Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z dużym oknem....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lucy zerknij na klamki nomet. W mi je polecał, podobno fajne wzornictwo i porządne wykonanie. I ceny tez bardziej rozsądne niż włoszczyzny

Dzięki Basia, wyglądają faktycznie OK. Wybrałam sobie kilka modeli i widzę że mogę je zobaczyć w TTW Opex na Mokotowie, czyli tuż przy mojej pracy :) Ceny faktycznie niezłe, ok. 35zł/szt :o

Trzymam kciuki z weekend :)

Dzięki, mam nadzieję że się uda :)

Tak wiem ceny porabane... Ja byłam zobaczyć tupai dokładny model ktory mi sie podobał na bartyckiej ( ich strona http://www.biamar.pl) - na stronie maja adres- a regiutti widziałam w salonie dewro i wszystko kupiłam w dewro bo była lepsza cena niz na bartyckiej( u nas dodatkowo zaszła pomyłka przy montażu- okazało sie ze do drzwi parterowych wycięli nie takie dziury pod klamki jak mieli- w efekcie mogłam wybrać czy chce nowe drzwi czy zgodzę sie na inne klamki- zgodziłam sie na inne bo to były takie ktore od początku najbardziej mi sie podobały ale cena była kosmiczna:)) z klamkami tupaia w sumie tez dobrze trafiłam- model ktory mi sie podobał najbardziej był tez jednym z tańszych ( nie tylko w tupai ale i większości firm)

Witam się u Ciebie:)

przejrzałam dziennik, już widać że będzie piękny dom:)

Bardzo mi się kuchnia podoba, moje klimaty:)

Czy możesz napisać jak się nazywają te lampy białe takie sople? bardzo mi się podobają - z góry dziękuję :)

pzdr

yenn

witaj yenulka, miło Cię gościć :)

Lampy w salonie to Orlicki Design Goccia, model większy - 1,7m długości. Są jeszcze mniejsze, ok 1,2m

To jest lampa "inspirowana" Vistosi Lacrima bodajże, tylko oryginal 3 razy droższy ;) A mam je dzięki wspaniałej Gumisi która mi je wynalazła :hug:

lucka6 mogę prosić o nazwę i typ lamp sufitowych które masz w kuchni?

Tak po za tym bardzo ładna kuchnia.

k

Hej fenix2, dzięki :)

Lampy kuchenne to Orlicki Design Cardo I i Cardo II. Bardzo przystępne cenowo a przy tym całkiem nieźle wykonane, dużo ładniejsze niż tanie modele marketowe

Kuchni jeszcze trochę brakuje, ale też ją bardzo lubię :D