Agnieszka1 26.10.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Agnieszko1 tak jak pisałem już poprzednio, ogród to dzieło profesjonalistki. Jeśli potrzebujesz namiary na rozsądną cenowo specjalistkę to przeslę ci na skrzynkę. Bardzo prosze i dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 23.11.2004 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Nowa wersja - dla niecierpliwych - wszystkie najciekawsze zdjęcia w jednym miejscu - na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.11.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 nic nie widzę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.11.2004 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Dalej pięknie jak było i jeszcze piękniej. A mógłbyś zrobić zdjęcie ogrodzenia z bliższa? Przyznam się, że chciałabym podpatrzeć szczególy. Na ile jest wysokie? Czy to są gotowe elementy czy na zamówienie i jaką masz bramę wejściową? Zdradzisz? Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Też nie widzę nowych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 24.11.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Ja tez nie widze tych zdjec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.11.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Wszystkie zdjęcia są na pierwszej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2004 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Na pierwszej stronie są piękne zdjęcia, ale one juz były, nie ma nowych zdjęć albo ja ich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shago 24.11.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 ale w zimie to sie kolega naodsnieża drogi do furtki, no chyba że kable połozył grzejne. sądząc po domq to kolege stać na taKie rozwiazanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 25.11.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2004 Nasza chatka wg projektu D08a Muratora. Chętnie odpowiemy na ewentualne pytania co do funkcjonalności i użytkowania WOOOOW ale imponujący ogród!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 wow rzeczywiscie ogrod ..... pozazdroscic ..... nie wiem czy w 10% osiagne to co Ty!!!! pozdrooofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.01.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Nie wiem czy już mówiłam-piękny dom i ogród. Mam pytanko, jak długo trzeba czekać na taką piękną lawędę , którą macie wzdłuz chodnika. Moją choduję z nasion i jest taka malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 10.01.2005 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Nie bój się o lawendę. Naszą sadziliśmy bardzo malutką na jesieni 2002. Efekt widoczny na zdjęciu to lipiec 2004. Nim się obejrzysz będzie trzeba ją przycinać. Z ogrodniczym pozdrowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.01.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Joyrad, a mógłbyś być tak miły i wkleić zdjęcie swojego ogrodzenia bardziej z bliska.Prosiłam już kiedyś, chyba w wątku o ogrodach, ale może nie przeczytałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 10.01.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 na jednym ze zdjęć mignęła mi podłoga - chyba gres polerowany - jak się sprawuje? - bo bardzo mi się podoba wizualnie tylko cały czas mam wątpliwości co do funkcjonalności??? a może to tylko bezpodstawne obawy (a decyzję o podłodze muszę podejmować lada moment....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 10.01.2005 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Odpowiedź dla magdak Jeśli chodzi o gres polerowany to jesteśmy raczej zadowolenie, chociaż...Jak pisał kiedyś bodajże Kasiorek powinno się układać gres bezfugowo - ale wtedy konieczna jest odmiana frezowana - odpowiednio droższa.Jeśli zdecydujesz się na spoinę wtedy przy ogrzewaniu posadzkowym fuga ma tendencję do pękania i wykruszania się. My zdecydowaliśmy się na spoiny a efekt pękania widoczny jest tylko w kilku miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 10.01.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 dziękuję bardzo za odpowiedź a jaki to gres (producent?) ja najbardziej się obawiam, że gres jest śliski, a moje dziecko uwielbia biegać w skarpetach ..... a jeszcze taka "szklista" powierzchnia może zachęcać do ślllllllizgggggu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 10.01.2005 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Soniko bardzo przepraszam za brak odpowiedzi w wątku ogrodowym - przestałem go śledzić jakiś czas temu. Niestety nie mam żadnych zdjęć ogrodzenia. Postaram się je dla Ciebie przygotować ale ze względu na charakter mojej pracy będę mógł to uczynić dopiero w weekend. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 10.01.2005 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 magdok nasz gres wcale nie jest taki śliski jak mogłoby się wydawać. Chyba nie dałoby się na nim ślizgać. Mu również mamy ruchliwe dziecko ale żadnych 'ślizgawek' nie zaobserwowałem. Nasz gres jest pochodzenia chińskiego - i jego jakość również - jakotako. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts