlachetny osobnik :) Edytowane przez Semper_Idem
dodanie zdjęcia