kopia 23.06.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Wiecie co bardzo mi sie podoba ten dom.Prosil bym kolekcje zdjec na e-mail jesli to nie sprawi klopotu, oraz kosztorys utrzymania tego wszytskiego.Mam nadzieje ze po budowie swojego domu bede z niego ruwnie dumny i zadowolony co wy. Czapki z glow i Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 24.06.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 dokladnie jak pisze kopia, czapki z glow dla Joyrada i jego pomocnikow,prosto, schludnie i piekniezyc nie umierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 24.06.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Joyrad, kapiesz sie w tym pieknym stawku ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 24.06.2005 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dzięki za pozdrowienia. Pilnie śledzę Twoje budowlane postępy Gregor.Co do kąpieli w stawie to raczej się nie odważę, jeszcze by mnie moje wielkie ryby zjadły Muszę cię zmartwić pani/e kopia ale zdjęć nie wysyłam, ponieważ większość zamieściłem w galerii. Niestety chyba szwankuje Onet bo część jest niewidoczna. Co do kosztów utrzymania to nie chcę cię wprowadzać w błąd, ponieważ wiele zależy od tego ile będzie w tym twojej pracy a ile zlecisz innym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 09.12.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Podbijam do góry, no bo co taki ładny domek i TAKI ogród robi na 4 stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 10.12.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Rzeczywiście warto było zobaczyć ! Domek i ogród robią wrażenie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 10.12.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 nie widzę zdjęć z wnętrz!! Joyrad, wykasowałeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 10.12.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 po pierwsze to domek ładniutki, ogród ...super tez myslalam ze to tylko obrazki, ale gdzie sa zdjecia wnetrz? bardzo o nie prosze... jeszcze ich nie widziałam, pozdrawiam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 25.04.2006 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Czy ktoś w końcu zauważy zdjęcie z okładki aktualnego Muratora? http://foto.onet.pl/upload/42/92/_484493_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 25.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 No pewnie, ze tak i po prostu skręca go z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 O! Jaki śliczny domek Tylko jak myjecie to wielkie okno trójkątne My nie dajemy rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 25.04.2006 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Gratuluję budowlanego dzieła. Jeśli chodzi o trójkątne okno to wykonaliśmy je wersji otwieranej - można więc sobie poradzić od środka - chociaż nie jest to łatwe zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.04.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 My też mamy wersję otwieralną, ale jakimś cudem nie chce się w pełni otworzyć Musimy się do niego dostawać od zewnątrz A już myślałam, że znalazłam towarzystwo w tej niedoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.04.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Czy ktoś w końcu zauważy zdjęcie z okładki aktualnego Muratora? http://foto.onet.pl/upload/42/92/_484493_n.jpg Zdjęcie z okładki widziałam, ale ten dom i ogród wyglada tak pieknie,że pomyslqałam,że to było przerabione komputerowo Widok zachwycający. Gratulacje !!! Przepiekny dom i ogród Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 25.04.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam Wspaniały dom, widać, że budowany z sercem. Ja mogę tylko pozazdrościć, ale ogród może być wspaniałą inspiracją. Byłabym wdzięczna za podanie nazwy gatunku lawendy jaka u ciebie rośnie - jest śliczna zresztą jak cały ogród. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 05.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Oryginalna nie będę....Gratulujemy przepięknego ogrodu wkomponowanego w teren ...widać rękę mistrza!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 29.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam Coś jak by makiem zasiał... Co słychać? Patrzę i patrzę na majowego Muratora, ale nie widzę lawendy o którą pytałam. Czy dostane odpowiedź? A tak swoja drogą, Murator dawno nie miał tak pięknej okładki! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 30.05.2006 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Oh Chopinetko, wybacz! Nie odzywam się w sprawie lawendy bo wstyd mi za moją ignorancję. Niestety nie wiem czy jest to jakiś konkretny gatunek lawendy. Nawet aktualnego zdjęcia nie mogę pokazać bo po zimie lawenda wyglądała dosyć marnie i postanowiłem ją odmłodzić - przyciąłem króciutko i teraz wygląda jak owca po strzyżeniu. Obiecuję że w czerwcu zamieszczę nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 30.05.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 przypuszczam że całe forum jest pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sloneczny_slonecznik 02.06.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 dom i położenie - bardzo piękne !!!!gratuluję i zazdroszczę (ale tak pozytywnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts