aga_ada 27.08.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 ja mam Arkesię właśnie i impregnowałam ją po fugach, teraz kładziemy gres techniczny i też mam zamiar go impregnować po fugach - co do impregnacji trzeba samemu zdecydować bo są różne opinie, mi np. producent odradzał impregnację, w sklepie doradzili że tak a w necie część impreguje część nie więc zaimpregnowałam na własne ryzyko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.08.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam :)Pięknie się u Ciebie robi,lampa do wiatrołapu cudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.08.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam :)Pięknie się u Ciebie robi,lampa do wiatrołapu cudna. Witaj lea **, dzięki za miłe słowa Jutro prawdopodobnie zaczynamy akcję ELEWACJA Edytowane 31 Grudnia 2012 przez lucka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 29.08.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Akcja - rozumiem - będzie poparta dokumentacją fotograficzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 29.08.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Akcja - rozumiem - będzie poparta dokumentacją fotograficzną no ba...paparazzi czatuje panowie idą jak burza, już mamy obłożone styropianem 2 ściany, myślę że w takim tempie to za tydzień będzie po sprawie Ale wiedzieliśmy że powinno być dobrze bo to ta sama firma która budowała stan surowy, jesteśmy z nich bardzo zadowoleni, tylko ekipa tym razem jest od elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lusia191 29.08.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Aleeeeeeeee dużeeeeeeee okno Okno na świat gratulacje postępów:) jak ja bym już chciała płytki w garażu... od tego na kżdej budowie zaczyna się etap wykończeniówki ;P pozdrawiamy i życzymy szybkiego ukończenia domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.08.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Witaj Lusia191, okno duże ale już się chyba do niego przyzwyczailiśmy Generalnie teraz przy elewacji trochę się schowało w głębi i nie wydaje się takie duże Edytowane 31 Grudnia 2012 przez lucka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 31.08.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 fotki super dom nabiera zupełnie nowego wyglądu i już nie można powiedzieć "budowa" ..... co do drzwi to ja mam do środka innej wersji nawet nam nie proponowano .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.08.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 AAaaaaaależ zjawiskowy dom Drzwi otwierane na zewnątrz mają również taki plus, że możesz swobodniej zaaranżować wiatrołap nie bojąc się o miejsce niezbędne do otwarcia drzwi. Ale za to musisz mieć odpowiednio dużo miejsca przed drzwiami, żeby nie spychać gości ze schodów np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 02.09.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 lucka czekamy na fotki schodów drzwi super, płytki też, osobiście poszukuję wizji do górnej łazienki (będzie robiona pewnie zimą) marzy mi się szara więc czekam na realizację twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 02.09.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 (edytowane) Witaj aga_ada Fotek mam trochę tylko, wrzuciłam do dziennika Edytowane 31 Grudnia 2012 przez lucka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 03.09.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 no nie, schody zapowiadają się super elewacja super, wiadomo troszkę przysłania okna ale jak będzie jasna struktura znowu będą ładnie się eksponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 07.09.2012 04:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Pięęękny będziesz miała domek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 07.09.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Lucka weź tu nie opowiadaj, że daleko, bo chatę masz taką, że już szczęka opada moja Droga Oddałabym wiele, by mieszkać właśnie w takim domu, jak Twój. Ja się niestety mogę zadowolić tylko jako takim nadrobieniem wewnątrz, by mieć namiastkę tego, co chciałabym (a nie będę miała) na zewnątrz. Trzymam kciuki za powodzenie akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 08.09.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Lucka, super schody!!! Domek z zewnątrz wygląda naprawde rewelacyjnie! CIekawy pomysł z łazienką. Ja bym chyba podłogę zrobiła już stonowaną. Żeby nie bylo za dużo tego szczęścia:rolleyes: Ale ja też należę do tych, którzy muszą zobaczyć,zeby ocenić czy sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 08.09.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 ja podobnie jak rutinowa jak nie zobaczę to nie uwierzę, jak dla mnie (ale to moje osobiste odczucie) to ułożenie na zdjęciu z oddali wygląda całkiem fajnie ale już na zbliżeniu mniej, ja zrezygnowałabym z tych najciemniejszych - mahoniowych wtedy mozaika będzie bardziej stonowana, a podłogę zrobiłabym jednego koloru, ale ja generalnie unikam dużych kontrastów (może dlatego że nigdy nie jestem pewna efektu końcowego) elewacja super,a schody świetne grunt, że prowadzą tam gdzie trzeba i wiem co to znaczy pierwsze wejście nawet się nie obejrzysz a będziesz mieszkać ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 08.09.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Lucka, rzadko sie udzielam, ale podgladam i muszę napisać, zanim wyrzadzisz krzywde swojemu ukochanemu domkowi, ze ta różnokolorowa podloga jest straszna Zabudowę sufitu tez przesunelabym do końca. Pozdrawiam, lullaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 08.09.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Kurczę, widzę, że nie przypadła Wam nasza ściana do gustu Dobrze żeby teraz spojrzał na to ktoś krytycznym wzrokiem zanim ułożymy płytki na ścianie i będziemy burzyć Łazienkę chcemy "drewnianą" i taka ściana podobała nam się na Bartyckiej, z tym że ułożona była z innego rodzaju płytek, raczej nie Paradyża. Podłogę na pewno zrobimy jednego koloru (prawdopodobnie tego naturalnego z dołu pierwszego zdjęcia), tylko ułożymy z różnych rozmiarów. A myślicie że jak ze ściany usunę tą płytkę mahoniową i białawą to będzie lepiej? z góry dzięki za opinie!! Mąż partycypował w układaniu, nawet nam się podobało (na żywo jest mimo wszystko lepiej niż na zdjęciu), ale z nim nie wejdę w dyskusje na temat niuansów między kolorami bo szybko go to nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 08.09.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Płytki drewnopodobne znajdziesz na Bartyckiej w Miradzie lub na ich stronie: http://www.mirad.com.pl. Widziałam w łazience znajomych, wyglądały całkiem ok. Generalnie nie należą do najtańszych, ale czasem bywają w promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 09.09.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 (edytowane) nie chodzi o to że nie przypadła do gustu, bo zapowiada się fajnie tylko ja nie mogę objąć jak to będzie wyglądać na końcu i mam obawy, że może być za dużo tego efektu a białe meble na pewno stonują to pomieszczenie (podobnie było z moją zielenią w łazience) masz może jakieś wizualizacje, zdjęcia z salonu lub inspiracje to zawsze pomaga wyobraźni .... czym dłużej patrzę na te zdjęcia twojej łazienki tym bardziej mi się to co ułożyliście podoba Edytowane 9 Września 2012 przez aga_ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts