Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z dużym oknem....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj :bye:Lucka, trafiłam tu do Ciebie od Karoli, domek śliczny, na pewno muszę doczytać całość, przejrzałam całą galerię i jestem pod ogromym wrażeniem:yes:, zauwazyłam że masz problem z kostką, jeśli coś moge od siebie dodać to odradzam te kolory jesieni, moi teściowie sobie zafundowli taką kosteczkę i naprawdę jest nie za ciekawie, ja po roku czasu nadal się nie mogę do niej przyzwyczaić, przypomina mi to plac zabaw w przedszkolu:(

Szara kosteczka owszem może wydawać Ci się nudna, ale przeciez obok kostki bedą nasadzenia , trawka, są inne mozliwości rozeselenie tej Twojej kosteczki, a będzie elegancko i na pewno nie nudno:no:, bardzo przepraszam jeśli Ci sie tu na wymądrzałam, ale wiem jak to jest jak juz jest końcówka wykańczania i czasmi zaczynamy kombinować, pozdrawiam:bye:

Lucuś kolory jesieni odpuść, chodzi mi o to, by nie mieszać faktur...

Dzięki dziewczyny za wszystkie opinie :hug:

Jeśli chodzi o mieszanie faktur to akurat kolory jesieni są gładkie i umbriano też jest gładka...tyle tylko że kolory takie są kolorowe i boję się przedobrzyć..

Być może jedyne sensowne wyjście to jasne umbriano i grafitowa Piccola płukana, to na pewno będzie bezpieczne, tylko widziałam 2 realizacje w samych szarościach i dla mnie tam było smutno...

Lucka a widzialas tutaj ulozenie kostki? szarosci i jeden kolorek komponujacy pod elewacje... i w ogole mi sie podoba Oli dziennik..kiedys mielismy ten sam projekt kupic, a ona byla moja mala inspiracja...ale plany potoczyly sie inaczej ;)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?69925-Moj-kawa%C5%82ek-ziemi-a-na-nim-PRZYTULNY/page10

Dzien Dobry :D

Lucuś,

dla mnie też jasna + grafit + kolory jesieni to za dużo:(

Bałabym się, że wyjdzie "za bogato".

Dwa kolory to JUŻ jest " prawie tłok", wg mnie nie będzie za smutno, tylko elegancko.

No, ja mam mieć dwa kolory: jasny szary + grafit, więc tak zachwalam to rozwiązanie:D

Masz cudowny, nowoczesny dom z piękną elewację i dachem - kostka też musi być pasująca do całości.

A jaki, Bambi??

Jasna szarość, czy raczej antracyt?

Ja raczej też celuję w jeden kolor, może z maleńką domieszką drugiego - ale wiesz, jak gadałyśmy, kręgi zbożowe vel lądowiska dla helikoptera zdecydowanie odpadają!:D

Edytowane przez Sharlotka

A jaki, Bambi??

Jasna szarość, czy raczej antracyt?

Ja raczej też celuję w jeden kolor, może z maleńką domieszką drugiego - ale wiesz, jak gadałyśmy, kręgi zbożowe vel lądowiska dla helikoptera zdecydowanie odpadają!:D

Jasno...jasno...

Przecież wszyscy wiedzą, ze nie lubię ciemnych kolorów ;)

mi sie starsznie tez podobaja Leier :rolleyes:

:bash::bash::bash::bash::bash::bash:

czy ja zawsze musze cos namieszac?

Libet :bash::bash::bash:http://allegro.pl/sprzedaz-kostki-brukowej-libet-polbruk-bruk-bet-i3196997217.html

w Slupsku otworzyli taki punkt i mieli pelno wystawione na pokaz...oczywiscie ja chcac zrobic fotki wyjmuje szczesliwa tel..a tam bateryja padla :bash: