lucka6 03.02.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Lucuś, bardzo masz to fajnie zaprojektowane Nie podejmuję się doradzania bo nie widzę drewna Na pewno świetnie to zgracie To kiedy kuchnia? KUCHNIA JUTRO!!! wszystko wysprzątane, wymalowane i gotowe do montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 03.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 KUCHNIA JUTRO!!! wszystko wysprzątane, wymalowane i gotowe do montażu nie wypowiadałam się wcześniej odnośnie koloru drewna bo nie bardzo wiedziałam co napisać (tak samo nie rozumiałam na czym miało polegać wykończenie okna w jadalni i półki w korytarzu) ale jak zobaczyłam te ostatnie wizualizacje to wydaje mi się, że ten jesion bursztyn też chyba najlepszy będzie- pasuje i do okien i do kuchni- z płyt HPL tak jak lullyby napisała też już bym zrezygnowała (mniej kurzy do wycierania:)) myślę, że ten kolor najlepiej zgra się z kuchnią i oknami- niestety pewnie kurz będzie szybciej widać ale gdyby okazało się, że dąb bedzie zgrzytać kolorystycznie to kwestia kurzu już nie byłaby taka ważna ( niezadowolenie z efektów jest bardzo frustrujące:)) więc trzymaj się podjętej decyzji i już o tym nie myśl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 03.02.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Lucka, bardzo dobrze, że podjeliścię decyzję w sprawie wyboru koloru podłogi. Jeśli sprawdzałaś wcześniej ze gra z kolorem frontów kuchennych to tym bardziej ok. Macie świetne wizualizacje. Na pewno efekt końcowy będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.02.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 wrzuciłam do dziennika jeszcze raz fotki, zobaczcie same (dałabym głowę sobie uciąć że je wrzucałam wcześniej, ale nie było dziwnym trafem ) Wydaje mi się że jesion super pasuje do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 03.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 03.02.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 tak zdecydowanie jesion;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.02.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Faktycznie, kolor jest fajnie dobrany... Zupełnie inaczej wyobrażałam sobie merbau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakula 03.02.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Jesion pasuje również lepiej do kafli i cegły. Będzie tym bardziej wyrazistym elementem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.02.2013 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 ten najciemniejszy zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 04.02.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Lucik, my tu czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 04.02.2013 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ale jakie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 04.02.2013 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 04.02.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Może być? może... napisz, czy Tobie się podoba... chyba musimy jeszcze trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 04.02.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Napisalam w dzienniku, bardzo mi się podoba Jedyne nad czym sie zastanawiamy to czy nie powinnismy byli zrobić ciągłości uchwytów do samej ściany, takiego fake'a, mamy taki na wyspie. Teoretycznie się da, musimy pomyśleć czy tak jak jest teraz nam będzie przeszkadzać czy nie.. I piekarnik jednak w trochę ciasnym miejscu, ale inaczej się nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 04.02.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Super, bardzo I zazdroszczę, ze masz juz kuchnię... Jestem daleko w tyle za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 04.02.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Hej! podłoga najciemniejsza wyglada extra! W zestawieniu z oknami i kuchnia bomba. Super ze juz ja masz!! Kiedy planujecie przeprowadzke? Ale jaki stol do niej dobierzesz teraz? Debowy i eamsy z nozkami debowymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.02.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Jak dobrze, że wybrałaś ten jesion na podłogi Nawet tak się trochę łudzę, że to moja zasługa Tylko nie wyprowadzaj mnie, proszę, z błędu, bo będzie mi przykro i już więcej tutaj nie przyjdę, mimo, że bardzo lubię Oczywiście zazdroszczę tworzenia kuchni. U mnie będzie to pewnie jedna z ostatnich inwestycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 04.02.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Dzięki za miłe słowa Lullaby, to Twoja zasługa oczywiście Oraz architektów, którzy nam pakowali do głowy żeby wziąć ciemne...i Jany która kazała mi do frontu przyłożyć... Dziękuję bardzo w każdym razie za wsparcie Dzisiaj mierzyliśmy ile potrzeba drewna i szybko zamawiamy coby się nie rozmyślić No i przychodź tu często, bo zobacz jaki masz wpływ na ludzi, tylko mi nie każ na razie cegieł przemalowywać, popatrzymy sobie na razie na takie Lullaby, czemu u Ciebie to ostatni etap? Wiesz, z kuchnią jest tak, że zwykle ona duuużo kosztuje a im później tym coraz trudniej sobie na wszystko pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 04.02.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Lucka, plan minimum bez kompromisów jest taki: podłogi + łazienki i przeprowadzka Przy moim zapale do gotowania, kuchnia w takim układzie będzie musiała poczekać na swoją kolej kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 04.02.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 lucka gratulacje !!! Lucka, plan minimum bez kompromisów jest taki: podłogi + łazienki i przeprowadzka Przy moim zapale do gotowania, kuchnia w takim układzie będzie musiała poczekać na swoją kolej kilka miesięcy Oooo to i mój plan, tyle,że ja mam AGD prawie w całości zakupione, także będzie się musiało nauczyć lewitować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts