lucka6 22.05.2013 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Sytuację krytyczną z umywalką do dolnej łazienki mamy... umywalka jest nablatowa, 80x35cm, przykręcana do ściany i wygląda jak liliputek na tle blatu o szerokości 60cm... jest śliczna, ale się zastanawiam czy jej nie wymienić na podobny kształt ale umocowany pośrodku blatu, albo jakąś głębszą... Podpowiecie z czego mogę wybierać? mam taką Vitra Shift: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.05.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Sytuację krytyczną z umywalką do dolnej łazienki mamy... umywalka jest nablatowa, 80x35cm, przykręcana do ściany i wygląda jak liliputek na tle blatu o szerokości 60cm... jest śliczna, ale się zastanawiam czy jej nie wymienić na podobny kształt ale umocowany pośrodku blatu, albo jakąś głębszą... Podpowiecie z czego mogę wybierać? mam taką Vitra Shift: [ATTACH=CONFIG]191002[/ATTACH] lucek, czy dobrze zrozumiałam, ze w związku z tym, ze umywalka jest przykrecana do ściany, jest dużo miejsca na blacie przed umuwalką? Jaki masz wc? A bateria ma być tak, jak na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 22.05.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 lucek, czy dobrze zrozumiałam, ze w związku z tym, ze umywalka jest przykrecana do ściany, jest dużo miejsca na blacie przed umuwalką? Jaki masz wc? A bateria ma być tak, jak na zdjęciu? Dokładnie tak jak napisałaś bez sensu jest to miejsce, zepsuje cały efekt szafki, musimy zmienić tą umywalkę tylko nie wiem czy ją mi przyjmą z powrotem, najwyżej spróbuję ją sprzedać.. Kibelek mam z tej samej serii: http://www.franklins.co.nz/ic/3542725256/VIT4392B003-0075.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 22.05.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 znalazłam np takie Catalano - Sistena, ale trochę krótkie (70x37) - a ja właściwie mogę tą umwalkę mieć większą ok. 80-90cm Myślicie że pasowałaby do tego kibelka? http://www.twojnowydom.com.pl/files/galleries/id2/0/2/0/id2662/catalano_sistema_c3_umywalka_70ac3n.jpg albo coś takiego - tylko nie mam pojęcia co to za firma (Batho Sardinero), cena dość atrakcyjna : http://images01.olx.pl/ui/16/17/18/1321355001_80210918_1-Zdjecia--BATHCO-SARDINERO-Umywalka-nablatowa.jpg Kurcze, nie przewidzieliśmy że jeszcze na koniec będziemy musieli kupować umywalkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 22.05.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2013 Lucek, Catalano sistena dokładnie taką jak na zdjęciu mam w dolnej łazience uwazaj na Cataląno, bo ma śnieżnobiały kolor... Wydaje mi się ze Vitra iest taka jak VB ta druga bardzo interesująca. Popatrz jeszcze na Kerasan, Keramag i Artceram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monkeyman 23.05.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Mógłbym przysiąc, że to właśnie Wy się budujecie "na zakręcie". Co tam Wam namieszali? U nas gmina przeszła nadspodziewanie łatwo. BTW, chcemy spieniężyć naszą budę Na zakręcie buduje się doktor ze szpitala bielńskiego. Moja działka jest następna. A gmina się przyczepiła do dostępu do drogi publicznej. Wydali dziesiątki pozwoleń, a teraz doszli do wniosku, że droga przy działce doktora (ta prostopadła do Aroniowej) nie ma właściciela, więc nie mam dostępu do drogi publicznej i....... dupa zbita. Musiałem kombinować dostęp "na około", tzn od strony kanałku. Paranoja, ale to tylko Polska. No i pół roku w plecy, bo miałem zacząć w marcu, a teraz będzie dobrze jak się uda w sierpniu. O ile nic nowego nie wymyślą. Która buda jest do sprzedania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiełek 23.05.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Na zakręcie buduje się doktor ze szpitala bielńskiego. Moja działka jest następna. A gmina się przyczepiła do dostępu do drogi publicznej. Wydali dziesiątki pozwoleń, a teraz doszli do wniosku, że droga przy działce doktora (ta prostopadła do Aroniowej) nie ma właściciela, więc nie mam dostępu do drogi publicznej i....... dupa zbita. Musiałem kombinować dostęp "na około", tzn od strony kanałku. Paranoja, ale to tylko Polska. No i pół roku w plecy, bo miałem zacząć w marcu, a teraz będzie dobrze jak się uda w sierpniu. O ile nic nowego nie wymyślą. Masakra. Na mapce pamiętam, ze było na niej pełno podziałów. Tak samo jak z naszym prądem - wszyscy mogli, a my nie. I nic nie dawały tłumaczenia, przykłady sąsiadów z identyczną sytuacją, sąsiada, który dostał papiery miesiąc przed nami. Która buda jest do sprzedania? Nasza zielona, dla robotników. Stoi teraz na sąsiedniej działce razem z resztą naszej hałdy ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 25.05.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Lucku, pora się przeprowadzać Szczegolnie podoba mi się zabudowa w przedpokoju ... Zresztą wszystko jest super I szybko musisz częściej wyjeżdżać Lucuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 26.05.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Pewnie nadworny kolorysta Bami byłby załamany naszą prostotą kolorystyczną, ale nam się całkiem na razie podoba Mnie tez sie podoba. Mój nadworny kolorysta był załamany kolorem w pokoju Malucha (kolor o uroczej nazwie Pina Colada). Powiedział, ze zrobiliśmy dziecku ściany w kolorze gipsu ... i zaklął przy tym szpetnie. A ja mu powiedziałam, zeby lepiej się zajął burakami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 26.05.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Lucko, czy malowaliście już farbą tablicową? Daj proszę znać, czy "to" działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 26.05.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Lucko, czy malowaliście już farbą tablicową? Daj proszę znać, czy "to" działa Bami, jeszcze nie, ale jesteśmy na najlepszej drodze mam nadzieję że działa, kupiłam podobno dobrą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.05.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 lucka alez wy lecicie! chyba lada tydzien-dzien przeprowadzka co? wow! jestem pod wrazeniem... wspolczuje pogody, ktora psuje wam tempo z ulozeniem kostki... u nas od jutra na pewno 3 dni deszczowe..do tej pory bylo pieknie...ehh z pogodami... wracajac do tematu wykanczania-kibicuje bardzo mocno musze zerknac o co chodzi u was z tym zlewem, bo przyznam szczerze, ze ostatnio malo mialam czasu na FM i nadrabianie zaleglosci trwa i trwa u mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 27.05.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witaj Dziekuje za powitanie Wydaje mi sie, ze z dwoch propozycji, ktore przedstawilas chyba lepsze bedzie Batho Sardinero - wg mnie. A gminy chyba wszedzie daja sie w kosc, szukajac okazji, zeby wydoic inwestorow... W kazdym razie na poludniu urzednicy nie proznuja Lucko! jak dobrze, ze masz to juz za soba Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.05.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Czesc LUcka Miałam wielkie zaległości ale nadrobiłam Cudnie, domowo juz jest w domk CHyba wszytko gotowe do przeprowadzki cio ??? Kiedy wielki dzień ??? Zabudowa fornirowa podoba mi się bardzo, schody cudne Wrzucaj jaknajwiecej zdjeć Współczuję przestoju kostkowego my się wyrobilisy w ostatniej chwili i na szczęście mamy temat z głowy, za to temat ogrodowy stoi za domem mega kałuze i też jesteśmy wstrzymani. U nas dzisij słońce i cudna pogoda, mam nadzije,ze u Was też i wszytko się Wam podsusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.05.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Czeeesc fotki będą jutro bo dzisiaj już nie mam siły to kiedy beda te fotki? bo nie moge sie juz ich doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 29.05.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Lucek, dawaj wiecej zdjęć! Schody fantastyczne, farba tablicowa też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 29.05.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 jestem, jestem...dopiero przyjechaliśmy zaraz coś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 29.05.2013 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 aaa...i witam wszystkich, ale nawet nie mam już siły pisać za wiele, bo jestem wykończona wszyscy się już pospali i zaraz do nich zamierzam dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 29.05.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Lucka, zazdroszczę Ci tego zmęczenia! Już bliżej niż dalej, trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 30.05.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Do przeprowadzki jeszcze trochę, bo nie mamy w pełni uruchomionych łazienek i kuchni, ale mam nadzieję że w przyszłym tygodniu się uda to załatwić. Cały przyszły tydzień mam jeszcze urlop, więc będę sprzątać i przewozić rzeczy sukcesywnie. Zastanawiam się tylko gdzie mamy ubrania rozłożyć, bo mebli żadnych nie będzie...Obczajam takie wieszaki z Ikea stojące, może macie inne pomysły jak sobie przez jakiś czas poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts