joyrad 05.04.2004 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Tak jak obiecaliśmy kilka zdjęć wnętrza. Mamy świadomość że jest jeszcze wiele do zrobienia, ale no cóż...budżet jest ograniczony.Prosimy o łagodny wymiar kary. Zdjęcia przeniesione na początek wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 05.04.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Witajcie szczesciarze, przefantastycznie a moze jeszsze lepiej wlasnie stwierdzilem ze macie taki sam gust jak my, dokladnie tak sobie wyobrazam wnetrze naszego domku, prosze powiedz mi jak sie nazywa parkiet i jakie to sa plytki w lazienkach i ten pasek w kwiatach dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 05.04.2004 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Cieszę się, że Ci się podoba.No więc pewnie się zdziwisz ale to nie parkiet tylko Uni-Clic w kolorze orzech wenecki. Płytki w łazience to system Kwarc beige i Kwarc brown.Producentem jest chyba Ceramika Paradyż - to bardzo popularny wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 05.04.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 A ja myślałem, że mój dom jest nawet dość ładny i dopracowany w szczegółach, ale ... szczęka mi opadła na podłogę jak to zobaczyłem. Suuuuuuuuuper - bardzo mi się podoba i wielkie gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 05.04.2004 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Po prostu piekny ogrod! Domek caly dopracowany, az milo popatrzec. Wnetrza tez bardzo ladne, takie przytulne! Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.04.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 chatka? piękne wszystko i dom i ogród i wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.04.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Super.Ogród przepiękny, dom też i tylko niedosyt pozostaje, i chciałoby się więcej zobaczyć.Więcej zdjęć prosimy!!!!!!!!!!!!!!Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.04.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Aha, a jaki to gres widać na zdjęciu w salonie i ile kosztuje założenie ogrodu? Czy to od metra? Jaka kostka? Czym macie ocieplony dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 05.04.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Cóż elegancja , więc nie wiem o jakim braku kasy mówimy.Gratulacje ukończenia dzieła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalg 06.04.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 No dobra Joyrad, w którym salonie meblowym robiliście te zdjęcia Aż się wierzyć nie chce, wzorocowo umeblowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 06.04.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Witam ponownie prosze powiedz mi Joyrad, ten prysznic w lazience i kabina jakiej firmy i ile kosztowalo dzieki pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 06.04.2004 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Kabina prysznicowa to Sanplast KP2-GE/EX-90-S - cena rok temu 1.856,00, brodzik 90x90x6 - 461,00, panel 32x142 - 1.679,00 Koszt założenia ogrodu jest bardzo trudny do oszacowania.Wiele zależy od tego czy ziemia, którą aktualnie posiadasz nadaje się do sadzenia roślin. Jeżeli zachodzi konieczność nawiezienia odpowiedniej ziemi to koszt bardzo wzrasta. Następnie musisz się zdecydować czy zastosujesz rośliny mniejsze i cierpliwie poczekasz na efekty za kilka lat, czy zastosujesz już efektowne ale za to drogie. Kolejny czynnik to system nawadniania - czy zraszacze czy wystarczy jedna magistrala i przestawianie urządzeń. Na samym końcu decydujesz o ewentualnym wyłożeniu rabat geowłókniną i kamieniem/korą/keramzytem. O zaletach i kosztach piszę szerzej na forum Pamiętajcie o ogrodach w poście Nasz azyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 06.04.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Joyrad dziekuje za bardzo dokladne informacje jak bede cos potrzebowal to sie zglosze, Baj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izis 06.04.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Joyrad!Wielkie dzięki za odpowiedż w sprawie koloru tynku. Jeśli chodzi o wnętrza,to jestem pod wrażeniem. Są urządzone tak "po mojemu".Jeżeli mówicie,że są jeszcze nie dopieszczone-wiecie co mówicie.Po prostu nie oddają wszystkich waszych marzeń i wyobrażeń.Ale jak dla mnie i tak bomba! Nie chcę nawet myśleć co zobaczymy jak już "dopieścicie".Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 09.04.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 piekny ogród i dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1719499117 11.04.2004 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 łojezu to jest coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1719499117 11.04.2004 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 i jeszcze jaka fajna fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.04.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Piękny dom i śliczny ogród. Podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 13.04.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Jestem pod wrażeniem !!! Wszystko wygląda jak z filmu. Gratulacje !!!Życzę wiele szczęśliwych lat w tym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_MYCHA__ 15.04.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Mimo ze jestem zwoleniczka domow parterowych Wasz dom podoba mi sie bardzo:) no i ten ogród poprostu szok:) Kolor tynku wybierzemy podobny a moze nawet ten sam. Pozdrawiam i zycze samych udanych dni w Waszym "domku" _MYCHA__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts