byt_gignetyczny 13.05.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Jesteśmy na etapie kupna mieszkania w domu - bliźniak duży, wybudowany 2 lata temu, stan SO. Nikt całosci nie chciał kupić, wiec dzielą na mieszkania, które mają być doprowadzone do stanu deweloperskiego. Wszystkie przyłącza już są, wykupiono już prawie cały środek, zresztą - jak łatwo się domyślić - był najdroższy, my chcemy zdecydować między parterem, który częściowo wchodzi w przyziemie (dom na działce z lekkim spadem), a poddaszem. Z parterem jest tak, że był to w założeniu garaż, wiec jeszcze nie jest ocieplony od podłogi, nie mam pojęcia, jak sprawdzić izolację itp. rzeczy, boje się wilgoci w takich miejscach. Za to ma taras natomiast poddasze nie ma jeszcze podłogi, połączenia z klatką schodową i wszystkich mediów, za to jest full wypas (na moje oko;) wyizolowane (nie wiem, jak sie to nazywa, wełna mineralna, wata czy cośtam) ponad 20cm, dachówka jest ceramiczna czerwona, okna są póki co 2 - 1 połaciowe i 1 w ścianie frontowej, reszta ma być zrobiona. Nie bardzo wiemy, na które sie zdecydować, cena podobna, powierzchnia też... Co o tym sądzicie? Będę bardzo wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts