Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z dużym oknem....

Recommended Posts

z drugiej strony wydaje mi się że jak dam wszystko na korytarzu na górze w jasnej szarości i do tego drewniane drzwi to będzie elegancko i zarazem ciepło..

Szkoda że nie umiem sobie tego wszystkiego zwizualizować, bo to bardzo pomaga...

masz rację Lucy, to bezpieczne rozwiązanie i na pewno wyjdzie estetycznie i elegancko :)

ale ja ostatnio strasznie zapragnęłam kolorów, po wizycie w takim szaro - drewnianym domu. Jeszcze 2 miesiące temu byłam przekonana, że żadnych szaleństw kolorystycznych nie będzie...

Tymczasem postanowiłam wykorzystać umiejętności Chrisa i pojechać tu i ówdzie z kolorem - a właściwie wykorzystać te ciemne, nieczęsto stosowane

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lucek, mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz za moją krucjatę kolorystyczną - obiecuję, że już będę siedzieć cicho :)

Pozwoliłam sobie też podać "naszych panów" Agguli, bo ona jest po prostu torpeda i zaraz nas wyprzedzi!

Bami, no pewnie że się nie gniewam, krucjatuj mnie właśnie :D

Przyznam szczerze że pod Twoim wpływem (i męża też właściwie) zaczęłam się zastanawiać czy na górze nie dać jakiegoś koloru, nie będzie to może indygo ale jakiś burgund może...

A panów spokojnie możesz polecać, wydaje mi się że zasłużyli :) A czy Aggula ma dziennik bo przyznam szczerze objawiła się niedawno u Ciebie i nie widziałam?

pozdrawiam serdecznie!!

Oooo, proszę! My z Chrisem będziemy dobierać nasz burgund w przyszłym tygodniu. Wtedy i Lucek, i Bambi będą miały burgundowe korytarze - wbrew forumowym trendom :)

bedziemy też szukać indygo do pokoju Starszaka - u niego będzie w połączeniu z ivory ;) - uwielbiam te wykręcone nazwy, tak samo jak kolory :D

W sumie do pokoi dzieci też moga być super. Najpierw myślałam o nich w kategoriach " lampy do spiżarni i garderoby", ale im więcej myślę, tym bardziej mam ochotę dać je wszędzie :cool:

Tak naprawdę to nie jest głupi pomysł. Jest odważny i spokojnie do zrobienia np. w jakimś młodzieżowym mieszkaniu, jako element spinający całość.

Lucy, dopiero zobaczyłam Twojego gluta!!! Ale jest wielki!!! Efekt będzie znakomity

No wielki jest :yes:

Musimy się tylko jeszcze zastanowić jak z góry zwiesić wszystkie trzy, mąż musi tą końcówkę jakoś przerobić

Ale fajnie chyba będzie wyglądał :)

A lampy bardzo mi się podobają, do córki chyba wzięłabym takie:

http://s32.dawandastatic.com/Product2/34963/34963865/big/1347041508-234.jpg?20130105190109

tylko wybrała sobie niebieski, czerwony i żółty

A do spiżarni Bami co wieszasz?

Lucuś pisałaś u Monity o Simonie - masz pana od Simona:lol2:?

Hej Bami, od Simona mam panią :lol2:

Na Modlińskiej jest sklep El-hurt, mają dobre ceny i bardzo miłą, pomocną panią z którą prowadzę korespondencję mailową albo do której dzwonię :D

Mogę się podzielić namiarami jeśli jesteś zainteresowana :)

Kupowałam u nich dotychczas moje podłogowe gniazdko i power-porty, za każdym razem fajnie, miło i w dobrych cenach. Mają i mertena, i berkera i simona...