batix 12.05.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Witam Mam pytanie Kupując na Allegro Rura ALUPEX 16mm/200mb WAVIN TIGRISRura PEX-AL-PEX 16x2.0 100m DIAMOND w otulinieoszczędzam czy tylko pcham się w koszty Sprzedawca w lokalny sklepie proponuje mi rurki Giacomini tyle ze dużo droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 14.05.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 (edytowane) Ja mam wavina puszczonego od rozdzielaczy do grzejnikow, a diamond na pentle podlogowe, a od pieca do rozdzielaczy miedz, jak narazie wszystko ok. z rurkami wavin i diamond. Edytowane 14 Maja 2012 przez toma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artis0 01.06.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Diamond to jeden z najgorszych szajsów z jakim miałem doczynienia - montaż tego dziadostwa w posadzce to proszenie się o kłopoty niestety. Podobnie z innym chińskim osprzętem tej pseudo firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 02.06.2012 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 A u nas lokalna hurtownia sprzedaje to na tony i nie ma problemow z reklamacja. A grzejniki są bardzo dobrze wykonane. Osobiscie wole inne ale np. Przy dużej inwestycji klient decyduje sie na tobą powodu. Ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts