bami 27.01.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Lucuś, ja na Twoim miejscu spróbowałabym z dębem. Jesień sam w sobie jest dość urozmaicony i zobowiązujący. Ładnie wygląda w prawie pustym pomieszczeniu, wymaga jednolitych w kolorze sprzętów. Teraz mam taki w mieszkaniu. Najładniej wyglądał, gdy było jeszcze nieumeblowane.... Ja idę w dąb wybrałam deskę warstwową Nela-floor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.01.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Lucuś, ja na Twoim miejscu spróbowałabym z dębem. Jesień sam w sobie jest dość urozmaicony i zobowiązujący. Ładnie wygląda w prawie pustym pomieszczeniu, wymaga jednolitych w kolorze sprzętów. Teraz mam taki w mieszkaniu. Najładniej wyglądał, gdy było jeszcze nieumeblowane.... Ja idę w dąb wybrałam deskę warstwową Nela-floor Dzięki dziewczyny za opinie...coraz bardziej myślę o tym dębie....tylko trzeba jeszcze zgrać całą resztę na dole, w szczególności okno w jadalni i półkę w cegłach na korytarzu...Poprosiłam architektów o pomoc, może mi też coś sensownego podpowiedzą bo szczerze przyznam że mnie to ogłupiło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 28.01.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Jesli na dole miałby byc dąb to ja bym zaryzykowała o pare tonów z ciemniejsza podłogą na górze czyli na antresoli,ale nie do przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.01.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Hej Luca , u mnie też montaż za kilka dni ,ale potem i tak czekam na blat,ja mam kuzynkę w USa,ale zwykle sama kupuję na jej adres i ona mi przesyła.Byłam na amazonie tam jest do cholery 3 razy taniej,ale trochę boję się ,bo co jak się zepsuje.No i z tym napięciem,może jest po prostu przejściówka,tak jak do angielskich wtyczek coś takiego ,nie wiem.Kiedyś już do niej w tej sprawie pisałam ,ale ona mi o tym napięciu napisała . Jak chcesz męża przekonać to mu powiedz:nie ma smrodumało śmiecijest to dlatego bardziej higieniczne,a poza tym straszna wygoda dla Ciebie.A masz wybrany zlew ,ja myślałam,że nie będę się wygłupia ze zlewem i wezmę jakiś tam do 1000 tys,ale zakochałąm się w Blanco subline 700 u level. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 29.01.2013 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej Basia, właśnie boję się też co by się stało jak się zepsuje...ale 1000zł taniej do mnie naprawdę przemawia Najwyżej będę naprawiać tutaj na swój koszt, oni piszą że te młynki są bezawaryjne, mam nadzieję że tak będzie... Napięcie - na pewno wybiorę taki który jest na 220V, można je znaleźć na ebay (na amazonie mi się nie udało). Mąż mam nadzieję powoli się przekonuje, o młynku marzę już od pierwszej kuchni czyli od 8 lat Zlew wybrałam podwieszany Franke Kubus grafitowy, mam teraz Franke stalowy i naprawdę jest OK: http://www.frankekitchensinks.co.uk/images/4/kbg11050_1.jpg Tyle tylko że młynek chciałabym podwiesić pod mniejszą komorą żeby bez przeszkód móc korzystać z dużej pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 29.01.2013 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Basia74, widziałam że u Demona pytałaś o baterię. Wybrałam Franke Lounge pull out, ale nie widziałam jej na żywo, mam nadzieję że będzie OK, jak nie to będę się zastanawiać co mam zrobić http://image.ceneo.pl/data/products/15465766/f-franke-lounge-115-017-7-706.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.01.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Basia74, widziałam że u Demona pytałaś o baterię. Wybrałam Franke Lounge pull out, ale nie widziałam jej na żywo, mam nadzieję że będzie OK, jak nie to będę się zastanawiać co mam zrobić http://image.ceneo.pl/data/products/15465766/f-franke-lounge-115-017-7-706.jpg a demon co wybrała? ja myślałam o franke sentinel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.01.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 a demon co wybrała? ja myślałam o franke sentinel. Basiu, demonowa to Dornbracht czekam na Wasze kuchnie trochę się napaliłam na ten młynek... Lucuś zdradzisz na priv cenę swojego? No i czekam na relację ze spotkania z panem Jerzym. Ja do kuchni wybrałam te czarne szczotkowane: 4 podwójne i reszta pojedynczych są piękne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 29.01.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Basiu, demonowa to Dornbracht czekam na Wasze kuchnie trochę się napaliłam na ten młynek... Lucuś zdradzisz na priv cenę swojego? No i czekam na relację ze spotkania z panem Jerzym. Ja do kuchni wybrałam te czarne szczotkowane: 4 podwójne i reszta pojedynczych są piękne!!! Hej, zaraz napiszę maila o młynku Ja też po spotkaniu z panem Jerzym, zresztą dzwoniłaś do niego jak był u nas ale nie zdążył odebrać My wybraliśmy do okna jadalnianego takie malutkie szczotkowane (po niecałe 100zł za całość), a do kuchni chyba duże pojedyncze też ze stali szczotkowanej ale firmy Orlicki cos tam..Bardzo ładnie wyglądają A czarnych nie widziałam bo je zabrałaś Oprawy naprawdę są fajne, jeszcze przeszliśmy po całym budynku dopasować oświetlenie do reszty, zajęło nam to ponad 2 godziny. I nawet lampę Willy pan Jerzy mi załatwi Chyba znalazłyśmy w końcu fajny kontakt Edytowane 29 Stycznia 2013 przez lucka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 29.01.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Luka doczytałam u ciebie o blacie granitowym i pogrubieniu ,go ze wstawką paska srebrnego.Takie coś ma Monia ,któ®a u mnie w komentarzach bywa w avatarze ma kota,powiem szczerze,że ja bym wolała doklejkę ,a Monia też mówi,że dała się namówić i żałuje,możesz ją spytać czy to jest to samo i możesz o fotkę poprosić.A powiedz mi czy masz wybraną do salonu sofę ,chyba muszę o tym myśleć skoro chcę zamieszkać za niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 29.01.2013 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Basia, dzięki za info!! Według nas wyglądało to nieźle ale ja też intuicyjnie czuję że chyba lepiej zrobić doklejkę. Mam nową wycenę blatu i między pogrubieniem z doklejką a pogrubieniem z listwą jest tylko 500zł (u innych ok 2500), więc zdecyduję się najprawdopodobniej na doklejkę. Nie jestem tylko do końca pewna który kamień wziąć - mam do wyboru Jet Black skóra lub Nero Zimbabwe w satynie...Wydaje mi się że Nero Zimbabwe jest gładszy, więc powinien być lepszy w utrzymaniu, mam jeszcze chwilkę żeby o tym pomyśleć.. Co do sofy, to nie pomogę bo bierzemy na razie naszego Klera B07 z mieszkania....Jak się odbijemy od dna może go wymienimy na coś innego, ale szybko to nie nastąpi Kolega z pracy polecał mi ostatnio sofy Modalto, on kupił sobie filcową i jest bardzo zadowolony, może sobie pooglądaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.01.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Hej, zaraz napiszę maila o młynku Ja też po spotkaniu z panem Jerzym, zresztą dzwoniłaś do niego jak był u nas ale nie zdążył odebrać My wybraliśmy do okna jadalnianego takie malutkie szczotkowane (po niecałe 100zł za całość), a do kuchni chyba duże pojedyncze też ze stali szczotkowanej ale firmy Orlicki cos tam..Bardzo ładnie wyglądają A czarnych nie widziałam bo je zabrałaś . Luckuś, wszystkie oprawy (oprócz takiej malutkiej aluminiowej ich produkcji) oddałam w poniedziałek, bo wiedxiałam, że we wtorek się spotykacie...jezeli tak Ci powiedział, to łże, bo SAMA osobiście przywiozlam je do biura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.01.2013 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Bami, to może coś pomieszałam Może faktycznie mówił o tej malutkiej aluminiowej, my wzięliśmy też taką malutką ale wypełnioną pośrodku jakby (tzn bez przestrzeni pustej w ramce, nie wiem czy dobrze się wyraziłam). Ale i tak woleliśmy aluminium szczotkowane (czy tam stal szczotkowaną, wsio rawno) I dostałam 5000 katalogów do przejrzenia, oddaliśmy dzieci dziadkom więc będę miała pracowity weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 30.01.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Luckuś, wszystkie oprawy (oprócz takiej malutkiej aluminiowej ich produkcji) oddałam w poniedziałek, bo wiedxiałam, że we wtorek się spotykacie...jezeli tak Ci powiedział, to łże, bo SAMA osobiście przywiozlam je do biura... Hej girls o czym Wy rozmawiacie? Jakie oprawy? Jaki Jerzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 30.01.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Fajne te sofy Modalto ale gdzie jest Smigiel?? W Warszawie gdzies mozna je zobaczyc? Nie ma tam cen, wiec nie wiem czy to w moim zasiegu finansowym. Luka cos wiesz moze? Pewnie nie bo sofy nie kupujesz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 30.01.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 o tu jest na 220 (przynajmniej tak piszą) http://www.ebay.com/itm/Brand-New-ISE-In-Sink-Erator-Evolution-100-Food-Waste-Disposer-220-240-Volt-/261110370020?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ccb640ee4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.01.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Beata, w Warszawie mają dużo salonów, mój kolega kupował tutaj: WARSZAWA " ODYSEA " UL. GROCHOWSKA243 A pan Jerzy to bardzo fajny pan od oświetlenia na którego trafiłyśmy z Bami po naprowadzeniu nas przez Demona na Venezinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.01.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 A pan Jerzy to bardzo fajny pan od oświetlenia na którego trafiłyśmy z Bami po naprowadzeniu nas przez Demona na Venezinę Pan Jerzy to taki light - man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 30.01.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 (edytowane) No to dziewczyny zapodajcie zdjęcia tych opraw,bo ja muszę kupować.O kanapach Modalto słyszałam od forumowej Agnieszki,któ®a mi kuchnię wizualizowała,ale nie wiem gdzie je można zobaczyć.Monia natomiast poleciła Etap sofy,ale nie sprawdzałam ich jeszcze. Co do blatu to rób z doklejką,proste jest ładniejsze i nigdy się nie znudzi.Ja blat planuję czarny satynowany,własnie chyba ten nero zimbabwe,mnie się podoba ta struktura,mam parapet u chłopców w łazience i jest piękny.Jedynie mąż mówi,że go nie widać jak pomalowałam ściany na czarno. A co to za lampa Willy? Beata napisałam maila żeby wyznaczyli datę montażu-znaczy się,że już niedługo :)może w przyszłym tygodniu -pod koniec Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Barbara74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 30.01.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No to dziewczyny zapodajcie zdjęcia tych opraw,bo ja muszę kupować. Basiu, postaram się wstawić jakieś fotki, jak tylko Kudłaty mi pozwoli. Na razie jeździ jak szalony na rowerku biegowym dookoła kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts