GUMISIOWA 06.04.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Bo my z Luckiem Gumisiu mamy takich różnych "panów od" - światła, ceramiki, inteligencji, armatury... I tak nam dobrze z tymi panami jest, ze polecamy ich forumowym koleżankom... moze chcesz jakiegoś? Tak KCE -takiego co za nic nie kasuje a uslugi wykonuje:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 a to oni się nie nadają - ja płacę, Lucek (chyba) też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 06.04.2013 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 a to oni się nie nadają - ja płacę, Lucek (chyba) też No tak...i to mimo dobrych cen płacę niemało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 06.04.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Lucka, taką lampę na sprężynie to miałam w domu rodzinnym jakieś 30 parę lat temu Ale masz rację, pomysł do spiżarni superowy Ja namiary na Panią też poproszę, choć też będzie to moja pierwsza "pani" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No tak...i to mimo dobrych cen płacę niemało To ja jestem na etapie ze musze miec za darmo i musza mnie zadowoloic....:lol2: Ja nie wiem ze ja zawsze o sexie-czy to jest forum budowlane:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 To ja jestem na etapie ze musze miec za darmo i musza mnie zadowoloic....:lol2: No to ja nie wiem Gumisia, jak Ty dom wybudowałaś? Za darmo I jeszcze z zadowoleniem. w takim razie ja jakaś niezdolna jestem, bo kasy poszło mnóstwo i zadowolenie jakby niezupełne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 06.04.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ja namiary na Panią też poproszę, choć też będzie to moja pierwsza "pani" nieprawda! A pani Ogrodniczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.04.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No to ja nie wiem Gumisia, jak Ty dom wybudowałaś? Za darmo I jeszcze z zadowoleniem. w takim razie ja jakaś niezdolna jestem, bo kasy poszło mnóstwo i zadowolenie jakby niezupełne... KASY TO POSZLO ZDECYDOWANIE... NAWET JUZ NIE WIEM... ALE PO LAMPCE JESTEM:lol2::lol2: A TERAZ TO JA INNYCH UCIECH SZUKAM:lol2: Jakby co do Anetki S wpadnijcie bo tam MEGA WESOLO ja swoj watek zlikwidowalam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 08.04.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Lucek na jaką kostkę finalnie się zdecydowaliście?pora, bym i ja coś wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.04.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bami,nie myślałaś o kostce granitowej? Cześć Lucy w ogóle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 08.04.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bami, nie myślałaś o kostce granitowej? Cześć Lucy w ogóle:) myślałam o kostce granitowej też tylko jeszcze nie zgłębiałam tematu. A Ty Ciasteczko co wybrałaś? Na podjazd? A z czego robicie tarasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 08.04.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 nieprawda! A pani Ogrodniczka? Aaa, rzeczywiście! Ale Karolinę znam od ponad 10 lat, więc nie pomyślałam o,niej w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 08.04.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Bami, nie myślałaś o kostce granitowej? Cześć Lucy w ogóle:) Cześć wszystkim!!! My robimy podjaz z kostki Semmelrock Plato grafitowej: http://probud.impactmedia.pl/files/Product/gn1t7qr0aombu6/foto_Gallery-2.jpg do tego ścieżkę z Piccoli kolory jesieni Libetu: http://www.libet.pl/upload/galleries/small_piccola-1306828323.jpg Na taras planujemy płyty Maxima Libetu - grafitowe: http://www.libet.pl/upload/galleries/maxima-1334584584.jpg Mam nadzieję że coś z tego wyjdzie I nie pokazujcie mi już innych kostek bo nie mam siły już niczego innego szukać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 08.04.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja na pewno nic nie pokażę, bo nic jeszcze nie mam!!!!widziałam kiedyś na jakiejś realizacji taką drobną granitową, ale nie wiem, gdzie jej szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 08.04.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ja na pewno nic nie pokażę, bo nic jeszcze nie mam!!!! widziałam kiedyś na jakiejś realizacji taką drobną granitową, ale nie wiem, gdzie jej szukać Mnie przerażają grafitowe... ale to dlatego, że ja na obcasach śmigam 365 dni w roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.04.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Ale piękne podłogi... Drewno jest jednak booooskie jak patrzę na Twoje zdjęcia, trochę żałuję, ze na dole mam tak mało. Lucuś, wyszło świetnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Podłoga super :yes:salon rewelacja Czy mogę Cie prosić o zbliżenie tego łączenia oraz nazwę tej masy...bo jesli fajnie wygląda to warto zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.04.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Podłoga super :yes:salon rewelacja Czy mogę Cie prosić o zbliżenie tego łączenia oraz nazwę tej masy...bo jesli fajnie wygląda to warto zapamiętać Ja tez poproszę, bede się domagać tego mazidła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.04.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Podłoga cudna - ciemna wyszła obłędnie!To jest lakier, prawda?aaaa, i o mazidle mi też potrzebne info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.04.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Wow, dziękuję bardzo za miłe słowa na temat mojej podłogi Trochę się szczerze mówiąc bałam czy nie skrytykujecie ciemnicy Z masą hm...mam problem bo wiem że ją rozreklamowałam, ale nie mam pojęcia jak się to nazywa, wykonawcy mieli swoją, spróbuję się w każdym razie dowiedzieć, może mąż zapamiętał.. Porobię zdjęcia to zobaczycie jak wyglądają łączenia Sharlotka, to jest lakier, półmat i mam nadzieję że się zgodzicie ze mną że ciemne schody i bok antresoli będą lepiej wyglądały ciemne, natomiast od góry zostawimy wszystko jasne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts