JoShi 29.03.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Czesc... Po napisaniu kilku postow przyszla pora, zeby sie przedstawic... Buduje dom, ktorym chwalilam sie juz w watku:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=2441730 km na wschod o Warszawy, czyli w miejscowosci o nazwie Debe Wielkie (nie mylic z Debe nad zapora). Niestety na mapce grupy warszawskiej chyba sie nie mieszcze. Mapka jest do miejscowosci Duchnow, a ja jestem tuz za miedza (doslownie bo zachodnia granica mojej dzialki to granica miejscowosci, gmin, a dawniej nawet wojewodztw). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.04.2004 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1719499117 11.04.2004 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 ojej to mój domek w mińsku na pewno się tam nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts