Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z dużym oknem....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gumisia, ale Ty juz miałaś egzamin czy na sucho testy robisz?

Jaki egzamin ja dopiero w czwartek pierwszy raz do auta wsiadam:lol2:-wiec moze nie jest zle ze trzeba miec 68 pkt zeby zdac a ja na sucho uzyskuje 64:lol2:=znakow nie znam,nie wiem co to ABS I PLYN HAMULCOWY I KSIAZKI NIE OTWARLAM:lol2:

Bardzo prosze mnie poinformowac jezeli glutki zostana zakupione i powieszone:D-czuje sie ze mam w tym udzial:lol2:

Podpisuje się.

Czyli Eglo Andria bardzo Was nie razi? Bo mi się ta lampa bardzo podoba i wydaje mi się że ładnie zgra się z betonem na suficie w kuchni :)

A wtedy jednym rzutem dałabym też 2 na antresolę..

Demon, a masz doświadczenie z matami grzewczymi pod lustro? Jakie lepsze - klejone do ściany czy klejone do lustra? Gdzie najlepiej je kupić? Musimy nabyć takowe za niedługo, wydawało nam się że pomysł był dobry tylko jakoś tak z wykonaniem słabo idzie, bo co się spotykamy z jakimś szklarzem to mało który coś takiego robił

Jaki egzamin ja dopiero w czwartek pierwszy raz do auta wsiadam:lol2:-wiec moze nie jest zle ze trzeba miec 68 pkt zeby zdac a ja na sucho uzyskuje 64:lol2:=znakow nie znam,nie wiem co to ABS I PLYN HAMULCOWY I KSIAZKI NIE OTWARLAM:lol2:

Bardzo prosze mnie poinformowac jezeli glutki zostana zakupione i powieszone:D-czuje sie ze mam w tym udzial:lol2:

Gumisia, spoko, ja mam prawo jazdy ponad 10 lat i ABS i PŁYN HAMULCOWY to dla mnie wciąż hasła ;) Na szczęście mój mąż jest guru w sprawach motoryzacyjnych więc ja mogę spokojnie tylko jeździć, czasami tankuję ;)

Ale znaki to lepiej żebyś znała :lol2:

Gumisia, spoko, ja mam prawo jazdy ponad 10 lat i ABS i PŁYN HAMULCOWY to dla mnie wciąż hasła ;) Na szczęście mój mąż jest guru w sprawach motoryzacyjnych więc ja mogę spokojnie tylko jeździć, czasami tankuję ;)

Ale znaki to lepiej żebyś znała :lol2:

o NIE MOJA DROGA NIE TYLKO ZNAKI,SA TEZ PYTANIA NA EGZAMINIE Z abs-U i plynu hamulcowego:( i calego szeregu glupot dla mechanikow:D

hej Lucka, ja tez mam folie pod lustrami, kupowałam w necie i akurat był na budowie elektryk, to mi to zrobił i popodłączał do pstryczków, może elektryka podpytaj? pamietam, że jakos nie było z tym problemów, chociaz ani elektryk ani szklarz wczesniej tego nie robili

pozdrawiam:D

amglad, a przypomnisz sobie gdzie kupowałaś?

Dziękuję :hug:

Czyli Eglo Andria bardzo Was nie razi? Bo mi się ta lampa bardzo podoba i wydaje mi się że ładnie zgra się z betonem na suficie w kuchni :)

A wtedy jednym rzutem dałabym też 2 na antresolę..

Lucuś, wydaje mi się, ze z Eglo Andria będzie ok, bo to fajne lampy. Ale... pomyśl o lampach, które mają kosze w innym kolorze niż gluty... Taki luźny pomysł

Lucka, kupowałam w https://sklep.mikroenergetyka.com.pl bez problemów, wybrałam rozmiary i za dwa dni juz było. A Ty masz wentylacje w domu? (chodzi mi o takie pipki wystające z sufitu lub sciany w kazdym pomieszczeniu?)

Dzięki amglad, przesłałam mężowi :)

Wentylację mamy grawitacyjną, w pomieszczeniach mokrych mamy mieć anemostaty wywiewne, już je kupiliśmy, tylko jeszcze chętny do zamontowania jest potrzebny :)

Witaj śliczny masz domek po prostu śliczny, Powiedz mi jakiej firmy masz okap w kuchni i czy jesteś z niego zadowolona?

Witaj b_stroz, dziękuję za miłe słowa :)

Okap mam Franke, jeśli chodzi o zadowolenie to hmmm...dalej mi się podoba ale jeszcze nie używałam bo nie mam płyty :) Wydaje się cichy, bo włączyłam na najwyższy bieg i jest cichszy niż moja obecna amica na najniższym biegu ;)

To bodajże France Brick Silence Key...

lucka przyznam nie mam. A po kij te maty pod lustro ?

żeby nie parowało :) Może nigdy nie miałaś z tym problemu, ale w naszej łazience (bez okna) w mieszkaniu po każdej kąpieli lustro jest zaparowane, zaczęliśmy szukać na to rozwiązania i okazało się że są specjalne maty, tylko instalację trzeba podprowadzić. Najlepsze ceny znaleźliśmy póki co w sklepie polecanym przez amglad, jeśli lokalnie nic nie znajdziemy pewnie zamówimy w tym sklepie. Będziemy brać taką klejoną do ściany

żeby nie parowało :) Może nigdy nie miałaś z tym problemu, ale w naszej łazience (bez okna) w mieszkaniu po każdej kąpieli lustro jest zaparowane, zaczęliśmy szukać na to rozwiązania i okazało się że są specjalne maty, tylko instalację trzeba podprowadzić. Najlepsze ceny znaleźliśmy póki co w sklepie polecanym przez amglad, jeśli lokalnie nic nie znajdziemy pewnie zamówimy w tym sklepie. Będziemy brać taką klejoną do ściany

lucuś wydaje mi się, ze to wina kiepskiej wentylacji. Będziecie mieć przecież anemostaty wywiewne. Ja teraz w bloku mam w łazience lustro na ałą ścianę plus dwa mniejsze i żadne nigdy nie paruje...a tez mam zwyczajny wiatraczek podłączony do kanału wentylacyjnego. Czy wasze kanały wentylacyjne są regularnie sprawdzane?

mam wrażenie, ze w domu, gdzie jest dobra wentylacja i okna w łazience, to chyba zbędna ostrożność i wydatek ...

Oj Bami, taki świetny pomysł a Ty torpedujesz ;)

pewnie masz rację z tą wentylacją, ale jak już całą instalację zrobiliśmy to doprowadzimy przedsięwzięcie do końca. Nie jest to jakiś odjazdowy koszt więc powinniśmy dać radę..

Z drugiej strony w łazience w mieszkaniu bardzo ładnie mi wszystko schnie więc chyba z wentylacją OK, a lustro paruje niemiłosiernie...

Oj Bami, taki świetny pomysł a Ty torpedujesz ;)

.

Lucku, ja absolutnie nie torpeduję, chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle :)

chcialam zaoszczędzić Ci czasu i atłasu... Ja osiągnęłam już taki etap zniechęcenia, ze robię tylko to, co jest konieczne i w dodatku namawiam Cię do tego samego!