lucka6 12.03.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ta firma to chyba Interior Katowice. Beata, ja mam jeszcze jeden namiar na drzwi. Widziałam w wykonaniu tego pana białe, z chowanymi zawiasami, wlasnie przefrezowane i cośtam jeszcze miały na opasce. Cena o ile dobrze pamietam 2300 netto z montażem, nie wiem, jak to sie ma cenowo do Korony... Ale generalnie tanio nie jest. W ogóle mam wrażenie, ze o ładnych drzwiach poniżej 2 tysi można zapomnieć Bami, 2,3 netto to 2,5 tys. brutto...To ja bym wolała Wielgosza za 100zł więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 12.03.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 dziewczyny mi drzwi robił miejscowy stolarz jestem z nich bardzo zadowolona a cena to około 1400 zł łącznie z zawiasami i futrynami- bez klamek jak chcecie to namiar podam, gość za moim poleceniem robił drzwi nawet do angli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.03.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Bami, 2,3 netto to 2,5 tys. brutto...To ja bym wolała Wielgosza za 100zł więcej... A ja Lucku wolałabym mieć święty spokój i nie wybierać drzwi... Pewnie dlatego nie wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.03.2013 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 dziewczyny mi drzwi robił miejscowy stolarz jestem z nich bardzo zadowolona a cena to około 1400 zł łącznie z zawiasami i futrynami- bez klamek jak chcecie to namiar podam, gość za moim poleceniem robił drzwi nawet do angli B_stroz,, a skąd jesteś? Można gdzieś zobaczyć jego prace? My się zastanawialiśmy przez chwilę nad naszym stolarzem od schodów (robi też drzwi), ale w końcu stwierdziliśmy że chyba wolimy wziąć z większej fabryki, żeby była przewidywalna jakość....choć na razie chyba też odpuszczam temat, bo na razie nie mam jak ich sfinansować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 12.03.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 okolice rzeszowa ale jak większe zlecenie to napewno zrobi robi nowoczesne i stylowe wg wymagań klienta podam numer: najlepiej jego dopytać i zdjęcia swoich prac wyśle- ja jestem bardzo zadowolona i cena przystępna w miarę Rafał Totoń 694813210 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.03.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Beata, a drzwi Basi to te? http://www.korona-drzwi.com/ Widziałaś je na żywo? Jak z cenami? Lucka tak to te. Bylam pewna ze je wezmiemy bo Basia zachwycona a ja mimo ze nie widzialam ich na oczy kupilabym w ciemno znaczy na podstawie zdjec Basi i jej zdania. Te Anulowe z Katowic zreszta tez w ciemno bym kupowala. Basia mowi ze jakosciowo sa extra ale...nie moga wykonac prostego frezu tylko z "waleczkiem". Waleczek nie podoba sie mezowi. Wyslalam im probke frezu naszego kuchennego i pupa... Dzis wyslalam zapytanie do firmy od Annuli. Oni sa ok ale glownie chodzi o to ze nie maja warszawskich cen. W W-wie ceny drzwi zaczynaja sie od 2 tys w gore. A poza W-wa spokojnie ponizej 2 tys mozna znalesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 12.03.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Beata, ja nie znam firmy Anuli, ale ktoś u nich coś sprawdzał, tylko nie pamiętam kto Może Bami? Albo lulla? Ja na razie mam kolejny budowlany kryzys, dobija mnie już to wszystko... Drzwi Wielgosza faktycznie nie są najtańsze, ale są świetnie wykonane. Sama nie wiem co mamy zrobić z drzwiami, chyba nic...zaczynam przyzwyczajać się do myśli że będą kotarki.... Lucka, nic mi nie mow o kryzysie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugi dzien z rzedu sie z mezem kłoce! O ten cholerny dom!! Ja juz mam go dosc!! Meza nie ma bo albo w pracy albo na budowie - DZIEN w DZIEN! Dziecko jest chore, ma okropny kaszel ktory je wykancza i jeczy i marudzi non stop. Jak mu sie znudzi to sie drze w nieboglosy. Maz wraca po 22 do domu. Jestem wykonczona. Mielismy na Boze Narodzenie mieszkac w tej stodole. I co??? I gucio! Gosc od podlogi wyjechal sobie za granice, wroci za tydzien. Gosciowa od kuchni mowi ze wymierzy i zacznie produkcje jak zobaczy deske w kuchni polozona. No ludzie! Ja mam dosc. Najchetniej to sprzedalabym ta stodole w cholere i zostala tu gdzie jestem ale z mezem. I najgorsze jest to ze ja mam podejrzenie ze jego nawet po przeprowadzcie nie bedzie w domu. Bedzie cos wiecznie kleil, skladal, poprawial, usprawnial i budowal. A ja wiecznie wdowa z dzieckiem albo dwoma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.03.2013 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Lucka, nic mi nie mow o kryzysie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drugi dzien z rzedu sie z mezem kłoce! O ten cholerny dom!! Ja juz mam go dosc!! . U nas też nieciekawie, głównie chodzi o to że końca wydatków nie widać i mnie już to dobija....Tyle już wpakowaliśmy a tu wciąż mało i mało Na dodatek córka po 2 tygodniach choroby i 2 dniach w szkole ma znów 39 stopni i mnie to dobiło wczoraj.. Nic, niech ta wiosna przychodzi, wciąż avatary na coraz bardziej wiosenne zmieniam a tu duuupa Sprawdzę te drzwi Basi, widziałam że mają model którego szukam, a Anuli firma jak się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 13.03.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Cześć Dziewczyny, u mnie minus 10!!!!! i piękne słonko - wyż dzięki mrozowi:) czytam Wasze opisy drogi przez mękę i o tych mężach, co ich nie ma ...och, prawie każdy przez to przechodzi, wiem, że marne to pocieszenie, ale fakt, że nie jesteście w tym odosobnione, może być troszkę uspokajający....ja co prawda dziecko mam juz duże, ale całą budowę i użerania się z różnymi panami specjalistami przeszłam sama, bo mąż na to wszystko pracował i nigdy go nie było... do tego trzeba podejść zadaniowo- postawiłam sobie zadanie - wybudować dom- i mi się uda. i tyle. bywają chwile słabości - u mnie prawie non stop;) ale to chwile, po czym głowa do góry, pierś naprzód i do boju.... nagrodą będzie ten piekny domek i fakt, że później to może być już tylko lepiej... Lucy, Beata trzymajcie się Babeczki ciepło, walczcie dzielnie i nie poddawajcie się, ściskam Was nadmorsko (nie znaczy że zimno:):hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 13.03.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam ,chcę się wtrącić na temat kratek do grzejnikow kanałowych , moim zdaniem najlepiej wyglądają metalowe lub aluminiowe matowe szczotkowane albo satynoawane , takie grzejniki choć bardzej widoczne wyglądają ekskluzywnie i drogo . Drewniane kratki wyglądają tandetnie, bo de facto próbują udawać kratkę , a kratki z zasady są metalowe.Chyba fajny dom będzie, ale nie ma za dużo zdjęć ani rzutów , albo ja ich nie widzę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 13.03.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 O, a teraz są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 13.03.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dostalam rysunek nowego frezu od firmy od Basi Jest ok. Problem drzwi byc moze mamy rozwiazany..OBY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.03.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dostalam rysunek nowego frezu od firmy od Basi Jest ok. Problem drzwi byc moze mamy rozwiazany..OBY! Ale Wam fajnie Ja sprawdziłam że mają siedzibę na Bartyckiej więc spróbujemy tam w sobotę podjechać, chyba że masz namiary do kogoś od nich? Podałabyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.03.2013 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam , chcę się wtrącić na temat kratek do grzejnikow kanałowych , moim zdaniem najlepiej wyglądają metalowe lub aluminiowe matowe szczotkowane albo satynoawane , takie grzejniki choć bardzej widoczne wyglądają ekskluzywnie i drogo . Drewniane kratki wyglądają tandetnie, bo de facto próbują udawać kratkę , a kratki z zasady są metalowe. Chyba fajny dom będzie, ale nie ma za dużo zdjęć ani rzutów , albo ja ich nie widzę :/ Hej Syberia, witaj w moim dzienniku A ja chyba jednak wolę takie drewniane, mimo że tandetne U mnie w pracy są metalowe i w ogóle nie wyglądają ciepło, a ja bym chciała żeby w domku było ciepło i przytulnie Rzutów nie wrzucałam, bo pokazuje dużo zdjęć, więc wszystko widać chyba zdjęcia są w dzienniku, mniej w komentarzach I zapraszam częściej do wypowiadania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 13.03.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ale Wam fajnie Ja sprawdziłam że mają siedzibę na Bartyckiej więc spróbujemy tam w sobotę podjechać, chyba że masz namiary do kogoś od nich? Podałabyś? Ja tez chcialam na Bartycka jechac zeby zobaczyc drzwi Korony ale oni maja jeden egzemplarz albo teraz juz wcale bo zmieniali ekspozycje. Generalnie Korona ma bardzo slaby marketing za to robia dobre drzwi. Basia swoje zachwala, jej znajomi tez w Koronie kupowali i sa zachwyceni. Ja dostalam rysunek freztu jak chcesz to CI go przesle. Mam tez od nich drzwi Basi jak jeszcze nie byly zamontowane. Oferte tez moge Ci przeslac to zobaczysz jakie maja ceny Napisz na priv swoj adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.03.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Napisz na priv swoj adres. Napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.03.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Lucka, czy mogłabyś zrobić dla mnie zdjęcie swojego gniazda nablatowego w kuchni i podłogowego z bliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.03.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dziewczyny, ze tak niezbyt mądrze zapytam - dlaczego macie gniazda podłogowe? Nie macie ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 14.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Mi jest potrzebne do lampy podłogowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 14.03.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Bami, czy pytanie jest podchwytliwe? Prawdopodobnie będę mieć ogrzewanie na jedynej ścianie salonu, która mogłaby posłużyć gniazdom (m. in. dla lampy i choinki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts