bami 12.12.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 a dostałas od nich jakies wyceny juz, w listopadzie mieli - 20 % ...ja dopierow przyszłym roku zacznę myśleć o drzwiach ... Mam wyceny. Na razie katalogowe, z jednego źródła. Myślę, ze te 20% jest do zrobienia nie tylko w listopadzie. Z tego, co zauważyłam, to nie jest popularna marka i w Polsce nie sprzedają dużo. Na razie jest to jedyna firma (z odwiedzanych przeze mnie), która ma juz cennik i nowy katalog na 2013. Mam w zanadrzu jeszcze jedną hiszpańską firmę , bardzo mało u nas znaną. Muszę poszperać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.12.2012 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Shiny, Blanc, a z innej bajki podobają mi sie tez Cacao, canaletto on inner i graffiata .... Rzeczywiście cudnie wyglądają te drzwi.....ja celuję w takie z asymetrycznym pionowym paskiem póki co, chyba to byłoby Cacao tutaj... Aż boję się zapytać ile one kosztują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.12.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 To może ja postaram się obczaić Land - mam blisko. Morica nie widziałam... zwątpiłam w drzwi po wizycie w kilku punktach na Bartyckiej. Nic mi się nie podobało. Ale kto szuka, ten znajduje jak dobrze mi pójdzie z upustami, to zapewne zdecyduję się na Barausse. A wybierałaś już farby? Mi Janek z kolorów kazał wybierać Magnat albo Para, jasne jak to ujął "od Duluxa wzwyż" - cokolwiek to znaczy. Para rzeczywiście ma niezłe opinie. A co z AGD? ja chętnie skorzystałabym z usług doradcy Super byłoby jakbyś się dowiedziała o Land, ja postaram się przycisnąć koleżankę z pracy żeby mi dokładnie powiedziała gdzie to było Co do farb, to musimy wybrać na początku stycznia, bo trzeba będzie pomalować kawałek kuchni przed montażem mebli (montaż mam 20. stycznia!!) Na razie nastawiamy się na farbę Sigma, o Para też słyszałam też dobre opinie. No i oprócz tego Beckers i Flugger. Jakoś Benjamina Moora nie polecali, zresztą i tak bym pewnie go nie kupiła Co do AGD, to nie wiem czy jestem super expertem, kupiłam wszystko prawie samsunga (piekarnik, mikrofalę, zmywarkę), płytę Electroluxa (zależało mi na tym zestawie domino), okap, baterię i zlew Franke. Lodówkę mam Liebherra. Teraz mam zmywarkę i pralkę AEG i też jestem ich fanką, ale jednak sprzęt o parametrach na których mi zależało jest sporo droższy... Mi dobrze wybierało się na stronie euro rtv agd, można sobie porównywać kilka, ceny też są OK. Kupiłam u nich lodówkę, resztę w cenach internetowych dostarcza mi pan Tomek od kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.12.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 I jakie te ceny? Zabójcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.12.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Mam wyceny. Na razie katalogowe, z jednego źródła. Myślę, ze te 20% jest do zrobienia nie tylko w listopadzie. . tez mi sie tak wydaje ja wyceniałam w Jupiterze..ale bez nacisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.12.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 (edytowane) Rzeczywiście cudnie wyglądają te drzwi.....ja celuję w takie z asymetrycznym pionowym paskiem póki co, chyba to byłoby Cacao tutaj... Aż boję się zapytać ile one kosztują.... Najtańszy model (Blanc) kosztuje 2111 netto. Dalej jest juz drożej... Ale te Blanc są bardzo ładne jezeli masz stsndardową wysokość... Powyżej 210 jest +40% Edytowane 13 Grudnia 2012 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.12.2012 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 tez mi sie tak wydaje ja wyceniałam w Jupiterze..ale bez nacisków Ivy, a jaki model wpadł Ci w oko? Bardzo podobały mi się w folderze te skórzane, ale o cenę nawet nie pytałam . A jakie modele można zobaczyć w Jupiterze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.12.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ivy, a jaki model wpadł Ci w oko? Bardzo podobały mi się w folderze te skórzane, ale o cenę nawet nie pytałam . A jakie modele można zobaczyć w Jupiterze? były iosaghini collection- te skorzane( tylko nie wiem gdzie je widziałam czy w jupiterze czy w mega meble) - ale cena masakra..te biale blanc fiorella chyba cos w okolicach 4-5 tysi a te skorzane chyba 8 tys były shiny, secret - bo tymi bylam zainteresowana ogolnie chyba w jupiterze bylo ok 10 modeli, w Mega Meble wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.12.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Lucka sorry za te pogaduszki o drzwiach u Ciebie Ivy, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 15.12.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Lucka sorry za te pogaduszki o drzwiach u Ciebie Ivy, dzięki za info. spoko, gadajcie sobie, ja przy okazji się douczam bo nie miałam pojęcia że są drzwi skórzane Tylko sama się utwierdzam w przekonaniu że trochę na drzwi sobie poczekamy...studnia jednak ma dno i coraz bardziej je widać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.12.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Kurcze ,ale mnie dawno nie bylo:(A tutaj tyle sie dzieje:yes:Mocno kibicuje i przesylam duzo pozytywnej energii:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 15.12.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 spoko, gadajcie sobie, ja przy okazji się douczam bo nie miałam pojęcia że są drzwi skórzane Tylko sama się utwierdzam w przekonaniu że trochę na drzwi sobie poczekamy...studnia jednak ma dno i coraz bardziej je widać..... ja odpuszczam Barausse, raczej zdecyduję się na rodzimą manufakturę. Ceny niższe niż włoskie (ale też niemałe ) za to jakość wykonania... baardzo staranne. ale nie będę zapeszać, bo mi się to często zdarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 15.12.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Hello, lucka6 bardzo bym Cię prosiła o zdjęcie schodów przy zapalonym podświetleniu Skoff. Mamy zamiar kupic te same i jestem bardzo ciekawa efektu Czy wybraliście ciepłą czy zimną barwę światła? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 16.12.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Hello, lucka6 bardzo bym Cię prosiła o zdjęcie schodów przy zapalonym podświetleniu Skoff. Mamy zamiar kupic te same i jestem bardzo ciekawa efektu Czy wybraliście ciepłą czy zimną barwę światła? pozdrawiam cześć jazzy, bardzo chętnie zrobię zdjęcie przy zapalonych światełkach skoff ale jeszcze że tak powiem są jeszcze w pudełku i trochę sobie tam pobędą Podłogi planujemy położyć około marca jak przestaniemy grzać i będzie można zdjąć grzejniki, dopiero potem schody. Jak wytrzymasz do wtedy to obfotografuję światełka ze wszystkich stron Co do barwy, wybraliśmy Warm White pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 16.12.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Kurcze ,ale mnie dawno nie bylo:( A tutaj tyle sie dzieje:yes: Mocno kibicuje i przesylam duzo pozytywnej energii:hug: Witaj GUMISIOWA Edytowane 31 Grudnia 2012 przez lucka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 16.12.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ja odpuszczam Barausse, raczej zdecyduję się na rodzimą manufakturę. Ceny niższe niż włoskie (ale też niemałe ) za to jakość wykonania... baardzo staranne. ale nie będę zapeszać, bo mi się to często zdarza... A napiszesz co to za rodzinna manufaktura? Podzielisz sie namiarami jak się sprawdzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 16.12.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 My mamy w wiatrołapie ściane w paski taką jakby kremową,a reszta ścian białych,nie wiem czy widziałaś u mnie;).Na przeciwko drzwi wejściowych planuję jakaś jasną szafe z półeczkami na buty i z wieszakami:) Lucka to tak jakbym słyszała mojego M.,on tez mi ględził że myślisz że łatwo usuniesz tapetę i takie tam... Ja myśle,że kolor jak najbardziej może byc inny.U Nas w domku jest dużo kolorków:D Gdyby u Nas fundusze pozwoliły ja bym położyła na scianie jakiś ładny kamień,albo jakiś ładny tynk strukturalny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 16.12.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Witaj GUMISIOWA Trochę się dzieje, ale ostatnio jakoś spokojnie..Czekamy na tynkarzy na naprawienie, przytarcie i gruntowanie ścian, ale w końcu przyjadą już po Nowym Roku, czekamy na obudowę kominka - to może w przyszłym tygodniu... czekamy na kuchnię, na lustra I czekamy na mannę z nieba bo innego pomysłu już nie mam Poza tym, chciałam zrobić sondę co planujecie w wiatrołapie na ścianach? My część otwartą będziemy mieli pomalowaną na jaśniutki szaro-biały, nie wiem co zrobić w wiatrołapie: 1. Czy taki sam kolor jak na parterze 2. Czy delikatny beżowy (będzie drewniana (jasna chyba) szafa, półka na buty, jakiś wieszak, jasne płytki 3. Czy tapetę - myślałam o czymś na przykład o fakturze lnu (mąż niechętnie podchodzi do pomysłu tapety bo potem możemy mieć problemy z jej usunięciem ) 4. Czy tynk strukturalny jakiś? Poradzicie ? 4 kiedy będzie kuchnia? Ja nawet swojej nie powąchałam... jezeli masz całkowicie oddzielny wiatrołap, to możesz zaszaleć z kolorem, chociaż ja bym tego nie robiła tzn. Nie dawalabym innego koloru niż reszta parteru. Pomyśl o lustrach, ławeczce do siadania i finito co masz na podłodze? Gdzie kupowałaś Skoffy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 16.12.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 A napiszesz co to za rodzinna manufaktura? Podzielisz sie namiarami jak się sprawdzi ? Jakbyś miała chwilę czasu to namawiałabym Cię na wizytę pod Garwolinem - firma nazywa się Wielgosz drzwi. Jestem bardzo ciekawa Twojego zdania. Raczej nie czekaj,aż zrobię swoje drzwi , bo czas realizacji zamówienia jest do 3 miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.12.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Jakbyś miała chwilę czasu to namawiałabym Cię na wizytę pod Garwolinem - firma nazywa się Wielgosz drzwi. zajrzalam na stronkę i mają fajne propozycje...jesli mogę podpytac to jak mają sie cenowo do innych producentów ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts