Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z dużym oknem....

Recommended Posts

Wpadam do Ciebie pomiedzy egzaminami na prawko.ktore oblewam raz po raz:bash:

Wiec-ta trzecia -jak dla mnie calkowicie nie-no bo jak bedziesz patrzec na nia od dolu z perspektywy tego ze jest wysoko to dziure bedzie miala z dolu

Wygooglowalam sobie te Twoja pierwsza-zaraz wczoraj-jest bardzo ladna,ale jakos mi ten klosz bardziej nad stol pasuje niz antresole-jak dla mnie oczywiscie

WIEC ZDECYDOWANY NUMBER ONE-JAK DLA MNIE-GLUTEK ORLICKIEGO:D

p.s priva nie dostalam:hug:

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lucuś z powerportami nie pomogę - co najwyżej zgapię. Zaglądam do Ciebie, by odzyskać powera...

ja bym nie dzieliła półek na Twoim miejscu ... Ale ja nie jestem na Twoim miejscu, tylko daleko w tyle...

No z tymi powerportami to słabo sprawa wygląda...Objeździliśmy dzisiaj Castoramy, Leroy, Praktikery i wszędzie jest ten sam, który nam się nie podoba...

Jest niby tego pełno, ale jak człowiek zaczyna oglądać to jakoś tak słabo wyglądają...a ja mam tą kuchnię tak zrobioną, że nie mam gdzie zamontować gniazdek i potrzebuję aż 3 sztuki....Jak nic nie znajdziemy to chyba będziemy musieli wziąć tego Simona, bo on wygląda w miarę OK...

Półkę chyba podzielimy, bo ma 65cm wysokości, jak nie podzielimy to nie będzie się jej dało efektywnie wykorzystać...Żałuje tylko że zabudowa nie będzie jednak formatu Besty, bo chcieliśmy dokupić wkładki na wino, na kieliszki, itp. Jednak format Besty byłby za głęboki i robimy płytszą, tak żeby tylko drzwiczki wystawały..

Bami, jeszcze mnie dogonisz, spoko..Robienie mojej podłogi na piętrze trwało będzie ok 2 miesięcy, bo tak wychodzi technologicznie z tradycyjnym parkietem...Ty już dawno wszystko skończysz a ja czekać będę aż lakier wyschnie albo się uleży...

Swoją drogą to ja też jakoś powera straciłam, hydraulik nam każe wybierać odkurzacz centralny, gniazdka i różne inne końcówki, a mi się jakoś już odechciało tego budowlanego zamieszania póki co...

WIEC ZDECYDOWANY NUMBER ONE-JAK DLA MNIE-GLUTEK ORLICKIEGO:D

p.s priva nie dostalam:hug:

Kurcze, Gumisia, na 100% go pisałam, ale też nie mam w wysłanych więc chyba razem z tym meteorytem z Rosji wyparował :D

Czyli mówisz że glutek najlepszy..hmmm....będziemy myśleć...Super w nim jest to że jest taki duży, ale jak go wtedy zawiesić? Efilo ma prawie na tych samych wysokościach, a ja chyba na różnych musiałabym zrobić?

Kurcze, Gumisia, na 100% go pisałam, ale też nie mam w wysłanych więc chyba razem z tym meteorytem z Rosji wyparował :D

Czyli mówisz że glutek najlepszy..hmmm....będziemy myśleć...Super w nim jest to że jest taki duży, ale jak go wtedy zawiesić? Efilo ma prawie na tych samych wysokościach, a ja chyba na różnych musiałabym zrobić?

Lucka-Efilo nie ma na tych samych wysokosciach,u kosmetyczki na wsi:lol2: wisza na roznych wysokosciach -one maja takie kable i mozesz na nich regulowac chyba:yes:

A moze pokombinowac i zawisic mniejsze i wieksze glutki-wiesz te mniejsze nie takie male 150 cm maja...

Amglad,

zamierzam je zwiesić z jętki pod dachem, prawdopodobnie 3 na różnych wysokościach...

acha....to przerasta moją wyobraźnię:(..... ta pierwsza wydaje sie bardzo duża, te dwie Twoje propozycje ostatnie raczej niewielkie(glut i pałka), pewnie cena tej pierwszej powala na kolana....

a może jeszcze poszukaj? musisz kupić juz?

to ma być nad salonem?

Tak, nad salonem, zobacz sobie jak wyglądają "glutki" (oryginalne, ja myślę o inspirowanych :) ) u Efilo, wydaje mi się że super

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167567-Zdj%C4%99ciowa-zbieranina

Jeden Glutek ma 2 m długości i 25cm średnicy, więc mały raczej nie jest...

To przecież gluty, nie glutki! Bedą u Ciebie fajnie wyglądały :)

Fajnie że Wam się podobają, mi chyba też coraz bardziej :yes:

Tylko zaczęłąm się zastanawiać co wtedy nad antresolę - dotąd wciąż myślałam o Eglo Andria, miały być 2 na antresolę i 2 nad wyspę, czy wciąż będą pasowały?

Wyglądać ma to mniej więcej tak:

camera_1h_08.jpg

A Eglo Andria który mam na oku jest taki:

http://www.electricsandlighting.co.uk/2754-2826-large/eglo-andria-89481.jpg

czy będzie pasował do glutków czy się "pogryzą"?

Witam... przyszlam zerknac poczynania bo dawno mnie nie bylo... i moge tylko odp: Ja sie tak nie bawie! Dlaczego tylko u mnie tak wszystko powoli brnie do przodu.... Ale...ale... domek wyglada intrygujaco:cool: kuchnia tyyz :yes:

Czy na pewno zdecydowaliscie sie na ciemne schody i podloge? Mialam w poprzednim mieszkaniu i zaklinalam sie ze nigdy wiecej... teraz mamy bardz jasny parkiet i powiem, ze w porownaniu do tego ciemnego to niebo a ziemia.. kurzu nie widac i komponuje sie ze wszystkim pieknie... Tak samo bede chciala zrobic u siebie na swoim...

Te gluty sa super! Kiedys temu ogladalam galerie u Efilo i oniemialam...

GUMISIOWA nie przejmuj sie prawkiem.,... moja tesiowa tez za 3 podejsciem oblala... 2 razy na luku i raz na miescie (z tym lukiem to ponoc, ze zle podjezdzala do lini..czy cos takiego) ...ostatnio duzo osob ktore znam-oblewaja..czyzby uwzieli sie ci egzaminatorzy? :mad: 3mam kciukasy zeby udalo sie tym razem :yes: jak to mowia-co nas nie zabija to nas wzmocni :D (wypij redbule i jezdzij...ja tak zrobilam, po 3 puszkach jezdzilam taka fajna wyluzowana hihi i zdalam...i nie mow nikomu kiedy masz egzamin, a pieniadze na niego pozycz i zaplac... wtedy zdasz :cool: )

Witam... przyszlam zerknac poczynania bo dawno mnie nie bylo... i moge tylko odp: Ja sie tak nie bawie! Dlaczego tylko u mnie tak wszystko powoli brnie do przodu.... Ale...ale... domek wyglada intrygujaco:cool: kuchnia tyyz :yes:

Czy na pewno zdecydowaliscie sie na ciemne schody i podloge? Mialam w poprzednim mieszkaniu i zaklinalam sie ze nigdy wiecej... teraz mamy bardz jasny parkiet i powiem, ze w porownaniu do tego ciemnego to niebo a ziemia.. kurzu nie widac i komponuje sie ze wszystkim pieknie... Tak samo bede chciala zrobic u siebie na swoim...

Te gluty sa super! Kiedys temu ogladalam galerie u Efilo i oniemialam...

GUMISIOWA nie przejmuj sie prawkiem.,... moja tesiowa tez za 3 podejsciem oblala... 2 razy na luku i raz na miescie (z tym lukiem to ponoc, ze zle podjezdzala do lini..czy cos takiego) ...ostatnio duzo osob ktore znam-oblewaja..czyzby uwzieli sie ci egzaminatorzy? :mad: 3mam kciukasy zeby udalo sie tym razem :yes: jak to mowia-co nas nie zabija to nas wzmocni :D (wypij redbule i jezdzij...ja tak zrobilam, po 3 puszkach jezdzilam taka fajna wyluzowana hihi i zdalam...i nie mow nikomu kiedy masz egzamin, a pieniadze na niego pozycz i zaplac... wtedy zdasz :cool: )

Mmeliska-dziekuje:hug:-bo ja sie zastanawialam czy sobie "setki" nie walnac:lol2::lol2::lol2:ale to chyba niedozwolone za kierownica:lol2::lol2:

No to strzele tego RED BULLA:D

Hej Mmelisa, u nas też idzie wolno...mamy pojedynczy zryw a potem znów spokój...Może to i lepiej, jak się wreszcie ruszy to będzie już ładniej na zewnątrz, a teraz wpadamy właściwie na chwilę ustawić podłogówkę (zaczęliśmy wygrzewać posadzkę i trzeba codziennie przestawiać sterownik) i uciekamy...Już nie mogę doczekać się wiosny, mam nadzieję że energia wtedy nam wróci :)