michalp 11.05.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Dzień dobry, Mam szafkę z drzwiami 30cm pod kątem 90st. Projekt przewiduje karuzelę, ale ja jej nie chcę. Czy da się zamocować z tych wymiarach frontów takie magic cornery, które można wysunąć? michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 12.05.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Nie odpowiem Ci na pytanie o magic cornerach, ale polecę zamiast karuzeli narożne szuflady. Kto ma ten bardzo sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalp 12.05.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Nie odpowiem Ci na pytanie o magic cornerach, ale polecę zamiast karuzeli narożne szuflady. Kto ma ten bardzo sobie chwali. No tak, ale czy nie jest tak, że szuflada w narożnej szafce powoduje, że nie jest wykorzystane w pełni miejsce wewnątrz tej szafki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 12.05.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Mam narożną szafkę, a ze względu na to, że na tej ścianie jest skrzynka ze sterownikami ogrzewania (chyba), nie mogłam zamontować niczego na stałe. mam więc półkę L i sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.05.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 No tak, ale czy nie jest tak, że szuflada w narożnej szafce powoduje, że nie jest wykorzystane w pełni miejsce wewnątrz tej szafki? Podobnie jak Joliska mam półkę. Ale ta szafka jest dość rzadko używana. Co do straty miejsca, to możesz sobie przeliczyć ile powierzchni płaskiej uzyskasz mając 3/4/5 szuflad a ile mając karuzelę. Karuzela też nie wykorzystuje całej powierzchni. Swego czasu zastanawiałam się nad zmianą i wyszło mi, że szuflady są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 W starym mieszkaniu miałam półkę do końca której ciężko było sięgnąć. Musiałam klękać i nurkować w szafce. Teraz mam karuzelę i nie chcę nic innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.05.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Najodleglejsza część tej szafki to wymarzone miejsce na patelnię z rączką Albo/i na rzadziej używane naczynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 14.05.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Ja w poprzednim mieszkaniu miałam szafkę narożną i półkę w kształcie "L". W tym mieszkaniu znów mi się trafiła szafka narożna (tak wyszło z układu mebli w małej kuchni), ale nie chciałam żadnych karuzel/ magic cornerów itp., zostałam przy półce "L" . Ta szafka jest często używana, bo trzymam niej garnki, patelnie itp. Nie narzekam i nie zmieniłabym tej półki na nic innego, bo raz, że stracę cenne miejsca, a dwa, że te metalowe karuzele itp. są hałaśliwe przy wysuwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 16.05.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Popieram półkę L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts