bami 27.06.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Lucy zerknij na klamki nomet. W mi je polecał, podobno fajne wzornictwo i porządne wykonanie. I ceny tez bardziej rozsądne niż włoszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 27.06.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Trzymam kciuki z weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 27.06.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 I jeszcze to: http://www.studioklamek.pl Mają tez sklep stacjonarny na Bartyckiej. Można pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 27.06.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Lucy zerknij na klamki nomet. W mi je polecał, podobno fajne wzornictwo i porządne wykonanie. I ceny tez bardziej rozsądne niż włoszczyzny Dzięki Basia, wyglądają faktycznie OK. Wybrałam sobie kilka modeli i widzę że mogę je zobaczyć w TTW Opex na Mokotowie, czyli tuż przy mojej pracy Ceny faktycznie niezłe, ok. 35zł/szt Trzymam kciuki z weekend Dzięki, mam nadzieję że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koktajl 28.06.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Tak wiem ceny porabane... Ja byłam zobaczyć tupai dokładny model ktory mi sie podobał na bartyckiej ( ich strona http://www.biamar.pl) - na stronie maja adres- a regiutti widziałam w salonie dewro i wszystko kupiłam w dewro bo była lepsza cena niz na bartyckiej( u nas dodatkowo zaszła pomyłka przy montażu- okazało sie ze do drzwi parterowych wycięli nie takie dziury pod klamki jak mieli- w efekcie mogłam wybrać czy chce nowe drzwi czy zgodzę sie na inne klamki- zgodziłam sie na inne bo to były takie ktore od początku najbardziej mi sie podobały ale cena była kosmiczna:)) z klamkami tupaia w sumie tez dobrze trafiłam- model ktory mi sie podobał najbardziej był tez jednym z tańszych ( nie tylko w tupai ale i większości firm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 28.06.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 dzien dobry z klamkowych linkow to i ja skorzystam w koncu drzwi wewnetrzne tez bede kiedys kupowac i wstawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yenulka 28.06.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Witam się u Ciebie:) przejrzałam dziennik, już widać że będzie piękny dom:) Bardzo mi się kuchnia podoba, moje klimaty:) Czy możesz napisać jak się nazywają te lampy białe takie sople? bardzo mi się podobają - z góry dziękuję pzdr yenn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 28.06.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 lucka6 mogę prosić o nazwę i typ lamp sufitowych które masz w kuchni? Tak po za tym bardzo ładna kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.06.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Witam się u Ciebie:) przejrzałam dziennik, już widać że będzie piękny dom:) Bardzo mi się kuchnia podoba, moje klimaty:) Czy możesz napisać jak się nazywają te lampy białe takie sople? bardzo mi się podobają - z góry dziękuję pzdr yenn witaj yenulka, miło Cię gościć Lampy w salonie to Orlicki Design Goccia, model większy - 1,7m długości. Są jeszcze mniejsze, ok 1,2m To jest lampa "inspirowana" Vistosi Lacrima bodajże, tylko oryginal 3 razy droższy A mam je dzięki wspaniałej Gumisi która mi je wynalazła lucka6 mogę prosić o nazwę i typ lamp sufitowych które masz w kuchni? Tak po za tym bardzo ładna kuchnia.k Hej fenix2, dzięki Lampy kuchenne to Orlicki Design Cardo I i Cardo II. Bardzo przystępne cenowo a przy tym całkiem nieźle wykonane, dużo ładniejsze niż tanie modele marketowe Kuchni jeszcze trochę brakuje, ale też ją bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.06.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 A tak w ogóle to u nas WIELKIE PAKOWANIE.. I aż boję się to napisać - ale jutro wchodzą ... BRUKARZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.06.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Lucuś, czy to TEN WIELKI WEEKEND...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.06.2013 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Lucuś, czy to TEN WIELKI WEEKEND...? Lulla, chyba TEN dzisiaj śpimy na materacach, łózka zdemontowane, czekają na kolegę z przyczepką rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.06.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Lucuś, fantastycznie ... Całe lato przed Wami w Nowym Domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.06.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 No dobra, z "falą" poczekam do niedzieli Bardzo się cieszę Przy okazji, z pewną dozą nieśmiałości zdradzę (może przeżyję ), że następna forumowa przeprowadzka będzie u Koktajl, której równie serdecznie kibicuję! Buziaki Dziewczyny! :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.06.2013 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 OK, postaram się skrobnąć czy się udało, bo netu nie ma na razie ale szybko coś musimy załatwić, żebym mogła pracować z domu... Dzięki Lulla za kibicowanie, oddam w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.06.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Lucek, stuknął Ci właśnie tysięczny post! To dobry znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.06.2013 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Lucek, stuknął Ci właśnie tysięczny post! To dobry znak Wow, faktycznie a w niedzielę mam urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 28.06.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Dzięki Lulla za kibicowanie, oddam w swoim czasie W pierwszej kolejności wezmę tą okienną myjkę na wysięgniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 28.06.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 a w niedzielę mam urodziny a to musimy tu wpaść w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hesperius 29.06.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Sto lat i najlepszosci w zyciu, LUCUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts