Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z dużym oknem....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bami ja jutro wylot do PL.. probuje sie pakowac,ale mi to nie wychodzi..co chwile za dziewczynami wygladam na dwor i probuje do domu sciagnac zeby wykapac, bo sie upapraly u sasiadki w blocie:bash: a mojego jeszcze z pracy nie ma wiec nijak to ogarniam :mad:

dopiero co bilet wydrukowalam i odprawe zrobilam :sick:

bami ja jutro wylot do PL.. probuje sie pakowac,ale mi to nie wychodzi..co chwile za dziewczynami wygladam na dwor i probuje do domu sciagnac zeby wykapac, bo sie upapraly u sasiadki w blocie:bash: a mojego jeszcze z pracy nie ma wiec nijak to ogarniam :mad:

dopiero co bilet wydrukowalam i odprawe zrobilam :sick:

to właściwie tak, jakbyś już w samolocie siedziała...

No to teraz nam wszystkim pokażesz, jak wygląda budowlane tempo...

Lucuś, jak zdrówko?
Basia, dziękuję już lepiej :hug: Mam niestety anginę, ale przynajmniej gorączka mi spadła, więc mam nadzieję jestem na dobrej drodze do zdrowienia ;) Za to ciemna masa ze mnie zorientowałam się że mogę się połączyć z netem przez komputer z pomocą telefonu, więc mam internet :wave: zaraz wrzucę kilka zdjęć jeśli chcecie :)

Lucka,

Gratuluję !!! :D

Super, że już mieszkacie. Wszystko naprawdę bardzo fajnie wygląda. Kuchnia, schody – rewelacja!:jawdrop:

Teraz już będzie łatwiej. Pracy na pewno będzie jeszcze dużo. Ale jesteście już na miejscu, bez biegania w tą i z powrotem.

Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę.

Jana

Dzięki, też mi się podoba :yes:

Basia, a robisz wycieraczkę wpuszczoną w kostkę? Bo ja się zastanawiam....To dodatkowe 500-700zl, ale bardzo estetycznie wygląda, mi się wydaje że powinniśmy zrobić, ale się wciąż wahamy...

chodzi mi o coś takiego:

http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/728/1114728/product/ruszt-wycieraczki-z-gumy-aco,big.jpg

umieszcza sie to w takiej specjalnej kasecie i wpuszcza w kostkę, wtedy wycieraczka jest na jednym poziomie..

ktoś ma coś takiego??

Kostka super :rolleyes::rolleyes: jesli to nie problem to możesz mi napisać ile,gdzie oraz ile za położenie....bo własnie rozpisuję budżet na elewację + płot + kostka...i chyba mi sie już nie podoba :bash:

dziękuję za info i ...pocieszenie ;) moj budżet na zewnętrze własnie mocno trzeszczy :cool:

Dzięki, też mi się podoba :yes:

Basia, a robisz wycieraczkę wpuszczoną w kostkę? Bo ja się zastanawiam....To dodatkowe 500-700zl, ale bardzo estetycznie wygląda, mi się wydaje że powinniśmy zrobić, ale się wciąż wahamy...

chodzi mi o coś takiego:

http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/728/1114728/product/ruszt-wycieraczki-z-gumy-aco,big.jpg

umieszcza sie to w takiej specjalnej kasecie i wpuszcza w kostkę, wtedy wycieraczka jest na jednym poziomie..

ktoś ma coś takiego??

Lucuś, jak mój pan Rafał kładł mi kamień na "ganku", wspominał o takiej wycieraczce - a ja nie miałam czasu, by ją zakupić, nie miałam też pojęcia, gdzie. Bardzo fajny patent. Ja niestety go nie będę miała :)

Jeżeli możesz, przyślij mi również na priv koszt materiału i położenia 1m2 takiego Umbriano...