Sharlotka 10.04.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jest super - dla ciemne ciemne podłogi są takie "charakterne" - i zdecydowanie ciemne schody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggula 10.04.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Lucka, ślicznie jest W obecnym mieszkaniu mam prawie identyczne drewno (tzn. mam jatobę - chyba ciut bardziej w rudy wpada). Kocham ją nieprzerwanie od 8 lat tylko szlag mnie z jednym trafia - każdy okruszek widać Jeśli chodzi o górę, to zostawiłabym już całą jasną - i podłogi, i drzwi (bo chyba z tym był dylemat?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 11.04.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Hej kochana Pięnknie jest!!!! Śliczny dębowy parkiet na górze w domu nr 4 ( tym docelowym ) sobie taki zrobie na 100% Ciemna podłoga na dole nie wiem czy praktyczna ( sama mam w swoich domach duzo nie praktycznych ale łądnych rzezcy )ale pięna!!! Juz sie nie mogę doczekac Waszej przeprowadzki Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.04.2013 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Lucka, ślicznie jest W obecnym mieszkaniu mam prawie identyczne drewno (tzn. mam jatobę - chyba ciut bardziej w rudy wpada). Kocham ją nieprzerwanie od 8 lat tylko szlag mnie z jednym trafia - każdy okruszek widać Jeśli chodzi o górę, to zostawiłabym już całą jasną - i podłogi, i drzwi (bo chyba z tym był dylemat?) Aggula, dzięki Wiem że będzie widać bardziej brud niż na jasnych, swojego czasu w dzienniku się długo wahałam, czy dać jasne czy ciemne, ale zaszliśmy za daleko z ciemną resztą dołu żeby brać jasne drewno..za to na górze będzie jasno, do drzwi też zaczynam się skłaniać jaasnych, tylko te na dole damy chyba ciemne bo tam takie bardziej pasują Hej kochana Pięnknie jest!!!! Śliczny dębowy parkiet na górze w domu nr 4 ( tym docelowym ) sobie taki zrobie na 100% Ciemna podłoga na dole nie wiem czy praktyczna ( sama mam w swoich domach duzo nie praktycznych ale łądnych rzezcy )ale pięna!!! Juz sie nie mogę doczekac Waszej przeprowadzki Pozdrawiam cieplutko Hej Karolina, witaj TORPEDO Dziękuję za miłe słowa, też nie mogę się doczekać przeprowadzki ale jeszcze z miesiąc musimy chyba poczekać...i i tak będzie na początku bez drzwi, ale jakoś musimy to przeżyć Pewnie w ostatecznym rachunku i tak będziesz szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.04.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 za to na górze będzie jasno, do drzwi też zaczynam się skłaniać jaasnych, tylko te na dole damy chyba ciemne bo tam takie bardziej pasują Bardzo roztropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 11.04.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Bardzo roztropnie Czyli triumfujesz ? za to Bami kolezanka zrobila mi taka bardzo prostą "symulację" koloru na górze i sama nie wiem, zobacz jak wygląda bordowy, jak szary, jak ciemne i jasne drzwi...: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.04.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Czyli triumfujesz ? za to Bami kolezanka zrobila mi taka bardzo prostą "symulację" koloru na górze i sama nie wiem, zobacz jak wygląda bordowy, jak szary, jak ciemne i jasne drzwi...: [ATTACH=CONFIG]183051[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]183052[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]183053[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]183054[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]183055[/ATTACH] Coś Ty Lucuś, ani mi w głowie triumfować... ja bym raczej zrezygnowała ze środkowych trzech. poradź sie Pestki, ona jest biegła w kolorach Brakuje mi wersji z szarym na wszystkich ścianach z sufitem włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 11.04.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Oddaje głos na ostatnią wersje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.04.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Oddaje głos na ostatnią wersje . Lucek głos profesjonalisty licz x15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 11.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 bami ha ha ha jestem tu prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 11.04.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 bami ha ha ha jestem tu prywatnie Dlatego tylko x15... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witaj lucka6 przydreptalam bo sobie przypomnialam, ze macie zamontowany brodzik Conoflat... czy moglabys mi udzielic odpowiedzi jak sie sprawdza? moze juz byla jakas jego proba uzycia? bo nie wiem, czy zdecydowac sie na ten brodzik, czy tez tylko odplyw liniowy... I jak drzwi CAL? jakies spostrzezenia? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.04.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Witaj lucka6 przydreptalam bo sobie przypomnialam, ze macie zamontowany brodzik Conoflat... czy moglabys mi udzielic odpowiedzi jak sie sprawdza? moze juz byla jakas jego proba uzycia? bo nie wiem, czy zdecydowac sie na ten brodzik, czy tez tylko odplyw liniowy... I jak drzwi CAL? jakies spostrzezenia? Pozdrawiam cieplutko , Hej Mmelisa, mam faktycznie Conoflat w łazience przy sypialni, ale nie używaliśmy go jeszcze...co gorsza, szybko raczej nie użyjemy, bo nie kupię na razie kabiny do tej łazienki, ale jak będę miała jakieś większe spostrzeżenia to dam znać Mi się podoba, że jest taki prawie płaski i udało nam się go zrobić prawie równo z podłogą, tak jak chcieliśmy Drzwi CAL chyba w porządku, są takie prawdziwe drewniane. Jeśli mieliby więcej wzorów wewnętrznych, zastanawialibyśmy się też mocno nad nimi do środka,ale nie mają za wielu nowoczesnych wzorów, za to drewno zawsze przecudne Cały czas mam przed oczami Twoje schody, które są MISTRZOSTWEM ŚWIATA pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wlasnie, mi tez sie podoba, ze ten Conoflat jest rowno z powierzchnia podlogi, stad moje pytanie bylo o uzycie Lucka6 mozesz mi nie uwierzyc, bo ja tez nie wierzylam, ale okazalo sie, ze nasz stolarz pierszy raz wykonal schody tego typu... widac ze mu sie udalo..nawet po zamontowaniu, sam zadzwonil do mojego M, zeby sie dowiedziec co ja mysle o jego wykonaniu... rety ja wniebowzieta bylam i jestem:wiggle: teraz stol u niego zamawiamy, podobny jak ma amglad, ale nie rozkladany, on juz bedzie ogromny (w koncu poswiecilam piekna sciane na niego, wiec juz musi tam byc ) pozdrawiam i dziekuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.04.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wlasnie, mi tez sie podoba, ze ten Conoflat jest rowno z powierzchnia podlogi, stad moje pytanie bylo o uzycie Szkoda że Wasz stolarz jest tak daleko, bo pięknie robi ze stołem ja czekam aż Gumisia zacznie produkcję i mam nadzieję że mi też taki piękny prosty zrobi Mmelisa, my w drugiej łazience mamy brodzik Superplan Plus i on też jest równo z powierzchnią płytek, też mi się wydaje że ładnie wygląda, zobacz: Tutaj Conoflat: a tutaj Superplan Plus: Wydaje mi się że oba są OK, tylko chyba Superplan był tylko kwadratowy a Conoflat potrzebowaliśmy prostokątny większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.04.2013 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wiem już czym wypełniane było łączenie płytek z parkietem - kitem do parkietu Soudal, według mnie bardzo dobrze to wygląda, lepiej chyba niż korek: http://pub.kleimy.pl/chemik/soudal/kit-do-drewna-dab_k517y/kit_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 13.04.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Lucka dziekuje za zdjecia..zerkalam na nie rowniez w dzienniku jak wyslalam post Ehh bardzo mi sie podoba ten Conoflat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.04.2013 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Pieknie wszystko zrobione i czuc w powietrzu szybka przeprowadzka Mm pytanie o "drewniane" plytki w lazience . czy to Noce Naturale w satynie? Mozesz podac ich rozmiar i potwierdzic kolekcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 14.04.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Lucka, pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.04.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 o rany, jakie piękne brodziki!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts