bami 20.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Lucek, wszystko mi się pomerdało. To wcale nie Sigma, tylko Scala!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 20.04.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 No proszę, to o takiej jeszcze nie słyszałam... a skąd ją wzięłaś oprócz tego że ze sklepu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 20.04.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 No proszę, to o takiej jeszcze nie słyszałam... a skąd ją wzięłaś oprócz tego że ze sklepu ? wyobraź sobie, ze ze sklepu z farbami!!! paniusia mnie namówiła, ze niby tańsza niż Para i bardziej matowa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakris 22.04.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Witaj Lucka, trafiłam tu do Ciebie od Karoli, domek śliczny, na pewno muszę doczytać całość, przejrzałam całą galerię i jestem pod ogromym wrażeniem:yes:, zauwazyłam że masz problem z kostką, jeśli coś moge od siebie dodać to odradzam te kolory jesieni, moi teściowie sobie zafundowli taką kosteczkę i naprawdę jest nie za ciekawie, ja po roku czasu nadal się nie mogę do niej przyzwyczaić, przypomina mi to plac zabaw w przedszkolu:( Szara kosteczka owszem może wydawać Ci się nudna, ale przeciez obok kostki bedą nasadzenia , trawka, są inne mozliwości rozeselenie tej Twojej kosteczki, a będzie elegancko i na pewno nie nudno:no:, bardzo przepraszam jeśli Ci sie tu na wymądrzałam, ale wiem jak to jest jak juz jest końcówka wykańczania i czasmi zaczynamy kombinować, pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ja tez tu często goszczą tylko po cichaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.04.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Lucuś kolory jesieni odpuść, chodzi mi o to, by nie mieszać faktur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 23.04.2013 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Lucuś kolory jesieni odpuść, chodzi mi o to, by nie mieszać faktur... Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie Jeśli chodzi o mieszanie faktur to akurat kolory jesieni są gładkie i umbriano też jest gładka...tyle tylko że kolory takie są kolorowe i boję się przedobrzyć.. Być może jedyne sensowne wyjście to jasne umbriano i grafitowa Piccola płukana, to na pewno będzie bezpieczne, tylko widziałam 2 realizacje w samych szarościach i dla mnie tam było smutno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 23.04.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Lucka a widzialas tutaj ulozenie kostki? szarosci i jeden kolorek komponujacy pod elewacje... i w ogole mi sie podoba Oli dziennik..kiedys mielismy ten sam projekt kupic, a ona byla moja mala inspiracja...ale plany potoczyly sie inaczej http://forum.muratordom.pl/showthread.php?69925-Moj-kawa%C5%82ek-ziemi-a-na-nim-PRZYTULNY/page10 Dzien Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.04.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Lucuś,dla mnie też jasna + grafit + kolory jesieni to za dużo:(Bałabym się, że wyjdzie "za bogato". Dwa kolory to JUŻ jest " prawie tłok", wg mnie nie będzie za smutno, tylko elegancko.No, ja mam mieć dwa kolory: jasny szary + grafit, więc tak zachwalam to rozwiązanie:D Masz cudowny, nowoczesny dom z piękną elewację i dachem - kostka też musi być pasująca do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.04.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ej, i przecież kostki płukane wyglądają tak szlachetnie i elegancko, że w życiu nie będziesz miała efektu "smutnej, betonowej dżungli", jak przy zwykłej kostce betonowej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.04.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Zgadzam się z Ciachem w 100% faktura płukanej kostki jest bardzo szlachetna. Też raczej idę w płukaną, ale w jeden kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.04.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) A jaki, Bambi?? Jasna szarość, czy raczej antracyt? Ja raczej też celuję w jeden kolor, może z maleńką domieszką drugiego - ale wiesz, jak gadałyśmy, kręgi zbożowe vel lądowiska dla helikoptera zdecydowanie odpadają! Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Sharlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demon D. 23.04.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ja też głosuję za mono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 23.04.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 A jaki, Bambi?? Jasna szarość, czy raczej antracyt? Ja raczej też celuję w jeden kolor, może z maleńką domieszką drugiego - ale wiesz, jak gadałyśmy, kręgi zbożowe vel lądowiska dla helikoptera zdecydowanie odpadają! Jasno...jasno... Przecież wszyscy wiedzą, ze nie lubię ciemnych kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.04.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 eee tam - a te sufity, burgundy i czernie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 24.04.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 eee tam - a te sufity, burgundy i czernie? Zapomniałaś jeszcze o gorzkiej czekoladzie - którą Ty taż lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.04.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 a to prawda - zwłaszcza jeść!! Ej, a jakie konkretne masz już kostki upatrzone? Ja dręczę męczę miętoszę katalogi od paru dni:D - Jadar, Pol-Bruk i Bruk-Bet zwłaszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 a to prawda - zwłaszcza jeść!! Ej, a jakie konkretne masz już kostki upatrzone? Ja dręczę męczę miętoszę katalogi od paru dni:D - Jadar, Pol-Bruk i Bruk-Bet zwłaszcza. mi sie starsznie tez podobaja Leier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.04.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 pokaż, Mmelisa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.04.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 mi sie starsznie tez podobaja Leier :bash::bash::bash: czy ja zawsze musze cos namieszac? Libet :bash:http://allegro.pl/sprzedaz-kostki-brukowej-libet-polbruk-bruk-bet-i3196997217.html w Slupsku otworzyli taki punkt i mieli pelno wystawione na pokaz...oczywiscie ja chcac zrobic fotki wyjmuje szczesliwa tel..a tam bateryja padla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts