bami 13.05.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Lucuś, kostkę już kładziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.05.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Lucuś, kostkę już kładziesz? Nie, Basia, jeszcze nie kładę, za tydzień...Wkurza mnie to czekanie bo właściwie czas tylko tracimy, zamiast robić, a potem po 20. maja robimy wszystko naraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 13.05.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 Nie, Basia, jeszcze nie kładę, za tydzień...Wkurza mnie to czekanie bo właściwie czas tylko tracimy, zamiast robić, a potem po 20. maja robimy wszystko naraz... Ale za to po 20.... Przeprowadzka? u mnie tez powolutku kamieniarz grzebie w łazience ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 13.05.2013 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2013 przeprowadzka na początku czerwca jak się uda, choć przestaję powoli wierzyć.. U Ciebie przynajmniej coś się cały czas dzieje... Niby po 20. wszystkich umówiłam, ale pewnie jeszcze pojawi się 1001 nieoczekiwanych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.05.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 przeprowadzka na początku czerwca jak się uda, choć przestaję powoli wierzyć.. ej, głowa do góry!! U Ciebie przynajmniej coś się cały czas dzieje... ...ale i tak jestem daleko w tyle za Tobą, nie uwierzyłabyś, co się dzieje u mnie na zewnątrz Niby po 20. wszystkich umówiłam, ale pewnie jeszcze pojawi się 1001 nieoczekiwanych problemów a moze tylko 1? Albo żaden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.05.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Lucuś,jesteś na finishu, udało się, wybudowałaś i wykończyłaś dom, lada moment przeprowadzka, więc nie marudź dziewczyno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.05.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Lucuś, jesteś na finishu, udało się, wybudowałaś i wykończyłaś dom, lada moment przeprowadzka, więc nie marudź dziewczyno:D A Ty Ciacho co porabiasz? Budujesz czy lenisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.05.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Liczę, porównuję ceny, doktoryzuję się z kwestii technicznych, i użeram się z wykonawcami o kosztorysy:DA z miłych rzeczy: dziś kończą nam malowanie poddasza!!!!!!!!!!!!!! A w sobotę montaż kominka!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.05.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Liczę, porównuję ceny, doktoryzuję się z kwestii technicznych, i użeram się z wykonawcami o kosztorysy:D A z miłych rzeczy: dziś kończą nam malowanie poddasza!!!!!!!!!!!!!! A w sobotę montaż kominka!!!!!!! To moze pokażesz nam jakieś foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.05.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Pokażę, tylko muszę w ogóle pojechać i zrobić jakieś foty:lol2: Ale raczej prześlę je Wam najbardziej zainteresowanym na pw, bo mi jakiś zupełnie przeszła ochota na dzielenie się z szerszą nieznaną publicznością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.05.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Pokażę, tylko muszę w ogóle pojechać i zrobić jakieś foty:lol2: Ale raczej prześlę je Wam najbardziej zainteresowanym na pw, bo mi jakiś zupełnie przeszła ochota na dzielenie się z szerszą nieznaną publicznością to czekamy na foty i prosze mnie wciągnąc na listę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 14.05.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 to czekamy na foty i prosze mnie wciągnąc na listę i mnie też.. z tym dzieleniem to fakt, czasami się zastanawiam kto czyta ten dziennik poza wypowiadającymi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 14.05.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Dobra - wpisuję Was na listę VIP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 14.05.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Pokażę, tylko muszę w ogóle pojechać i zrobić jakieś foty:lol2: Ale raczej prześlę je Wam najbardziej zainteresowanym na pw, bo mi jakiś zupełnie przeszła ochota na dzielenie się z szerszą nieznaną publicznością Ciacho, czyżbyś miała jakieś niemiłe zdarzenia? Bo ja jednak mam wrażenie, ze na forum są trochę takie kółka wzajemnej adoracji i że osoby "spoza kręgu" raczej nie czytają, bo mają swój krąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.05.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Dobra - wpisuję Was na listę VIP! Very Important Princess tez taka jestem Dziewczyny co do czytania naszych dziennikow to powiem, nie zdziwcie sie..ale pewnie i nowi przyszli sasiedzi was podczytuja nie wspominajac wam nawet o tym.... ja sie o tym dowiedzialam w ubieglym roku, stad tez malo sie u siebie udzielam...a jeden forumowicz prowadzacy tutaj dziennik go usunal (pochodzi z tej samej miejscowosci co i ja bede pochodzic) ciekawa jestem dlaczego...czyzby ciekawscy sasiedzi tez podczytywali jego posty i zdecydowal soie na ten krok:( Dzien dobry w popoludnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 21.05.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Hej Gratuluje pieknego domu Obejrzalam dziennik (podczytujac go miejscami) i jestem pelna podziwu Za kazdym razem jak widze tak duze przedsiewziecie na finiszu, mysle sobie, ze nie ma to jak nadludzki wysilek w nieludzkich warunkach Zycze Ci szybkiej i sprawnej przeprowadzki i zadowolenia ze wszystkich rozwiazan w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 21.05.2013 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Hej Gratuluje pieknego domu Obejrzalam dziennik (podczytujac go miejscami) i jestem pelna podziwu Za kazdym razem jak widze tak duze przedsiewziecie na finiszu, mysle sobie, ze nie ma to jak nadludzki wysilek w nieludzkich warunkach Zycze Ci szybkiej i sprawnej przeprowadzki i zadowolenia ze wszystkich rozwiazan w nowym domku hej hesperium, witaj dziękuję za miłe słowa, nam domek wciąż się jeszcze podoba, ale zobaczymy jak będzie jak zaczniemy już mieszkać jutro zaczyna się wreszcie akcja, przyjeżdżają malarze i pan od kuchni. A w przyszłym tygodniu mam nadzieję cała reszta.. Jesteśmy znów ubożsi o złotówki na prawie 100 l farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 21.05.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Jesteśmy znów ubożsi o złotówki na prawie 100 l farby Lucek raczej należałoby powiedzeć: jesteśmy bogatsi o prawie 100 l farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monkeyman 22.05.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 z tym dzieleniem to fakt, czasami się zastanawiam kto czyta ten dziennik poza wypowiadającymi się JA A skoro już się odezwałem, to zapytam. Po co Ci palniki gazowe? Nie lepiej było iść po całości w indukcję? P.S. Wygląda, że skończysz nim ja zacznę. Problemy w gminie Nie tego sięspodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 22.05.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 (edytowane) JA A skoro już się odezwałem, to zapytam. Po co Ci palniki gazowe? Nie lepiej było iść po całości w indukcję? P.S. Wygląda, że skończysz nim ja zacznę. Problemy w gminie Nie tego się spodziewałem. Gazowe ze względu na wspomaganie pikawy. Poza tym w indukcji dobrze nie przypieczesz, podobno Mógłbym przysiąc, że to właśnie Wy się budujecie "na zakręcie". Co tam Wam namieszali? U nas gmina przeszła nadspodziewanie łatwo. BTW, chcemy spieniężyć naszą budę Edytowane 22 Maja 2013 przez Kiełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts