bami 24.04.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 a to prawda - zwłaszcza jeść!! Ej, a jakie konkretne masz już kostki upatrzone? Ja dręczę męczę miętoszę katalogi od paru dni:D - Jadar, Pol-Bruk i Bruk-Bet zwłaszcza. nie mam jeszcze konkretnej. Ma być jasna i dość drobna - moze właśnie Libet Piccola? Myślałam tez o Kostbet. Muszę się jeszcze przejechać do Semmelrock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 25.04.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 witam i przenosze post dzieki za odpowiedz nie moge sie doczekac pewnie rownie jak Ty w jakiej kolejnosci je ustawisz ?? bo ja sie zastanawiam czy wok dac z lewej, w srodku 2 palniki a po prawej indukcja, czy wok w srodku ?? a kiedy przeprowadzka ?? musze przjerzec dokladnie Twoj watek, bo moze intuicyjnie jeszcze cos podobnego mamy tyle szukalam osob z tymi plytami, kogos kto moze swoja opinie wyrazic i nic ............. zaryzykowalam, bo to moja milosc od kiedy je zobaczylam ....... nic innego juz mi nie pasowalo ale to odczucie chyba znasz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 26.04.2013 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 hej Słonko, dzisiaj montujemy resztę kuchni!!! widziałam blat na samochodzie i jest piękny!!! Normalnie aż bym pobiegła na budowę, ale muszę pracować, więc po południu dopiero zobaczę Dobrze że napisałaś o tej kolejności bo tego nie ustaliłam, ale właśnie zadzwoniłam do pana i robimy 2 gazowe z lewej, pośrodku wok, a po prawej indukcję, mam nadzieję że będzie OK I mam już szafkę w dolnej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 26.04.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 hej Słonko, dzisiaj montujemy resztę kuchni!!! widziałam blat na samochodzie i jest piękny!!! Normalnie aż bym pobiegła na budowę, ale muszę pracować, więc po południu dopiero zobaczę Dobrze że napisałaś o tej kolejności bo tego nie ustaliłam, ale właśnie zadzwoniłam do pana i robimy 2 gazowe z lewej, pośrodku wok, a po prawej indukcję, mam nadzieję że będzie OK I mam już szafkę w dolnej łazience to pokaz Lucuś, pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 26.04.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Jest pięknie Lucko, szczególnie wyspa jest zjawiskowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.04.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Kuchnia :yes::yes: łazienka tez niczego sobie Bardzo podoba mi się Twoje trio do gotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Hej kochana Kuchnia wyszła BOOOSKA Palniki miodzio Ale wiadomo wyspa zachwyca Kochana jaki masz granit? i prosze obliższe jego zdjecia Lucka nie pomogę z kostka, bo ja strasznie lewa jestem w tym temacie i poszłam po najmniejszej lini oporu u siebie Na pewno dokonasz dobrego wyboru Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz.... PIEKNIE MASZ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.04.2013 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 dzięki dziewczyny, też przeżywam tą kuchnię bo baaardzo mi się podoba Co do kostki, to zrezygnowalismy ze ścieżki, robimy cały wjazd z jasnego umbriano, wyjście ze śmietnika z ciemnego umbriano, grafitowy taras i schody do domu i opaskę z jasnego umriano z dodatkiem grafitu (piccola lub umbriano). Przeskoczyliśmy z jednej skrajności w drugą skrajność, ale mam nadzieję że będzie OK, zastanawiam się taraz jakie dać dookoła kwiatki żeby to wszystko rozweselić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 27.04.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 hej Słonko, Dobrze że napisałaś o tej kolejności bo tego nie ustaliłam, ale właśnie zadzwoniłam do pana i robimy 2 gazowe z lewej, pośrodku wok, a po prawej indukcję, mam nadzieję że będzie OK hej wyspę masz suuuuuuuuuper jaka duza, szok i cala kuchnia swietnie sie prezentuje plyty piekne chyba rozpakuje dzisiaj i pomacam je troche hihi ja jednak wok chyba zrobie po lewej ........ powiedz mi prosze - miedzy plytami masz oryginalne listwy czy inaczej je laczylas ?? osobiscie myslalam by miedzy plytami zostwic ok 5 cm blatu, zamiast laczyc na listwy myslisz, ze tak mozna ?? szafka w lazience b. ladna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.04.2013 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 hej Słonko, między płytami mam chyba oryginalne listwy...Przyznam szczerze że nie do końca ustaliłam z wykonawcą sposób mocowania płyty w blacie, bo też myślałam żeby wyciąć 3 osobne otwory, ale wykonawca mówi że w instrukcji montażu jest napisane żeby wyciąć duży otwór a od spodu dokupuje się takie jakby ruszty, ale oni sami zrobili podpórkę z płyty wiórowej pod spód i jest OK. Poza tym, jeśli chcesz mieć 3 osobne płyty wtedy potrzebny jest szerszy okap - u mnie okap ma 90 cm i w ogóle nie ma tam za dużo miejsca, więc jednak lepszym rozwiązaniem było połączenie wszystkiego w jedno pozdrawiam serdecznie i idę oglądać Twój projekt kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 28.04.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Lucka, jaki masz zlew i co to za bateria w kuchni?BTW - wyspa imponujaca!Super bedzie Ci sie na niej pracowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.04.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 rety jaka zarabiaszcza kuchnia..a ta wyspa to moje niespelnienie:-( kurcze jak ja lubie duza ilosc blatu w kuchni:-) ja tak na szybkiego pisze..bo w pracy jestem..ale wieczorkiem jeszcze raz sobie polukam i powzdycham Milej niedzieli:-) p.s.ja na twoim miejscu bym juz siedziala w domku i ciagle glaskala te mebelki;-) nawet caaaly dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.04.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Lucka, jaki masz zlew i co to za bateria w kuchni? BTW - wyspa imponujaca! Super bedzie Ci sie na niej pracowac. Hej Beata, zlew to Franke Kubus podwieszany grafitowy Bateria to Franke Lounge - bateria jest fajna, ale mam lekki niedosyt, bo oczywiście nie widziałam jej na żywo i wyciągana wylewka jest trochę inna niż sobie wyobrażałam - tzn wyciąga się z tego uchwytu ale ten wąż jest tylko taki jak widać - w mieszkaniu mam dużo dłuższy, będę się musiała przyzwyczaić rety jaka zarabiaszcza kuchnia..a ta wyspa to moje niespelnienie:-( kurcze jak ja lubie duza ilosc blatu w kuchni:-) ja tak na szybkiego pisze..bo w pracy jestem..ale wieczorkiem jeszcze raz sobie polukam i powzdycham Milej niedzieli:-) p.s.ja na twoim miejscu bym juz siedziala w domku i ciagle glaskala te mebelki;-) nawet caaaly dzien Dzięki Mmelisa, też się doczekasz Ja też bym już chciała tam ciągle siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.04.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Lucek, jak patrzę na ostatnie foty to już chyba nic Cię nie powstrzymuje od przeprowadzki Czyli ta bateria kuchenna wyjmuje sie z zaczepu, ale nie wyciąga się "na długość" - czy dobrze zrozumiałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.04.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 Lucek, jak patrzę na ostatnie foty to już chyba nic Cię nie powstrzymuje od przeprowadzki Czyli ta bateria kuchenna wyjmuje sie z zaczepu, ale nie wyciąga się "na długość" - czy dobrze zrozumiałam? Tak, dokładnie, wyjmuje się z zaczepu, można nią manewrować, ale tylko do widocznej długości sprężyny, w mieszkaniu mam dwa razy tyle, ukryte jest pod zlewem w szafce - może nie jest to najwygodniejsze rozwiązanie, ale sięgam kranem od zlewu do kuchenki Co do przeprowadzki, to powstrzymuje nas malowanie i schody, ale mam nadzieję że w maju to załatwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.04.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 Tak, dokładnie, wyjmuje się z zaczepu, można nią manewrować, ale tylko do widocznej długości sprężyny, w mieszkaniu mam dwa razy tyle, ukryte jest pod zlewem w szafce - może nie jest to najwygodniejsze rozwiązanie, ale sięgam kranem od zlewu do kuchenki Co do przeprowadzki, to powstrzymuje nas malowanie i schody, ale mam nadzieję że w maju to załatwimy wydaje mi się, ze baterie w tej formie wszystkie tak mają. Dla mnie jest to pewien minus, teraz mam fajną baterię z wyciąganą wylewką, świetna sprawa. Muszę jeszcze popytać demon- kę, ona ma fantastyczną baterię Dornbracht, ciekawe, jak w obsłudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 02.05.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Lucuś,masz fenomenalną wyspę - a granit obłęd!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 04.05.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Lucka piękny masz blat,z całą kuchnią prezentuje sie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.05.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Lucuś, a pan Jerzy nie pomógł Wam z tymi lampami? A z kolorami jest tak, ze ładnie wyglądają na próbnikach...i na tym się kończy. Nawet sporej wielkości próbka ma się nijak do efektu końcowego ja jestem bardzo zadowolona z czekoladowego i burgundu. Reszta - umiarkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 08.05.2013 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Pan Jerzy jest oczywiście ogniwem pośrednim, ale on tutaj w żaden sposób nie zawinił..To będzie nasz problem jeśli zawiesimy lampy i widać będzie ich uszkodzenie Jeszcze czekam, mam się z nim spotkać i mam nadzieję że coś ustalimy.. Lustro w dolnej łazience do wymiany, spora część szafki też, umówiłam się na końcówkę maja Jest jeszcze tyle pierdół że nie wiem czy się pod koniec maja przeprowadzimy... Zrobiliśmy listę gniazdek, połowy ich nie ogarniam (krzyżowe, świecznikowe, schodowe), więc chyba wszystko kupię w tym samym kolorze i pójdę na żywioł z montażem, najwyżej trochę dokupię lub oddam I mamy dokumentację techniczną tablicy adresowej, więc można zamawiać tablicę Jeszcze skrzynka na listy i można mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts