Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chatka Madzi i Radka - D08a wg Muratora

Recommended Posts

• Odpowiedzi 224
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za pozdrowienia. Pilnie śledzę Twoje budowlane postępy Gregor.Co do kąpieli w stawie to raczej się nie odważę, jeszcze by mnie moje wielkie ryby zjadły :lol: Muszę cię zmartwić pani/e kopia ale zdjęć nie wysyłam, ponieważ większość zamieściłem w galerii. Niestety chyba szwankuje Onet bo część jest niewidoczna. Co do kosztów utrzymania to nie chcę cię wprowadzać w błąd, ponieważ wiele zależy od tego ile będzie w tym twojej pracy a ile zlecisz innym. Pozdrawiam

• 5 months później...
  • 4 months później...
Czy ktoś w końcu zauważy zdjęcie z okładki aktualnego Muratora? :(

http://foto.onet.pl/upload/42/92/_484493_n.jpg

Zdjęcie z okładki widziałam, :o :o ale ten dom i ogród wyglada tak pieknie,że pomyslqałam,że to było przerabione komputerowo :o :o

Widok zachwycający.

Gratulacje !!! Przepiekny dom i ogród

Pozdrawiam,

KasiaR :wink: :lol:

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Oh Chopinetko, wybacz! Nie odzywam się w sprawie lawendy bo wstyd mi za moją ignorancję. Niestety nie wiem czy jest to jakiś konkretny gatunek lawendy. Nawet aktualnego zdjęcia nie mogę pokazać bo po zimie lawenda wyglądała dosyć marnie i postanowiłem ją odmłodzić - przyciąłem króciutko i teraz wygląda jak owca po strzyżeniu. Obiecuję że w czerwcu zamieszczę nowe zdjęcia.