chkstr 10.05.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Witam Zastanawiam się nad zakupem okien w pakiecie 3-szybowym. Obecnie rozważam profile Dobroplast Prime oraz Thermicco 8k. Obydwa profile są zbliżone cenowo, a wizualnie prezentują się dosyć solidnie. O firmie Dobroplast w Internecie można przeczytać sporo negatywnych komentarzy (chociaż zdarzają się również opinie, że ostatnio bardzo się poprawili), jednak o samym profilu Prime zbyt wiele informacji nie znajduję (nawet na stronie Dobroplastu się nie mogę go dopatrzeć) - z tego co się dowiedziałem to profil ten jest już w sprzedaży od około roku. Jeśli chodzi o profil Thermicco w Internecie jest jeszcze mniej o nim informacji - podobno niedawno został wprowadzony. Czy ktoś spotkał się z tymi profilami i może coś doradzić lub odradzić? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 11.05.2012 04:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Od jednego z moich dostawców usłyszałem opinię, aby Thermicco nie sprzedawać bo są z nimi problemy. Kolor biały szybko żółknie. Ogólnie są to profile importowane z Chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chkstr 11.05.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 A o Dobroplast Prime może się ktoś wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 11.05.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Wolisz jeździć trabantem czy wartburgiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 11.05.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witam Wolisz jeździć trabantem czy wartburgiem? hmmmm .... no nie wiem nie wiem, z moich obserwacji zarówno Dobroplast jak i Decco (Thermicco) dość mocno pracują nad swoimi wyrobami. Nie jest to może jeszcze produkt z najwyższej półki ale obaj producenci proponują obecnie produkty dużo lepsze niż te sprzed 3-4 lat. Skoro chkstr pyta o te produkty to zapewne ta półka cenowa mu odpowiada. Odnośnie opinii o samych profilach nie uzyskasz ich za wiele, oba profile są nowościami na rynku więc rzetelne opinie o nich otrzymasz za 5 lat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimej 15.05.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Prime to będzie dobry wybór, bo to ich produkt troche że tak powiem wyższych lotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosha 13.07.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 faktycznie prime im się udały, według mnie cenowo też atrakcyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margolcia2908 27.10.2016 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Podbijam wątek...interesuje mnie opinia dotycząca okien Dobroplast system Prime...ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts