Mmelisa 25.06.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Lucka6 ale u Ciebie jest super! normalnie wypas! gratulacje dla meza, ktory to tak pieknie wszystko ogarnia, nie ma to jak robic na swoim:wiggle: to kiedy w koncu zamieszkacie? dlugo bedziecie czekac na ta kostke, czy to na pewno dopiero wtedy ? ja bym nie wytrzymala:no: podziwiam, normalnie podziwiam. I tez bardzo lubie Twoja kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 25.06.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Mmelisa, dzięki ja mam trochę tak jak Ty, też bym się stamtąd nie ruszała, tylko została, ale ja w ogóle narwana jestem i chciałabym wszystko szybko Najbardziej szkoda mi dzieciaków, które zasypiają w samochodzie i potem je wnoszę do mieszkania...Choć im chyba też nie jest źle, dzisiaj dwa razy robili błotne kotlety, brali prysznic w swojej łazience, przebierali się trzy razy.... Ale na działce znowu masakra...dzisiaj wypompowaliśmy wodę po deszczu, jeśli nie będzie padać to powinno szybko podeschnąć, ale znowu pada Najlepiej wygląda jak wracam z pracy w bucikach na obcasach i albo mam całe obcasy w błocie albo przebieram się w kalosze i w kaloszach już mogę paradować po działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.06.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 gdyby nie ta paskudna pogoda to juz dawno byscie mieli ulozona kostke ehhh jak nie urok to... najwazniejsze, ze jestescie na samym finiszu, pogoda sie poprawi i pojdzie wszystko do przodu. Dzieciaczki, ah te dzieciaczki do kotletow byla zupka z lisci? pamietam jak ja sie tak bawilam, normalnie raj na ziemi to byl dla mnie, wiec im sie krzywda nie dzieje co do kaloszy to tutaj u mnie, jest to norma... but wyjsciowy do pracy, do centrum na zakupy tez tym bardziej, ze w tych czasach sa one takie piekne w kwiatki, kratki, paski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 25.06.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 A mi się podobają te drzwi w kuchni Są takie... wąskie, czyli tak jak lubię Lusi, ja w momencie przeprowadzki nie będę miała nawet 1/3 tego, co Ty No, może jedynie podjazd, tylko nie wiem, po co, skoro mój samochód i tak po śniegu nie jeździ To naprawdę już koniec, dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 25.06.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dzieciaczki, ah te dzieciaczki do kotletow byla zupka z lisci? pamietam jak ja sie tak bawilam, normalnie raj na ziemi to byl dla mnie, wiec im sie krzywda nie dzieje Zupki nie było, ale na moją delikatną uwagę żę kotlety już były usłyszałam z wielkim oburzeniem że wcześniej były PULPETY A mi się podobają te drzwi w kuchni Są takie... wąskie, czyli tak jak lubię Lusi, ja w momencie przeprowadzki nie będę miała nawet 1/3 tego, co Ty To naprawdę już koniec, dasz radę! Lulla, Ty będziesz miała mniej bo Twoje wnętrze będzie MINIMALISTYCZNE wiesz, my też żadnych szaf nie mamy...i drzwi na górze..i lamp...długo by wymieniać...ale wkrótce pensja więc może jakiś zalążek garderoby powstanie, ehhh A drzwi do spiżarki wąskie, bo inne się nie zmieściły, ale są OK. Tylko jak otwieram piekarnik to muszą być zamknięte, ale coś za coś..i tak tą kuchnię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 26.06.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 ja mam trochę tak jak Ty, też bym się stamtąd nie ruszała, tylko została, ale ja w ogóle narwana jestem i chciałabym wszystko szybko Najbardziej szkoda mi dzieciaków, które zasypiają w samochodzie i potem je wnoszę do mieszkania...Choć im chyba też nie jest źle, dzisiaj dwa razy robili błotne kotlety, brali prysznic w swojej łazience, przebierali się trzy razy.... Ale na działce znowu masakra...dzisiaj wypompowaliśmy wodę po deszczu, jeśli nie będzie padać to powinno szybko podeschnąć, ale znowu pada Najlepiej wygląda jak wracam z pracy w bucikach na obcasach i albo mam całe obcasy w błocie albo przebieram się w kalosze i w kaloszach już mogę paradować po działce Moi chłopcy ostatnio bawili się wodą i styropianem oraz trzonkiem od siekiery Tylko szybko nas wymiotło, bo w środku dom nie nadaje sié do zabawy, a na zewnątrz okropnie tną komary też mam na stanie gustowne kaloszki, które wożę w bagażniku ostatnio wprawiłam w osłupienie kolegów z pracy: po ulewie zastałam swoje miejsce parkingowe wyspą otoczoną głęboką wodą z dwóch stron, z pozostałych dwóch błotem na zalanym trawniku. Wysiadłam, sandałki zamieniłam na kalosze i tak dobrnęłam do wejścia Lucuś, pokaż, co masz nowego trzymam kciuki za brak deszczu - u mnie taras "stoi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Lucus ale fajnie to okno wyszlo... nie wiem dlaczego ale wyobrazam sobie tam taki ala cienki materacyk na pupe, zeby sobie siedziec przy tym oknie:rolleyes: co do drzwi to mnie rozbawil tekst tylko klamek zapomnieliśmy dokupić ale ogolem sa świetne:yes: pasuja do wnetrza i to bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 26.06.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Dzieciaki cudowne, swietnie sie odnajduja w sytuacji - najwazniejsze, ze spedzaja czas z rodzicami A Wam , dziewczyny, przede wszystkim slonka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 26.06.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Lucuś, naprawdę klamek potrzebujecie? Wnęka okienna świetna. masz bardzo ładne oświetlenie w kuchni! Skąd? Nie wiem, na co czekasz, ale dom jest gotowy do przeprowadzki. Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 26.06.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Lucuś, naprawdę klamek potrzebujecie? Wnęka okienna świetna. masz bardzo ładne oświetlenie w kuchni! Skąd? Nie wiem, na co czekasz, ale dom jest gotowy do przeprowadzki. Zazdroszczę Jak to na co Basia, na pogodę, bo nawet nie mam jak okna tarasowego umyć nie mogę podjechać samochodem pod dom żeby przenieść rzeczy bo jest niezłe bagno... Choć nieśmiało myślę o tym weekendzie A lampy fajne, nie ? Czyli mówicie dziewczyny że to okno nie wygląda źle? Bo ja jakoś nie padłam z zachwytu, choć brzydkie nie jest...to jest moje ulubione miejsce w domu i spodziewałam się jakichś wodotrysków a wyszło tak dość zwyczajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 26.06.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Jak to na co Basia, na pogodę, bo nawet nie mam jak okna tarasowego umyć Choć nieśmiało myślę o tym weekendzie . wow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Jak dla mnie to jest nadzwyczajnie a nie dosc zwyczajnie rety!!!! jak super! niech zyje zblizajacy sie weekend..wiesz ze od weekendu ma byc piekna pogoda :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 26.06.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Matko! Jakie masz czyste okna!!!!Drzwi super!!Ale Ci zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 26.06.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Jak dla mnie to jest nadzwyczajnie a nie dosc zwyczajnie rety!!!! jak super! niech zyje zblizajacy sie weekend..wiesz ze od weekendu ma byc piekna pogoda :wave: Wow, Mmelisa, cieszę się że się podoba Matko! Jakie masz czyste okna!!!! Drzwi super!! Ale Ci zazdroszczę! Beata, ja te okna 2 tygodnie prawie myłam w całym domu, ale widzę że mimo wszystko szybko się brudzą...Pewnie tak będzie jeszcze jakiś czas, przynajmniej dopóki nie będzie trawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 26.06.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Słuchajcie, ale tak na serio, to jakie te klamki powinniśmy kupić? Tzn ktore firmy są godne polecenia i nie zabijają ceną? Potrzebuję oczywiście jakichś prostych kształtem Gdzie możemy zobaczyć? W marketach budowlanych czy raczej w sklepie specjalistycznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 26.06.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 w tej sprawie to ja nie pomoge... to jeszcze przede mna, wiec sama jestem ciekawa... i skorzystam z rad kolezanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 27.06.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Jak to zapomnieliscie? a pani czy pan w sklepie nie powiedzieli? Szkoda ze nie kupiliscie z drzwiami bo byłoby tylko 8%VAT. Ja kupiłam klamki dwóch firm- tupai i regiutti ( tupai sa nieco tańsze) na początku wydawało mi sie ze znajdę jakiej klamki do 100 zł ale pozniej jak zaczęłam oglądać to nic mi sie nie podobalo( markety budowlane maja klamki dla tanie ale estetycznie nie dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 27.06.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 napisze krótko .... PIĘKNIE MACIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.06.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Jak to zapomnieliscie? a pani czy pan w sklepie nie powiedzieli? Szkoda ze nie kupiliscie z drzwiami bo byłoby tylko 8%VAT. Ja kupiłam klamki dwóch firm- tupai i regiutti ( tupai sa nieco tańsze) na początku wydawało mi sie ze znajdę jakiej klamki do 100 zł ale pozniej jak zaczęłam oglądać to nic mi sie nie podobalo( markety budowlane maja klamki dla tanie ale estetycznie nie dla mnie) Hej koktajl, no nie pomyśleliśmy po prostu..drzwi mieliśmy wybrane, zamówienie składałam mailem, nie pomyśleliśmy o klamkach naprawdę w dodatku okazuje się że z klamkami jest podobnie jak z przyciskami do geberitu i mają jakieś kosmiczne ceny A wiesz gdzie mogę obejrzeć sobie te klamki Tupai albo Regiutti w Warszawie? Potem spróbowałabym tak jak sugerujesz zamówić je przez dostawcę drzwi. napisze krótko .... PIĘKNIE MACIE!! Witaj Konrad, dawno Cię nie było, bardzo dziękuję za miłe słowa Widać że domek robi się coraz bardziej gotowy do zamieszkania, ale wciąż jest tak dużo rzeczy że mnie to osłabia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 A wiesz gdzie mogę obejrzeć sobie te klamki Tupai albo Regiutti w Warszawie? Potem spróbowałabym tak jak sugerujesz zamówić je przez dostawcę drzwi. . tupai tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts