lucka6 26.09.2014 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Basia, zrobiłam Ci kilka zdjęć boków płyt - u nas wygląda to tak, jakoś nas nie razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.10.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Lucka dzięki, ja będę robiła z palisad granitowych,bo mam trochę granitu w ogrodzie,więc mam nadzieję ,że wyjdzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 16.10.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 Lucka pochwal się trawą a kto ci robił projekt ogrodu?ktoś lokalny czy z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.10.2014 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2014 Lucka pochwal się trawą a kto ci robił projekt ogrodu?ktoś lokalny czy z forum? Basia, trawa wzeszła w tym tygodniu, jeszcze nie powala na kolana ale od razu ładniej się zrobiło No i kupiliśmy trochę drzewek - najbardziej okazałe są brzózki, których mam 3 szt - mają ponad 4 metry i je właśnie wsadzamy wsadzilismy tez trochę tuji, mimo ze nie jestesmy ich zwolennikami, ale mamy 2 miejsca gdzie fajnie bedzie sie oslonic, wiec sie złamaliśmy zdjęcia postaram się zrobić i pokażę Projekt mamy lokalny, polecony przez Rasię Koncepcja nam się wciąż podoba, ale niestety jest w projekcie trochę błedów - musimy weryfikować ilości, bo czasami się zdarza że czegoś jest zaprojektowane za mało albo dużo za dużo...I na razie szczerze mówiąc boimy sie czy uda nam się zapanować nad ogrodem przy małym wkładzie pracy własnej, czujemy w kościach że nie... ale póki co z chęcią sadzimy, oglądamy filmiki na youtube jak trzeba to robić i jakoś idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 02.11.2014 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2014 Lucka jakiej firmy masz ekobordy?sami zakładaliście?jak tak daj jakieś porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheila 06.11.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Fantastycznie wygląda Wasz ogród - zazdroszczę, tak pozytywnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 06.11.2014 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Lucka jakiej firmy masz ekobordy?sami zakładaliście?jak tak daj jakieś porady. Basiu, nie wiem jakiej firmy jest ekobord Zakładała nam go firma, my sami sadzimy rośliny i wysypujemy korę, ale wyrównanie terenu, rabaty i trawnik są przygotowane przez firmę. Chyba ten ekobord jest ogólnie dostępny, oni go przybijali na gwoździe takie długie. Estetycznie wygląda naprawdę OK, jak wszystko urośnie nie powinno być go widać i o taki efekt nam chodziło Fantastycznie wygląda Wasz ogród - zazdroszczę, tak pozytywnie! Dzięki Sheila jeszcze dużo pracy przed nami, ale mam nadzieję że wiosną będzie jeszcze piękniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 06.11.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Przepiękny dom, gratuluję! I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 09.11.2014 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Hej Lucka Jak się miewa Wasz ogród ? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts