lullaby 23.12.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Świąteczne uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monkeyman 24.12.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Najlepszego Lucyna dla Ciebie, męża i dzieci. No i następne Święta już we własnym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.12.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Lucka, co teraz zgłębiasz? Farby masz wybrane? Podpowiedź coś cofniętej koleżance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.12.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Hej Bami, chyba mnie wyczułaś, bo zaczęłam rozpracowywać farby Musimy w styczniu wybrać farbę do kuchni i tym samym do salonu, więc zaczęłam poszukiwania sklepów z farbami w okolicy Nastawiamy się na firmę Sigma, bo mamy o nich bardzo dobre opinie, ale myślę też o Para Edytowane 31 Grudnia 2012 przez lucka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.12.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Lucko, farby u mnie będą Magnat lub Para. O Sigma nie słyszałam... Muszę poszperać. Co do biurka, to niestety mam ten sam dylemat, bardzo podobają mi sie biurka moll. Cena zdecydowanie mniej. U Starszego pokój będzie biało granatowo czerwony (granat w wersji jeans). Maluch odziedziczy po nim obecne mebelki: Meblik z czerwoną wyścigówką. Ja u Malucha moze zrobię jakieś naklejki, ale tylko naklejki, bo, jak widzisz, mali chłopcy często zmieniają upodobania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.12.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Lucko, farby u mnie będą Magnat lub Para. O Sigma nie słyszałam... Muszę poszperać. Co do biurka, to niestety mam ten sam dylemat, bardzo podobają mi sie biurka moll. Cena zdecydowanie mniej. U Starszego pokój będzie biało granatowo czerwony (granat w wersji jeans). Maluch odziedziczy po nim obecne mebelki: Meblik z czerwoną wyścigówką. Ja u Malucha moze zrobię jakieś naklejki, ale tylko naklejki, bo, jak widzisz, mali chłopcy często zmieniają upodobania Bami, mi też podobają się biurka Moll, od nich zaczynałam Stąd Kettler, który wydaje mi się bliźniaczą kopią Molla, ale jest jakieś 500zł tańszy (i tak drogi niestety ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.12.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Bami, mi też podobają się biurka Moll, od nich zaczynałam Stąd Kettler, który wydaje mi się bliźniaczą kopią Molla, ale jest jakieś 500zł tańszy (i tak drogi niestety ) Widziałaś te biurka na żywca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.12.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Widziałaś te biurka na żywca? Nie, ale wiem że Kettler to porządna firma produkująca rowerki biegowe więc mniemam że biurka też mają porządne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.12.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ok:-)dopiero teraz skojarzylam z tymi rowerkami A dlaczego akurat farby Sigma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.12.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Ok:-) dopiero teraz skojarzylam z tymi rowerkami A dlaczego akurat farby Sigma? farby Sigma polecał nam nasz glazurnik, który też będzie prawdopodobnie malował u nas w domu, bardzo je chwalił. Tak samo chwaliło kilku innych wykonawców z którymi się spotykaliśmy na rozmowach na temat wykończenia oraz znajomi. Natomiast kilka ekip kiepsko się wypowiadało na temat Benjamina Moora, że ciężko się tym maluje i że strasznie drogie. Nie wiem, może nie umieli nimi malować...z drugiej strony wydaje mi się że lepiej wziąć materiał z którym wykonawcy lepiej się pracuje niż inny (lepszy) materiał którego on nie umie "obsłużyć" bo to może dać efekt gorszy..My generalnie staramy się tak robić i na razie taka taktyka się całkiem sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.12.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Ja tez tak samo uważam, dlatego pytałam mojego Janka o farby. I on zaproponował Magnat albo Para. Tez raczej nie rekomendował ani Benjamin Moore ani Tikkurilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monkeyman 28.12.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Widziałaś te biurka na żywca? Ja mam MOLL-a. Rewelacja. Kettlera nie znam, ale jeśli róznica jest 500 zł, to przy tej cenie chyba nie warto ryzykować. Zresztą łatwo się mówi, zobaczymy jak ja popłynę przy urządzaniu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.12.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Luckogdzie w Wawie można kupić te farby Sigma? Czy orientujesz się, jak to półka cenowa? Bo z tego, co poczytałam, to raczej wyższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.12.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Lucko gdzie w Wawie można kupić te farby Sigma? Czy orientujesz się, jak to półka cenowa? Bo z tego, co poczytałam, to raczej wyższa... Bami, my zamierzamy się wybrać na Toruńską - tuż przy basenie Polonez (nie wiem czy się orientujesz gdzie to jest): http://www.cylex.pl/firmy/dekoral--centrum-dekoracyjne-10474188.html nie mam pojęcia jaka to cena, na razie kierowaliśmy się tylko opiniami wykonawców, ale mam nadzieję że nas nie zabije znow Tutaj na stronie Sigmy możesz sobie znaleźć coś najbliższego Tobie (w sumie nie wiem która część Warszawy, bo coś kojarzę zachodnią?) http://www.sigmacoatings.com.pl/sigma/dystrybutorzy,warszawa.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.12.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Dzięki Lucuś za linka, jak wchodzilam na ich stronę, nie działała mapa dystrybutorów , stąd moje pytanie. oczywiscie, jak wszystko, można dostać na Bartyckiej (mam blisko ), chociaż juz mam tej Bartyckiej tak dość, ze prawie dostaję torsji, jak tam jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.12.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Dzięki Lucuś za linka, jak wchodzilam na ich stronę, nie działała mapa dystrybutorów , stąd moje pytanie. oczywiscie, jak wszystko, można dostać na Bartyckiej (mam blisko ), chociaż juz mam tej Bartyckiej tak dość, ze prawie dostaję torsji, jak tam jadę A ja Ci chyba trochę zazdroszczę możliwości jeżdżenia tam, bo my właściwie wszystko wybieramy w necie, na żywo tylko potwierdzamy wybór i potem kupujemy...z tym że nam głównie weekendy zostają, a jak chcemy sobie pojeździć to urlop bierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.12.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Mmm... To ja mam jeszcze inaczej. W weekendy nie jeździmy, bo nie mamy z kim zostawić dwulatka, a zabieranie go nie wchodzi w grę...jak chcę coś obejrzeć to po pracy (na szczęście pracuje do 13-14) zamiast na budowę jadę na godzinkę na Bartycką (wiadomo, co można załatwić w godzinę) pózniej po starszego do szkoły i do domu na 15.30, bo do tej godziny jest niania malucha.Raz lub dwa razy w miesiącu JA biorę dzień wolnego, jak mi się nagromadzi spraw do załatwienia na wczoraj Edytowane 30 Grudnia 2012 przez bami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.12.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Raz lub dwa razy w miesiącu JA biorę dzień wolnego, jak mi się nagromadzi spraw do załatwienia na wczoraj Dlatego Cię podziwiam, bo u nas "operacyjne" zadania wykonuje głównie mąż, on bardziej pilnuje wykonawców i załatwia wszystkie "grubsze" rzeczy. Zupełnie sobie nie wyobrażam, żebym miała z tym sama zostać, ja skupiłam się na wyborach internetowych elementów wyposażenia i zajmuję się kontaktami w sprawach mniejszych jak kuchnia, dostawy płytek, parapetów, schody, tip Ale wszystkie wiemy że Ty DZIELNA kobieta jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.12.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ale wszystkie wiemy że Ty DZIELNA kobieta jesteś ale ja juz nie chcę być dzielna!!!!! chcę leżeć i pachnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.12.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 ale ja juz nie chcę być dzielna!!!!! chcę leżeć i pachnieć Ja też, Bami, ja też...ale jeszcze trochę...damy radę, kto jak nie my???? ) Zakupy z 4 i 6 latkami też nie należą do przyjemności i zwykle po takiej przygodzie przydałoby się coś wziąć na uspokojenie, ale trzeba jak to mówisz spiąć pośladki i działać Sciskam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts