Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z dużym oknem....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przeprowadzka na początku czerwca jak się uda, choć przestaję powoli wierzyć..

ej, głowa do góry!!

U Ciebie przynajmniej coś się cały czas dzieje...

...ale i tak jestem daleko w tyle za Tobą, nie uwierzyłabyś, co się dzieje u mnie na zewnątrz :bash:

Niby po 20. wszystkich umówiłam, ale pewnie jeszcze pojawi się 1001 nieoczekiwanych problemów

a moze tylko 1? Albo żaden?

Pokażę, tylko muszę w ogóle pojechać i zrobić jakieś foty:lol2:

Ale raczej prześlę je Wam najbardziej zainteresowanym na pw, bo mi jakiś zupełnie przeszła ochota na dzielenie się z szerszą nieznaną publicznością:D

to czekamy na foty i prosze mnie wciągnąc na listę :cool:

Pokażę, tylko muszę w ogóle pojechać i zrobić jakieś foty:lol2:

Ale raczej prześlę je Wam najbardziej zainteresowanym na pw, bo mi jakiś zupełnie przeszła ochota na dzielenie się z szerszą nieznaną publicznością:D

Ciacho, czyżbyś miała jakieś niemiłe zdarzenia?

Bo ja jednak mam wrażenie, ze na forum są trochę takie kółka wzajemnej adoracji i że osoby "spoza kręgu" raczej nie czytają, bo mają swój krąg :)

Dobra - wpisuję Was na listę VIP!:lol2:

Very Important Princess :cool: tez taka jestem :D

Dziewczyny co do czytania naszych dziennikow to powiem, nie zdziwcie sie..ale pewnie i nowi przyszli sasiedzi was podczytuja nie wspominajac wam nawet o tym.... ja sie o tym dowiedzialam w ubieglym roku, stad tez malo sie u siebie udzielam...a jeden forumowicz prowadzacy tutaj dziennik go usunal (pochodzi z tej samej miejscowosci co i ja bede pochodzic) ciekawa jestem dlaczego...czyzby ciekawscy sasiedzi tez podczytywali jego posty i zdecydowal soie na ten krok:(

Dzien dobry w popoludnie :)

Hej :)

Gratuluje pieknego domu :) Obejrzalam dziennik (podczytujac go miejscami) i jestem pelna podziwu :) Za kazdym razem jak widze tak duze przedsiewziecie na finiszu, mysle sobie, ze nie ma to jak nadludzki wysilek w nieludzkich warunkach ;)

Zycze Ci szybkiej i sprawnej przeprowadzki i zadowolenia ze wszystkich rozwiazan w nowym domku :)

Hej :)

Gratuluje pieknego domu :) Obejrzalam dziennik (podczytujac go miejscami) i jestem pelna podziwu :) Za kazdym razem jak widze tak duze przedsiewziecie na finiszu, mysle sobie, ze nie ma to jak nadludzki wysilek w nieludzkich warunkach ;)

Zycze Ci szybkiej i sprawnej przeprowadzki i zadowolenia ze wszystkich rozwiazan w nowym domku :)

hej hesperium, witaj :)

dziękuję za miłe słowa, nam domek wciąż się jeszcze podoba, ale zobaczymy jak będzie jak zaczniemy już mieszkać ;)

jutro zaczyna się wreszcie akcja, przyjeżdżają malarze i pan od kuchni. A w przyszłym tygodniu mam nadzieję cała reszta..

Jesteśmy znów ubożsi o złotówki na prawie 100 l farby :)

z tym dzieleniem to fakt, czasami się zastanawiam kto czyta ten dziennik poza wypowiadającymi się ;)

JA :D

A skoro już się odezwałem, to zapytam. Po co Ci palniki gazowe? Nie lepiej było iść po całości w indukcję?

P.S. Wygląda, że skończysz nim ja zacznę. Problemy w gminie :-( Nie tego sięspodziewałem.

JA :D

A skoro już się odezwałem, to zapytam. Po co Ci palniki gazowe? Nie lepiej było iść po całości w indukcję?

P.S. Wygląda, że skończysz nim ja zacznę. Problemy w gminie :-( Nie tego się spodziewałem.

Gazowe ze względu na wspomaganie pikawy. Poza tym w indukcji dobrze nie przypieczesz, podobno :)

Mógłbym przysiąc, że to właśnie Wy się budujecie "na zakręcie". Co tam Wam namieszali? U nas gmina przeszła nadspodziewanie łatwo.

BTW, chcemy spieniężyć naszą budę :)

Edytowane przez Kiełek