lucka6 13.05.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie!! Zapraszam do komentowania mojego dziennika budowy i współuczestnictwa w tej karkołomnej przygodzie Edytowane 31 Grudnia 2012 przez lucka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 16.05.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Cześć Fajny salon Wizka wnętrza też niebanalna Wklej tutaj, będziesz miała wielu odwiedzających Ja też wracam codziennie po 20-tej... tyle że z pracy; z budowy to chyba czysta przyjemność, nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 17.05.2012 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Cześć Fajny salon Wizka wnętrza też niebanalna Wklej tutaj, będziesz miała wielu odwiedzających Ja też wracam codziennie po 20-tej... tyle że z pracy; z budowy to chyba czysta przyjemność, nie mogę się doczekać My z domu wychodzimy o 6-7mej, więc też różowo nie jest.... Ale pocieszamy się że jeszcze rok (ja naiwnie wierzę w koniec roku) i będziemy mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.05.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 (edytowane) FJU,FJU pieknosci sie tutaj rodza. Ja tez lubie moje duze okno:D Bede podgladac i kibicowac:wave:, A co do kominka tragedii nie bedzie.My mamy wlasnie snieznobialy o kominek jest z plaszczem wodnym.Jestesmy po pierwszym sezonoe grzewczym i byl mocno eksploatowany i czesto myty-jak sie cos pochlapalo przy myciu to gabeczka mozna bylo zetrzec i kominek jest czysty:) Mielismy co prawda cofke z komina bo drzewo bylo nie wystarczajaco suche i troche zapchalo komi ale malzonek uporal sie z tym w 30 minut-walek i farba(ale tylko z jednej strony kominka) Pozdrawiam Edytowane 18 Maja 2012 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 18.05.2012 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 witaj Gumisiowa dzięki za pozytywne informacje na temat kominka, a pamiętasz jaką dokładnie farbą malowaliście? Weszłam na chwilkę do Twojej Galerii, prezentuje się cuuudnie!! Wieczorem z domu sobie dokładniej pooglądam, bo teraz w pracy wpadłam tylko na chwilkę Wpadł mi w oko stół - czy to Manufaktura drewna? Znalazłam ją wczoraj i baaardzo mi się ich stoły spodobały, nie wiem tylko jacy są cenowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.05.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 lucka-DZIEKUJE RAZ JESZCZE!!!U Ciebie bedzie miodzio!!!!Co do farby...w sumie wolalabym zapomniec...Wiec tak caly dom byl malowany lateksowa Tikuryli.Dwa dni pozniej mial byc monaz kuchni i szybka wprowadzka bo ja bylam w 8 miesiacu ciazy.Przychodzimy dzien po malowaniu-wszystko odparzylo-farba doslownie spadala calymi plastrami na ziemie!!!!Na calym parterze i klatce schodowej !!!Na pietrze bylo malowane jakas tansza i wszystko bylo o.k...Nie wiemy co sie stalo-ja malo nie urodzilam....Poniewaz fundusze byly juz mocno okrojone a ta Tikurila kosztowala nas duzo-drugie malowanie odbylo sie SNIEZKA:lol2:Trzyma sie jak ta lala i jest bielusienka:lol2: Stoly robil na kuzyn malzonka-stolarz,tak jak schody i blaty w lazienkach o raz polke TV.Ja na swoj z Manufaktur dostalam wycene 3300(debowy,rozmiar 200 na 100 cm)-okres oczekiwania 12 tygodni(zeszlej jesieni)-wiec zrobil je kuzyn. Pozdrawiam Cie serdecznie i jak tylko moj pieciomiesieczny synek pozwoli bede podgladac!!!!POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.05.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witaj szczęśliwa posiadaczko tych imponujących przestrzeni Cieszę się, że trafiłam tu na początku wątku, kiedy nie trzeba jeszcze przekopywać setek stron Kominek z cegły? Mmm, już mi się podoba. Będę zaglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 25.05.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 witaj Drop_Inn wszelkie rady/uwagi mile widziane pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 28.05.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 O kurczę, Lucka, budujecie dom moich marzeń. To co widać na wizualce wygląda super! Ja od dawna podglądam sobie taki domek z antresolą http://www.projektowaniewnetrzolsztyn.pl/index.php?p=galeria16 i tak sobie myślę, że może kiedyś... a na razie wracam do mojej szeregówki. Ceny glazurników w Warszawie rzeczywiście powalające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.05.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 (edytowane) faktycznie ten domek trochę podobny do naszego, nawet o lampach takich przez chwilę myślałam stół też podobny, tylko że nasz bez wzorków póki co z lamp faworytem do salonu jest Willy Panzeri średnica 60cm: http://www.swiatly.com/foto/foto_729.jpg Edytowane 31 Grudnia 2012 przez lucka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 03.06.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Lucka, Fajne lampy wybrałaś, szczególnie podoba mi się Willy. Grzejniki też super, A w jakim kolorze planujecie Tubusy? Kurczę, jak to człowiek mało wie . Nie wiedziałm, że są specjalne grzejniki pod Veluxy. Widzę, że podobają nam się podobne grzejniki łazienkowe, ja w końcu wybrałam Marlin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.06.2012 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 wow fajny ten domek masz może zdjęcie tego dużego okna z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 04.06.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 lucka sliczny projekt domku:) zwłaszcza te duze piekne okno:) Jesli moge wiedziec pan glazurnik w dobrej cenie?? to znaczy ile??A jakie robilscie tynki i jaki był ich koszt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 04.06.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 lucka sliczny projekt domku:) zwłaszcza te duze piekne okno:) Jesli moge wiedziec pan glazurnik w dobrej cenie?? to znaczy ile?? A jakie robilscie tynki i jaki był ich koszt?? pan glazurnik to teraz koszt 50zł za podłogi, 60 za ściany - takiego kosztu prawdę mówiąc od początku się spodziewaliśmy tynki są cementowo-wapienne, przycierane piaskiem kwarcytowym w ostatniej warstwie, płaciliśmy 35zł/m2 z materiałem Ekipa panów górali, bardzo nam się podobali, będą jeszcze robić wylewki (ekipa od wylewek wywinęła nam w ostatniej chwili numer i się rozmyśliła...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.06.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 czy macie jakieś inne bramy garażowe czy mnie czy mylą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 04.06.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam, czy deskowanie od wewnatrz zostawiacie tak jak jest?? Czyms impregnujecie?? Jak wyglada polaczenie muru i deski?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 05.06.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 czy macie jakieś inne bramy garażowe czy mnie czy mylą? Mamy piękne bramy garażowe z płyty wiórowej obłożone folią Bramy zrobimy po wylewkach jak będziemy znali ostateczny poziom posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 05.06.2012 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Witam, czy deskowanie od wewnatrz zostawiacie tak jak jest?? Czyms impregnujecie?? Jak wyglada polaczenie muru i deski?? Pozdrawiam Witaj miloszenko Od wewnątrz będzie widać tylko jętki (są już zaimpregnowane i właściwie gotowe, być może je jeszcze polakierujemy). Na deskach będzie wełna i karton gipsy, ale zrobimy to już jak podeschną wylewki pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 05.06.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 oh tak już teraz widzę że to są folie wcześniej myślałam że to jakieś wzorki-kijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 18.06.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 hejhttp://www.jastrzemski.plwiktorczyk.com.plco prawda nie wiem czy wiele ci to pomoże gdyż są ze śląska ale ludzie je chwalą (wydaje mi sie że mają też gdzie swoich przedstawicieli)o drzwiach z CAL'a tez czytałam duzo dobrych opinii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts