Mychadita 27.02.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witajcie,Piękny dom się Wam zapowiada, bardzo mi się spodobała kuchnia, czekam też na realizację zabudowy w łazience.Super pomysł z taką i ilością szafek.Będę podglądać i pewnie się wzorować.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.02.2013 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 witaj Mychadita, rozgość się proszę i liczę na porady Szafek faktycznie w łazience wyszło sporo, jest to efekt mojego uporu przy projektowaniu domu, bo się zawzięłam że w tej łazience powinien być prysznic. Mąż i architekt próbowali mnie przekonać żeby go nie robić, ale mi się wydawało że nie będziemy mogli bez niego żyć A na etapie budowy odechciało mi się prysznica i pojawiło się miejsce na zabudowę szafek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 02.03.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Hej, 800 zl za miesiac to spoko. Moj kolega ma 180 metrowy dom + dwa miejsca garazowe i jego koszty miesieczne to 800 zl, razem z ochrona, ubezpieczeniem, smieciami, woda i ogrzewaniem. A ja w bloku za moje 45 metrowe mieszkanko place 500 zl z miejscem garazowym. I nie wiem jak oni zyja, czy oszczedzaja na oswietleniu i gazie czy nie. Jesli nie to 800 zl to jest ok moim zdaniem. Rachunki za gaz bedziesz miec takie 4 razy w roku moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 03.03.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Lucka a jakie chcesz te drzwi wewnetrzne? Pokazesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.03.2013 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Hej Beata,już pokazywałam kiedyś chyba, takie: http://decoplast.pl/public/files/91/0_m.jpg Kolor zbliżony do okien i podłogi na dole Lagrus nie są złe, wyglądają dość porządnie, są dość ciężkie, fornir dębowy..Nawet jeśli wezmę zawiasy chowane z regulacją 3D i zamki magnetyczne różnica między nimi i Wielgoszem wynosi wciąż 6tys....wydaje mi się to bardzo dużo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.03.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Kupiłam dzisiaj synkowi do pokoju border z Franceskiem, zobaczyłam go i od razu wiedziałam że to TEN Dokupię do tego jeszcze dużą naklejkę z Mcqueenem i powinno być git sklep co prawda z UK, ale ceny przesyłek OK Bami, jeśli to czytasz to mają dużo naklejek z Peppą czytam, czytam... to dawaj namiar, bo nie mam koncepcji na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.03.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 To masz, miłej zabawy http://www.wallandwindowdecor.com/?s=PEPPA&catalog=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.03.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Bami, a co Ty robisz z drzwiami? Bo ja już zupełnie zgłupiałam i się miotam jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.03.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Bami, a co Ty robisz z drzwiami? Bo ja już zupełnie zgłupiałam i się miotam jak widać Jeszcze nie wiem... Mam jeszcze namiar na takiego gościa z Podlasia, ale nie widziałam na żywo, a w ciemno nie kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.03.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Lucku, jutro jadę zobaczyć, jakie drzwi ten gość robi. Dam znać. Zresztą to chyba gdzieś niedaleko Ciebie, muszę zerknąć na mapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.03.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Bami, to jak będziesz coś więcej wiedzieć dawaj znać proszę Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.03.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Bami, to jak będziesz coś więcej wiedzieć dawaj znać proszę Dzięki!!! Widziałam drzwi, całkiem w porządku. Cena: 2100 za mdf lakierowany, 2300 za mdf fornirowany. To cena netto z montażem, chowane zawiasy i magnetyczny zamek. Widziałam je w Kobiałce, to gdzieś niedaleko Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 07.03.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wpadam do ulubionych watkow i usciski wczesno-wiosenne zostawiam:hug: I pytam kiedy glutki zawisna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.03.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Wpadam do ulubionych watkow i usciski wczesno-wiosenne zostawiam:hug: I pytam kiedy glutki zawisna? Hej Gumisiu, miło Cię widzieć Mam nadzieję że będziesz choć czasami zaglądać i mnie nakierowywać, bo jak widać marazm nastał Glutki płyną skądśtam, mają być 10. marca w Polsce, ale pan Jerzy mi już zarezerwował Choć zawisną pewnie w maju, o ile nie później Wiosenne uściski też przesyłam, nawet kwiatki takie wstawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.03.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dziewczyny niech to szlag...gos ktory robil drzwi Basi nam zdaje sie ze nie zrobi ze wzgledu na frez - nie chce "waleczka" chce zeby byl kat prosty i to sie okazuje takie mega trudne. Nie moge uwierzyc ze znow wracam do tematu drzwi wewnetrznych.Wielgosz widze ma super drzwi ale mowicie ze drogie.Jest jeszcze firma gdzie drzwi zamawiala Anula05. Tam sprobuje. Znacie ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 12.03.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 kobiety prośba -głosujcie na moją córcię jeśli możecie:) https://www.warzywkowo.pl/galeria/wikikiki3. Codziennie można z 1 meila oddać jeden głos. Głosowanie trwa 90 dni. Z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.03.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dziewczyny niech to szlag...gos ktory robil drzwi Basi nam zdaje sie ze nie zrobi ze wzgledu na frez - nie chce "waleczka" chce zeby byl kat prosty i to sie okazuje takie mega trudne. Nie moge uwierzyc ze znow wracam do tematu drzwi wewnetrznych. Wielgosz widze ma super drzwi ale mowicie ze drogie. Jest jeszcze firma gdzie drzwi zamawiala Anula05. Tam sprobuje. Znacie ich? Beata, ja nie znam firmy Anuli, ale ktoś u nich coś sprawdzał, tylko nie pamiętam kto Może Bami? Albo lulla? Ja na razie mam kolejny budowlany kryzys, dobija mnie już to wszystko... Drzwi Wielgosza faktycznie nie są najtańsze, ale są świetnie wykonane. Sama nie wiem co mamy zrobić z drzwiami, chyba nic...zaczynam przyzwyczajać się do myśli że będą kotarki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.03.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dziewczyny niech to szlag...gos ktory robil drzwi Basi nam zdaje sie ze nie zrobi ze wzgledu na frez - nie chce "waleczka" chce zeby byl kat prosty i to sie okazuje takie mega trudne. Nie moge uwierzyc ze znow wracam do tematu drzwi wewnetrznych. Wielgosz widze ma super drzwi ale mowicie ze drogie. Jest jeszcze firma gdzie drzwi zamawiala Anula05. Tam sprobuje. Znacie ich? Beata, a drzwi Basi to te? http://www.korona-drzwi.com/ Widziałaś je na żywo? Jak z cenami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.03.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dziewczyny niech to szlag...gos ktory robil drzwi Basi nam zdaje sie ze nie zrobi ze wzgledu na frez - nie chce "waleczka" chce zeby byl kat prosty i to sie okazuje takie mega trudne. Nie moge uwierzyc ze znow wracam do tematu drzwi wewnetrznych. Wielgosz widze ma super drzwi ale mowicie ze drogie. Jest jeszcze firma gdzie drzwi zamawiala Anula05. Tam sprobuje. Znacie ich? Ta firma to chyba Interior Katowice. Beata, ja mam jeszcze jeden namiar na drzwi. Widziałam w wykonaniu tego pana białe, z chowanymi zawiasami, wlasnie przefrezowane i cośtam jeszcze miały na opasce. Cena o ile dobrze pamietam 2300 netto z montażem, nie wiem, jak to sie ma cenowo do Korony... Ale generalnie tanio nie jest. W ogóle mam wrażenie, ze o ładnych drzwiach poniżej 2 tysi można zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Beata, ja nie znam firmy Anuli, ale ktoś u nich coś sprawdzał, tylko nie pamiętam kto Może Bami? Albo lulla? Ja na razie mam kolejny budowlany kryzys, dobija mnie już to wszystko... Drzwi Wielgosza faktycznie nie są najtańsze, ale są świetnie wykonane. Sama nie wiem co mamy zrobić z drzwiami, chyba nic...zaczynam przyzwyczajać się do myśli że będą kotarki.... Bami to na pewno nie! Bami nie ma jak kursować nawet wirtualnie po Polsce w poszukiwaniu drzwi! Bami będzie bez drzwi! I bez baterii w łazience osobistej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts