bami 03.04.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 z drugiej strony wydaje mi się że jak dam wszystko na korytarzu na górze w jasnej szarości i do tego drewniane drzwi to będzie elegancko i zarazem ciepło.. Szkoda że nie umiem sobie tego wszystkiego zwizualizować, bo to bardzo pomaga... masz rację Lucy, to bezpieczne rozwiązanie i na pewno wyjdzie estetycznie i elegancko ale ja ostatnio strasznie zapragnęłam kolorów, po wizycie w takim szaro - drewnianym domu. Jeszcze 2 miesiące temu byłam przekonana, że żadnych szaleństw kolorystycznych nie będzie... Tymczasem postanowiłam wykorzystać umiejętności Chrisa i pojechać tu i ówdzie z kolorem - a właściwie wykorzystać te ciemne, nieczęsto stosowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.04.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Lucek, mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz za moją krucjatę kolorystyczną - obiecuję, że już będę siedzieć cicho Pozwoliłam sobie też podać "naszych panów" Agguli, bo ona jest po prostu torpeda i zaraz nas wyprzedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 05.04.2013 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Lucek, mam nadzieję, że się na mnie nie gniewasz za moją krucjatę kolorystyczną - obiecuję, że już będę siedzieć cicho Pozwoliłam sobie też podać "naszych panów" Agguli, bo ona jest po prostu torpeda i zaraz nas wyprzedzi! Bami, no pewnie że się nie gniewam, krucjatuj mnie właśnie Przyznam szczerze że pod Twoim wpływem (i męża też właściwie) zaczęłam się zastanawiać czy na górze nie dać jakiegoś koloru, nie będzie to może indygo ale jakiś burgund może... A panów spokojnie możesz polecać, wydaje mi się że zasłużyli A czy Aggula ma dziennik bo przyznam szczerze objawiła się niedawno u Ciebie i nie widziałam? pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.04.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Oooo, proszę! My z Chrisem będziemy dobierać nasz burgund w przyszłym tygodniu. Wtedy i Lucek, i Bambi będą miały burgundowe korytarze - wbrew forumowym trendom bedziemy też szukać indygo do pokoju Starszaka - u niego będzie w połączeniu z ivory - uwielbiam te wykręcone nazwy, tak samo jak kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.04.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aggula ma dziennik - dziennik Agguli się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 05.04.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Lucek zobacz, jakie lampy Aggula u mnie wstawiła! Do pokoi dzieci jak znalazł.... KOLOROWE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 05.04.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 W sumie do pokoi dzieci też moga być super. Najpierw myślałam o nich w kategoriach " lampy do spiżarni i garderoby", ale im więcej myślę, tym bardziej mam ochotę dać je wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 W sumie do pokoi dzieci też moga być super. Najpierw myślałam o nich w kategoriach " lampy do spiżarni i garderoby", ale im więcej myślę, tym bardziej mam ochotę dać je wszędzie Tak naprawdę to nie jest głupi pomysł. Jest odważny i spokojnie do zrobienia np. w jakimś młodzieżowym mieszkaniu, jako element spinający całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Lucy, dopiero zobaczyłam Twojego gluta!!! Ale jest wielki!!! Efekt będzie znakomity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 06.04.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Lucy, dopiero zobaczyłam Twojego gluta!!! Ale jest wielki!!! Efekt będzie znakomity No wielki jest Musimy się tylko jeszcze zastanowić jak z góry zwiesić wszystkie trzy, mąż musi tą końcówkę jakoś przerobić Ale fajnie chyba będzie wyglądał A lampy bardzo mi się podobają, do córki chyba wzięłabym takie: http://s32.dawandastatic.com/Product2/34963/34963865/big/1347041508-234.jpg?20130105190109 tylko wybrała sobie niebieski, czerwony i żółty A do spiżarni Bami co wieszasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Fajny zestaw Do spiżarni - jeszcze nie myślałam, ale coś co mocno świeci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 06.04.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Fajny zestaw Do spiżarni - jeszcze nie myślałam, ale coś co mocno świeci.... ale w jaki sposób? Bo ja się zastanawiam na takim na sprężynie (żebym mogła podnosić i opuszczać), tylko czymś bardziej nowoczesnym, nie wiem czy w ogóle takie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 ale w jaki sposób? Bo ja się zastanawiam na takim na sprężynie (żebym mogła podnosić i opuszczać), tylko czymś bardziej nowoczesnym, nie wiem czy w ogóle takie są a co mówi Pan Jerzy? są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Lucy, dopiero zobaczyłam Twojego gluta!!! Ale jest wielki!!! Efekt będzie znakomity Ja jej "zalatwilam"-JA!!:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Lucuś pisałaś u Monity o Simonie - masz pana od Simona:lol2:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ja jej "zalatwilam"-JA!!:lol2::lol2: Gumisiowa, a może Ty jesteś glutologiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 06.04.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Lucuś pisałaś u Monity o Simonie - masz pana od Simona:lol2:? Hej Bami, od Simona mam panią Na Modlińskiej jest sklep El-hurt, mają dobre ceny i bardzo miłą, pomocną panią z którą prowadzę korespondencję mailową albo do której dzwonię Mogę się podzielić namiarami jeśli jesteś zainteresowana Kupowałam u nich dotychczas moje podłogowe gniazdko i power-porty, za każdym razem fajnie, miło i w dobrych cenach. Mają i mertena, i berkera i simona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wolałabym pana, ale pani też może być - dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Wolałabym pana, ale pani też może być - dla odmiany Ja po wechu:lol2:-sexem zapachnialo to JESTEM:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Bo my z Luckiem Gumisiu mamy takich różnych "panów od" - światła, ceramiki, inteligencji, armatury... I tak nam dobrze z tymi panami jest, ze polecamy ich forumowym koleżankom... moze chcesz jakiegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts