lucka6 19.02.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Gumisia, ale Ty juz miałaś egzamin czy na sucho testy robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 19.02.2013 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Gumisia, ale Ty juz miałaś egzamin czy na sucho testy robisz? Jaki egzamin ja dopiero w czwartek pierwszy raz do auta wsiadam:lol2:-wiec moze nie jest zle ze trzeba miec 68 pkt zeby zdac a ja na sucho uzyskuje 64:lol2:=znakow nie znam,nie wiem co to ABS I PLYN HAMULCOWY I KSIAZKI NIE OTWARLAM:lol2: Bardzo prosze mnie poinformowac jezeli glutki zostana zakupione i powieszone:D-czuje sie ze mam w tym udzial:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 19.02.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Lucuś ja mam wrażenie, ze gluty są takim niezależnym glutowym bytem i ze mają gdzieś, w towarzystwie jakich lamp zwisają... oczywiscie można dobrać pozostałe lampy lepiej lub gorzej, w tym przypadku chyba maksymalnie prosto. Podpisuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.02.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Podpisuje się. Czyli Eglo Andria bardzo Was nie razi? Bo mi się ta lampa bardzo podoba i wydaje mi się że ładnie zgra się z betonem na suficie w kuchni A wtedy jednym rzutem dałabym też 2 na antresolę.. Demon, a masz doświadczenie z matami grzewczymi pod lustro? Jakie lepsze - klejone do ściany czy klejone do lustra? Gdzie najlepiej je kupić? Musimy nabyć takowe za niedługo, wydawało nam się że pomysł był dobry tylko jakoś tak z wykonaniem słabo idzie, bo co się spotykamy z jakimś szklarzem to mało który coś takiego robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.02.2013 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Jaki egzamin ja dopiero w czwartek pierwszy raz do auta wsiadam:lol2:-wiec moze nie jest zle ze trzeba miec 68 pkt zeby zdac a ja na sucho uzyskuje 64:lol2:=znakow nie znam,nie wiem co to ABS I PLYN HAMULCOWY I KSIAZKI NIE OTWARLAM:lol2: Bardzo prosze mnie poinformowac jezeli glutki zostana zakupione i powieszone:D-czuje sie ze mam w tym udzial:lol2: Gumisia, spoko, ja mam prawo jazdy ponad 10 lat i ABS i PŁYN HAMULCOWY to dla mnie wciąż hasła Na szczęście mój mąż jest guru w sprawach motoryzacyjnych więc ja mogę spokojnie tylko jeździć, czasami tankuję Ale znaki to lepiej żebyś znała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 20.02.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 hej Lucka, ja tez mam folie pod lustrami, kupowałam w necie i akurat był na budowie elektryk, to mi to zrobił i popodłączał do pstryczków, może elektryka podpytaj? pamietam, że jakos nie było z tym problemów, chociaz ani elektryk ani szklarz wczesniej tego nie robilipozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.02.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Gumisia, spoko, ja mam prawo jazdy ponad 10 lat i ABS i PŁYN HAMULCOWY to dla mnie wciąż hasła Na szczęście mój mąż jest guru w sprawach motoryzacyjnych więc ja mogę spokojnie tylko jeździć, czasami tankuję Ale znaki to lepiej żebyś znała o NIE MOJA DROGA NIE TYLKO ZNAKI,SA TEZ PYTANIA NA EGZAMINIE Z abs-U i plynu hamulcowego:( i calego szeregu glupot dla mechanikow:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.02.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 hej Lucka, ja tez mam folie pod lustrami, kupowałam w necie i akurat był na budowie elektryk, to mi to zrobił i popodłączał do pstryczków, może elektryka podpytaj? pamietam, że jakos nie było z tym problemów, chociaz ani elektryk ani szklarz wczesniej tego nie robili pozdrawiam:D amglad, a przypomnisz sobie gdzie kupowałaś? Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.02.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Czyli Eglo Andria bardzo Was nie razi? Bo mi się ta lampa bardzo podoba i wydaje mi się że ładnie zgra się z betonem na suficie w kuchni A wtedy jednym rzutem dałabym też 2 na antresolę.. Lucuś, wydaje mi się, ze z Eglo Andria będzie ok, bo to fajne lampy. Ale... pomyśl o lampach, które mają kosze w innym kolorze niż gluty... Taki luźny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 21.02.2013 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 amglad, a przypomnisz sobie gdzie kupowałaś? Dziękuję Lucka, kupowałam w https://sklep.mikroenergetyka.com.pl bez problemów, wybrałam rozmiary i za dwa dni juz było. A Ty masz wentylacje w domu? (chodzi mi o takie pipki wystające z sufitu lub sciany w kazdym pomieszczeniu?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.02.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Lucka, kupowałam w https://sklep.mikroenergetyka.com.pl bez problemów, wybrałam rozmiary i za dwa dni juz było. A Ty masz wentylacje w domu? (chodzi mi o takie pipki wystające z sufitu lub sciany w kazdym pomieszczeniu?) Dzięki amglad, przesłałam mężowi Wentylację mamy grawitacyjną, w pomieszczeniach mokrych mamy mieć anemostaty wywiewne, już je kupiliśmy, tylko jeszcze chętny do zamontowania jest potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 21.02.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 hehe:) ja tez mam kinkiety do sypialni i lampy na zewnątrz w garazu i tez czekaja....na lepsze dni:cool:pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 22.02.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Witaj śliczny masz domek po prostu śliczny, Powiedz mi jakiej firmy masz okap w kuchni i czy jesteś z niego zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 22.02.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Witaj śliczny masz domek po prostu śliczny, Powiedz mi jakiej firmy masz okap w kuchni i czy jesteś z niego zadowolona? Witaj b_stroz, dziękuję za miłe słowa Okap mam Franke, jeśli chodzi o zadowolenie to hmmm...dalej mi się podoba ale jeszcze nie używałam bo nie mam płyty Wydaje się cichy, bo włączyłam na najwyższy bieg i jest cichszy niż moja obecna amica na najniższym biegu To bodajże France Brick Silence Key... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 22.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 lucka przyznam sie nie mam. A po kij te maty pod lustro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 23.02.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 lucka przyznam nie mam. A po kij te maty pod lustro ? żeby nie parowało Może nigdy nie miałaś z tym problemu, ale w naszej łazience (bez okna) w mieszkaniu po każdej kąpieli lustro jest zaparowane, zaczęliśmy szukać na to rozwiązania i okazało się że są specjalne maty, tylko instalację trzeba podprowadzić. Najlepsze ceny znaleźliśmy póki co w sklepie polecanym przez amglad, jeśli lokalnie nic nie znajdziemy pewnie zamówimy w tym sklepie. Będziemy brać taką klejoną do ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 23.02.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Aha wszystko jasne. Dobrze wiedzieć na przyszłośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 24.02.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 żeby nie parowało Może nigdy nie miałaś z tym problemu, ale w naszej łazience (bez okna) w mieszkaniu po każdej kąpieli lustro jest zaparowane, zaczęliśmy szukać na to rozwiązania i okazało się że są specjalne maty, tylko instalację trzeba podprowadzić. Najlepsze ceny znaleźliśmy póki co w sklepie polecanym przez amglad, jeśli lokalnie nic nie znajdziemy pewnie zamówimy w tym sklepie. Będziemy brać taką klejoną do ściany lucuś wydaje mi się, ze to wina kiepskiej wentylacji. Będziecie mieć przecież anemostaty wywiewne. Ja teraz w bloku mam w łazience lustro na ałą ścianę plus dwa mniejsze i żadne nigdy nie paruje...a tez mam zwyczajny wiatraczek podłączony do kanału wentylacyjnego. Czy wasze kanały wentylacyjne są regularnie sprawdzane? mam wrażenie, ze w domu, gdzie jest dobra wentylacja i okna w łazience, to chyba zbędna ostrożność i wydatek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 24.02.2013 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Oj Bami, taki świetny pomysł a Ty torpedujesz pewnie masz rację z tą wentylacją, ale jak już całą instalację zrobiliśmy to doprowadzimy przedsięwzięcie do końca. Nie jest to jakiś odjazdowy koszt więc powinniśmy dać radę.. Z drugiej strony w łazience w mieszkaniu bardzo ładnie mi wszystko schnie więc chyba z wentylacją OK, a lustro paruje niemiłosiernie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 24.02.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Oj Bami, taki świetny pomysł a Ty torpedujesz . Lucku, ja absolutnie nie torpeduję, chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle chcialam zaoszczędzić Ci czasu i atłasu... Ja osiągnęłam już taki etap zniechęcenia, ze robię tylko to, co jest konieczne i w dodatku namawiam Cię do tego samego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts