lucka6 03.12.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Melduję, że byłam. Pan Marek przysłał mi już ceny spotykam, się z nim w środę, dzięki za kontakt I jak Ci się podobało w Kaldeweiu? Przymierzałaś wanny ? Wybrałaś coś konkretnego? A tak jeszcze off topic, mam przesłanie dla kobiet - jeśli chcecie kupić ubezpieczenie na życie, teraz jest najlepszy moment, bo od grudnia (najpóźniej 21. grudnia, w części firm 10. grudnia) wchodzi unijna dyrektywa w sprawie równości płci, w efekcie której kobietom znacznie (ok 30%, może nawet więcej) wzrosną stawki ubezpieczenia na życie (kobiety i mężczyźni będą musieli płacić po zmianach tyle samo). Ja jako posiadaczka kredytu hipotecznego i niestrudzona matka dwójki dzieci zamierzam się ubezpieczyć, więc jak któraś z Was tez ma taką potrzebę to zachęcam do zrobienia tego teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 03.12.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 lucka pomysł z landrynkami do pierników - suuuuper. genialny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 03.12.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 lucka pomysł z landrynkami do pierników - suuuuper. genialny!!!! a ja jeszcze dorzuce pomysl slomki do robienia dziurki przeczytalam ze tutaj amglad1 zawita wiec i ja szybko za nia Teraz moge sie przywitac i napisac oficjalnie, ze podgladam od dluzszego czasu Wasze zmagania i kibicuje Wam... bo pewnie jeszcze tego nie zrobilam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.12.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 I jak Ci się podobało w Kaldeweiu? Przymierzałaś wanny ? Wybrałaś coś konkretnego? A tak jeszcze off topic, mam przesłanie dla kobiet - jeśli chcecie kupić ubezpieczenie na życie, teraz jest najlepszy moment, bo od grudnia (najpóźniej 21. grudnia, w części firm 10. grudnia) wchodzi unijna dyrektywa w sprawie równości płci, w efekcie której kobietom znacznie (ok 30%, może nawet więcej) wzrosną stawki ubezpieczenia na życie (kobiety i mężczyźni będą musieli płacić po zmianach tyle samo). Ja jako posiadaczka kredytu hipotecznego i niestrudzona matka dwójki dzieci zamierzam się ubezpieczyć, więc jak któraś z Was tez ma taką potrzebę to zachęcam do zrobienia tego teraz W Kaldeweiu bardzo miła pani... też kazała mi do wanien włazić Ale po otrzymaniu wyceny od p. Marka u chłopców zdecyduję się raczej na wszystkie gadżety z VB Subway... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.12.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 a ja jeszcze dorzuce pomysl slomki do robienia dziurki przeczytalam ze tutaj amglad1 zawita wiec i ja szybko za nia Teraz moge sie przywitac i napisac oficjalnie, ze podgladam od dluzszego czasu Wasze zmagania i kibicuje Wam... bo pewnie jeszcze tego nie zrobilam:rolleyes: Dzięki dziewczyny, powinien mój mąż Wasze peany przeczytać bo on uważa że ja gotować nie umiem (co zresztą bardzo od prawdy nie odbiega ) Mmelisa, witaj w moim dzienniku i zapraszam do czętszego odzywania się W kupie siła, forumowe opinie naprawdę są pomocne, ułatwiają i wyjaśniają wiele rzeczy zaraz biegnę do Ciebie podglądnąć domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.12.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2012 http://img10.imageshack.us/img10/2122/mikoajy.gif Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.12.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 kominek pięękny... jak wszystko pójdzie dobrze, za tydzień wstawię takie samo zdjęcie Bo to za wkład? No i czy zdradzisz, kto Ci robił kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 09.12.2012 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 kominek pięękny... jak wszystko pójdzie dobrze, za tydzień wstawię takie samo zdjęcie Bo to za wkład? No i czy zdradzisz, kto Ci robił kominek? hej Basia wkład to BEF OPTIM V6 CL: http://www.befpolska.com/pl/katalog-produktow/wklady-kominkowe/optim/optim-v-6-cl miał być v8 (większy model), ale mamy tutaj wpadkę projektową (trochę o tym pisałam) i jest ten mniejszy. Wydaje się jednak że jak się rozpali to ciepełko fajnie idzie, więc może nam wystarczy Zamawiałam kominek z montażem w kati kominki: http://www.katikominki.pl/kominki/ Mają siedzibę w Markach, ale wkładu i tak nie widziałam na żywo, tylko wynalazłam na forum muratora (Basia z krakowskiej przebudowy go ma, wydaje mi się że też Saly z dziennika z Werony MG Projekt). Kati kominki chyba OK, tyle że my tyle przygód z tym kominkiem mieliśmy że nie umiem się zdecydować - najpierw za małe miejsce na montaż wkładu, potem się potłukła szyba w transporcie, ale wreszcie jest To czekam na Twoje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.12.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Dzięki Lucka, ja pewnie jak zwykle zapłacę gapowe, nie miałam pojęcia o istnieniu wkładów BefHome, i mam Spartherm, bardzo mi zależało na wyglądzie ... Miałam porównanie z naroznym Hajdukiem u moich sąsiadów.... Bardzo fajny ten bef, masz świetny kominek. Czym będzie obłożony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.12.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Dzięki Lucka, ja pewnie jak zwykle zapłacę gapowe, nie miałam pojęcia o istnieniu wkładów BefHome, i mam Spartherm, bardzo mi zależało na wyglądzie ... Miałam porównanie z naroznym Hajdukiem u moich sąsiadów.... Bardzo fajny ten bef, masz świetny kominek. Czym będzie obłożony? Jak to czym, cegłami oczywiście Dojdzie też granitowy blacik, bo mam nadzieję że zostanie nam granit z kuchni Jutro prawdopodobnie przyjeżdza ekipa do ceglanych płytek i do półeczki na drewno Spartherm chyba też są dobre, tylko z tego co piszesz wnioskuję że drogie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 12.12.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Fajny kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.12.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Luckuś, jak tam Twoje oświetlenie? Znalazłaś coś/kogoś? Ja na razie rozkminiam drzwi wewnętrzne, znalazłam kilka fajnych propozycji. Na Bartyckiej niestety jest dramat, wszystko to samo, obojętnie, gdzie wejdziesz trzeba bardzo poszukać bardzo dziękuje za Marka, raczej nawiążemy współpracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.12.2012 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Hej Bami, oświetlenie w polu.... Napisałam maila do Marka czy nie może mi kogoś polecić, napisałam też do sklepu oswietleniewnetrz.pl (mają odbiór osobisty na Tarchominie) że zamierzam złożyć zamówienie nawet na dwa domy i zapytałam jaki mi dadzą rabat ale się nie odezwali.... Jeszcze spróbuję się dowiedzieć w pobliskiej hurtowni (http://www.grodno.pl) czy mogłabym u nich zamówić Aquaform, Chors, itp (mam tam rabat naszego elektryka). No i ten Land muszę obczaić (koleżanka u nich kupowała i wszystkie lampy jej potem zamontowali w cenie). Drzwi jeszcze zupełnie nie szukam, jakoś myślę że jest to kwestia przyszłości...rozkminiaj temat, rozkminiaj to potem skorzystam A tego Morica oglądałaś? Marek jest naprawdę OK, nie miałam z nim żadnych problemów z kontaktem, tyle tylko że trochę czekaliśmy na niektóre elementy bo nie było ich dostępnych i musiał je sprowadzać skądś tam...ale ja wcześniej wszystko zamówiłam więc mi się nie spieszyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.12.2012 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Fajny kominek Dzięki lullaby, ciekawa jestem czym kominkowym Ty nas zaskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.12.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Hej Bami, oświetlenie w polu.... Napisałam maila do Marka czy nie może mi kogoś polecić, napisałam też do sklepu oswietleniewnetrz.pl (mają odbiór osobisty na Tarchominie) że zamierzam złożyć zamówienie nawet na dwa domy i zapytałam jaki mi dadzą rabat ale się nie odezwali.... Jeszcze spróbuję się dowiedzieć w pobliskiej hurtowni (www.grodno.pl) czy mogłabym u nich zamówić Aquaform, Chors, itp (mam tam rabat naszego elektryka). No i ten Land muszę obczaić (koleżanka u nich kupowała i wszystkie lampy jej potem zamontowali w cenie). Drzwi jeszcze zupełnie nie szukam, jakoś myślę że jest to kwestia przyszłości...rozkminiaj temat, rozkminiaj to potem skorzystam A tego Morica oglądałaś? Marek jest naprawdę OK, nie miałam z nim żadnych problemów z kontaktem, tyle tylko że trochę czekaliśmy na niektóre elementy bo nie było ich dostępnych i musiał je sprowadzać skądś tam...ale ja wcześniej wszystko zamówiłam więc mi się nie spieszyło... To może ja postaram się obczaić Land - mam blisko. Morica nie widziałam... zwątpiłam w drzwi po wizycie w kilku punktach na Bartyckiej. Nic mi się nie podobało. Ale kto szuka, ten znajduje jak dobrze mi pójdzie z upustami, to zapewne zdecyduję się na Barausse. A wybierałaś już farby? Mi Janek z kolorów kazał wybierać Magnat albo Para, jasne jak to ujął "od Duluxa wzwyż" - cokolwiek to znaczy. Para rzeczywiście ma niezłe opinie. A co z AGD? ja chętnie skorzystałabym z usług doradcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.12.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 jak dobrze mi pójdzie z upustami, to zapewne zdecyduję się na Barausse. a nad jakim modelem się zastanawiasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 12.12.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Lucka, może niebawem wrzucę jakieś wizki Zazdroszczę Wam tego etapu. Wyborów oświetlenia, wanien, gresów, baterii, sprzętu AGD. U mnie niby wszystko wychodzi przy projektowaniu, ale pragnę już kupować, zamawiać, dotykać, sprzątać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 a nad jakim modelem się zastanawiasz?? Shiny, Blanc, a z innej bajki podobają mi sie tez Cacao, canaletto on inner i graffiata .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.12.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Lucka, może niebawem wrzucę jakieś wizki Zazdroszczę Wam tego etapu. Wyborów oświetlenia, wanien, gresów, baterii, sprzętu AGD. U mnie niby wszystko wychodzi przy projektowaniu, ale pragnę już kupować, zamawiać, dotykać, sprzątać... och! Myślałam tak samo!!! Przy wykończeniu trzeba mieć baaaardzo dużo czasu... A ja go nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.12.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Shiny, Blanc, a z innej bajki podobają mi sie tez Cacao, canaletto on inner i graffiata .... a dostałas od nich jakies wyceny juz, w listopadzie mieli - 20 % ...ja dopierow przyszłym roku zacznę myśleć o drzwiach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts