Aggula 29.06.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Lucek, sto lat i samych pięknych chwil w nowym domku :hug: Zaglàdam często i czekam na najnowsze zdjàtka Mam nadzieję, że super Wam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 30.06.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Wszystkiego najlepszego Lucka i gratulacje z okazji przeprowadzki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.06.2013 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Hej wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.06.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Hej wszystkim piszę jeszcze raz bo mi wcięło poeta..piszę z domku, z telefonu, jak się ogarniemy z bałaganem i internetowo to postaram się wrzucić fotki Bardzo dziękuję za życzenia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.06.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Lucuś serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.06.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Lucuś, przyniosłam kilka kwiatków z okazji urodzin. Wszystkiego najlepszego dzisiaj i zawsze - Bambi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 30.06.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Lucus ja tez z moca goracych zyczen dla Ciebie. http://www.cheesebuerger.de/images/midi/musik/k012.gif http://emotikona.pl/gify/pic/07roza.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 30.06.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Spełnienia marzeń w Dniu Urodzin i wielkie gratulacje z okazji przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 30.06.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 lucka-DUUUUŻO ,DUŻO ZDROWIA-DLA CALEJ TWOJEJ RODZINY!!!Niech Wam się cudownie mieszka w zdrowiu i spokoju!!!Niech ten dom odwiedzają sami przyjaciele a Wy badżcie dumni z tego co udało Wam się stworzyć!!!!:hug: GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 01.07.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Dziewczyny, baardzo dziękuję za życzenia Wzruszyłam się że takim szturmem nawiedziłyście mój dziennik Mieszka się baardzo fajnie!!! Naprawdę czuć przestrzeń, choć jeszcze się nie ogarnęliśmy do końca z rzeczami po przeprowadzce, części nie rozpakowałam (części nie ruszam bo czekają na półki - głównie książki) Musimy zrobić coś w garderobie bo na razie rozłożyłam rzeczyna podłodze, mam nadzieję że uda się zorganizować w skończonym czasie zaczątki garderoby Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję za kibicowanie I jeszcze się zdziwiłam, bo moja kuchnia została poddana pod głosowanie w sondzie o kuchniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 01.07.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Hip hip hurra! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 01.07.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Lucek, a jak dzieciaki zaakceptowały zmianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 02.07.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 bardzo dziękuję za info o lampach i gratuluję przeprowadzki:)))) nie ma to jak w nowym domu pzdr yenn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.07.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 (edytowane) Lucek, a jak dzieciaki zaakceptowały zmianę? Basia, dzieciaki Ok, znajdują sobie ulubione miejsca (np w garderobie mamy zakamarek pod samym dachem, robią też huśtawkę na spoczniku....) Odkryłam też że wielkość pokoju zupełnie nie przeszkadza córce w zrobieniu tatalnego bałaganu Edytowane 2 Lipca 2013 przez lucka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 02.07.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Basia, dzieciaki Ok, znajdują sobie ulubione miejsca (np w garderobie mamy zakamarek pod samym dachem, robią też huśtawkę na spoczniku....) Odkryłam też że wielkość pokoju zupełnie nie przeszkadza córce w zrobieniu tatalnego bałaganu a jak tam Twoja kostka Lucy, kładzie się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.07.2013 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 No o nie umiem pisać z telefonu, chciałam jeszcze dopisać że szok przeprowadzkowy przykuł mnie skutecznie wysoką gorączką do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.07.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 No o nie umiem pisać z telefonu, chciałam jeszcze dopisać że szok przeprowadzkowy przykuł mnie skutecznie wysoką gorączką do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.07.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 :-da jak tam twoja kostka lucy, kładzie się? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 02.07.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Biedny Lucku, kuruj się skutecznie, byś mogłam nam pokazać kostkę i resztę. przesyłam serdeczności znad morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.07.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 bami a gdzie ty zawedrowalas nad morze? wakacje czy ty z tych stron? Lucka6 :hug:malinkowej herbatki tobie zrobie i kocykiem nakryje..moze bedzie wtedy lepiej http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/muede/o060.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts