bami 17.12.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 zajrzalam na stronkę i mają fajne propozycje...jesli mogę podpytac to jak mają sie cenowo do innych producentów ?? napiszę Ci na priv, ok? Stronka nie oddaje najważniejszej rzeczy: staranności wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 napiszę Ci na priv, ok? Stronka nie oddaje najważniejszej rzeczy: staranności wykonania super, dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 17.12.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Bardzo ładne te drzwi, ja chyba o nich słyszałam już wcześniej. Bami, a czy to jest duża fabryka? Bo ja miałam namiary na gościa właśnie nie wiem czy nie z Garwolina, tyle że ktoś mówił że długo się czeka..Być może był to ten sam Spróbujemy podjechać tam w okresie międzyświątecznym, dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 17.12.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Bardzo ładne te drzwi, ja chyba o nich słyszałam już wcześniej. Bami, a czy to jest duża fabryka? Bo ja miałam namiary na gościa właśnie nie wiem czy nie z Garwolina, tyle że ktoś mówił że długo się czeka..Być może był to ten sam Spróbujemy podjechać tam w okresie międzyświątecznym, dzięki!! Nieduża, byłam na hali produkcyjnej jedynie dobre wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 19.12.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Lucka z farbą będzie najłatwiej, ale tapeta to też niegłupi pomysł. Dodam tylko, że tynk strukturalny znacznie trudniej usunąć niż tapetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 19.12.2012 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Dzięki za głosy w sprawie wiatrołapu Chyba faktycznie pomalujemy go farbą, pewnie tak będzie najbezpieczniej. Chciałabym tylko na beżowo/brązowo bo do wiatrołapu upatrzyłam sobie lampę slamp goccia fire z odcieniem pomarańczowego i szary by tu chyba nie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.12.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Lucka, obojętnie, jak zrobisz, będzie świetnie. Ja bym na razie zostawiła i popatrzyła, co się jeszcze we wnętrzu wydarzy... Pomalować zawsze zdążysz Moja miłość do cegły na razie pozostanie nieodwzajemniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 20.12.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Lucka, fajnie wyszło. Ja bym też zostawiła, zawsze można przemalować, a do naturalnej cegły trudniej wrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 21.12.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 A ja bym przemalowała na biało Tak, jak masz na wizce. Chyba, że koncepcja się zmieniła i ścianę zostawiacie w wersji surowej... Pamiętaj, że pierwsza myśl jest zawsze najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.12.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 No wlasnie wszystko byśmy zostawili na surowo, ściankę w korytarzu, kuchni i kominek. Doczyścilibyśmy tylko komin i zaimpregnowali cegły. Mi się wydaje że z białym byłoby bardziej elegancko i może lżej, ale chyba spróbuję poczekać i zobaczyć co z tego wyjdzie jak będzie surowa cegła. Na pewno dużo zmieni spora ilość drewna która pojawi się w domu, wtedy wszystko będzie lepiej widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna2802 21.12.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Piękny kominek!Taka cegła to moje marzenie:).Zostawiłabym ją ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.12.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 A ja bym przemalowała na biało Tak, jak masz na wizce. Chyba, że koncepcja się zmieniła i ścianę zostawiacie w wersji surowej... Pamiętaj, że pierwsza myśl jest zawsze najlepsza WIEDZIAŁAM!!! że tu przyjdzie i każe malować na biało Ciekawe, dlaczego lullaby tak bardzo kocha biały... Pewnie jest czarnym charakterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.12.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 WIEDZIAŁAM!!! że tu przyjdzie i każe malować na biało Ciekawe, dlaczego lullaby tak bardzo kocha biały... Pewnie jest czarnym charakterem Jeśli chodzi o lullaby to też wiedziałam Bardzo Wam wszystkim dziękuję za opinie!!! Zobaczymy co w końcu z tego wyjdzie.... Ciekawa jestem też, jak będzie wyglądała kuchnia ze ścianką ceglaną surową, na wizce bardziej podobała mi się biała, ale w sumie wypasioną wersję wizualizacji mieliśmy tylko dla białej ścianki, ceglana była poglądowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 21.12.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 WIEDZIAŁAM!!! że tu przyjdzie i każe malować na biało Ciekawe, dlaczego lullaby tak bardzo kocha biały... Pewnie jest czarnym charakterem Czarną owcą Hi hi, w tym roku nawet choinkę mam białą A malować kazałam, bo surowa cegła z drewnem to dla mnie już za dużo szczęścia Lucuś niebawem sama się przekona lub też ja się przekonam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.12.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Lucka kochana, dla Ciebie i całej Rodzinki WESOŁYCH ŚWIĄT!!!! http://img651.imageshack.us/img651/7747/kartkabb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 21.12.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Czarną owcą Hi hi, w tym roku nawet choinkę mam białą A malować kazałam, bo surowa cegła z drewnem to dla mnie już za dużo szczęścia Lucuś niebawem sama się przekona lub też ja się przekonam... ja też bym przemalowała na biało- jeśli zostawisz cegłę surową i dodasz do tego drewno tak jak pisałas to zrobi sie bardzo rustykalnie-jesli pomalujesz na biało i dasz to myślę ze bedzie wtedy bardziej nowocześnie (gdyby dodac wiecej metalu to juz industrialnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.12.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 A malować kazałam, bo surowa cegła z drewnem to dla mnie już za dużo szczęścia i tu się zgadzam. Dlatego napisałam, by poczekać o sie jeszcze we wnętrzu wydarzy; jeżeli ma być drewno to lepiej na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 23.12.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Lucka, wpadam z życzeniami ale u mnie opanowanie wkejania tych obrazków świątecznych leży odłogiem na polu wobec tego składam Tobie i Rodzince mniej atrakcyjnie wizualnie życzenia, ale z głebi serduszka prawdziwe i szczere - wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń budowlanych i nie tylko, cierpliwosci i wytrwałości w dążeniu do ich realizacji, dużo radości z powstającego domku , szczęścia i miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 23.12.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/wesolych_swiat_990.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.12.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu szczęśliwych chwil, sukcesów i wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku Zyczy Mmelisa z Rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts