miki121 12.05.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Witam.. Jakiś czas temu zwróciła się do mnie firma Paul z ofertą współpracy w zakresie rekuperatorów. Po przejrzeniu oferty zauważyłem że model: Novus 300 jest łudząco podobny do nowych rekuperatorów Viessmann-a; Santos 370, 570, 570 cool oraz sterowniki paul-a jakoś są podobne parametrami i sterownikami do zehndera oraz aerisa. I teraz się zastanawiam kto dla kogo robi Czy na forum jest może jakiś użytkownik który eksploatuje PAULA-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annndrzej 14.05.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Od 15 maja 2012 roku jedna z firm poszerzyła ofertę urządzeń wentylacyjnych o rekuperatory niemieckiej firmy PAUL,na pewno coś będą wiedzieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 14.05.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Od 15 maja 2012 roku jedna z firm poszerzyła ofertę urządzeń wentylacyjnych o rekuperatory niemieckiej firmy PAUL, na pewno coś będą wiedzieć więcej No dogadaliśmy się.. Jeżeli zgodnie z prawdą jedne i drugie urządzenia wychodzą z tej samej fabryki a także BROOKVENT model 2.1 który będzie zastąpiony przez nowego 2.2. A decyzja p podjęciu współpracy to przede wszystkim potrzeba uzupełnienia oferty o reku o wydajności 500m3/h w górę... Za parę tygodni jedziemy do Paula na szkolenia i wtedy sprawdzimy jej od wewnątrz i sprawdzimy kto dla kogo A nadal podtrzymuje pytanie: " Czy jest jakiś użytkownik rekuperatora PAUL-a?? " Najbardziej interesują mnie negatywne doświadczenia - jeżeli takie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts