bami 02.07.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 bami a gdzie ty zawedrowalas nad morze? wakacje czy ty z tych stron? no niby wakacje, ale jakieś takie pracowite z kompem Pomorze Zachodnie, a Ty? Jesteś juz w pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.07.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 bami ja jutro wylot do PL.. probuje sie pakowac,ale mi to nie wychodzi..co chwile za dziewczynami wygladam na dwor i probuje do domu sciagnac zeby wykapac, bo sie upapraly u sasiadki w blocie:bash: a mojego jeszcze z pracy nie ma wiec nijak to ogarniam dopiero co bilet wydrukowalam i odprawe zrobilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 02.07.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 bami ja jutro wylot do PL.. probuje sie pakowac,ale mi to nie wychodzi..co chwile za dziewczynami wygladam na dwor i probuje do domu sciagnac zeby wykapac, bo sie upapraly u sasiadki w blocie:bash: a mojego jeszcze z pracy nie ma wiec nijak to ogarniam dopiero co bilet wydrukowalam i odprawe zrobilam to właściwie tak, jakbyś już w samolocie siedziała... No to teraz nam wszystkim pokażesz, jak wygląda budowlane tempo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 02.07.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 :lol2: watpie... tylko kilka pierdoolek do zrobienia i chyba nic wiecej poza tym, co bedzie widoczne dla golego oka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.07.2013 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Lucuś, jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 03.07.2013 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Lucuś, jak zdrówko? Basia, dziękuję już lepiej Mam niestety anginę, ale przynajmniej gorączka mi spadła, więc mam nadzieję jestem na dobrej drodze do zdrowienia Za to ciemna masa ze mnie zorientowałam się że mogę się połączyć z netem przez komputer z pomocą telefonu, więc mam internet zaraz wrzucę kilka zdjęć jeśli chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 03.07.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Jeszcze pytasz? Pewnie, że chcemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.07.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 zaraz wrzucę kilka zdjęć jeśli chcecie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jana9 04.07.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Lucka, Gratuluję !!! Super, że już mieszkacie. Wszystko naprawdę bardzo fajnie wygląda. Kuchnia, schody – rewelacja! Teraz już będzie łatwiej. Pracy na pewno będzie jeszcze dużo. Ale jesteście już na miejscu, bez biegania w tą i z powrotem. Pozdrawiam i dużo zdrówka życzę. Jana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 04.07.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 I jeszcze kawałek kostki Dla mnie cudna Piękna, Lucuś !!! Świetny pomysł z miejscem do gry w kosza, możesz przecież zrobić 2 w1: do grania i do parkowania, może nie do wykorzystania w tym samym czasie, ale warto mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.07.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Rany, co to za kostka??????? Taka piękna???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 04.07.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Dzięki, też mi się podoba Basia, a robisz wycieraczkę wpuszczoną w kostkę? Bo ja się zastanawiam....To dodatkowe 500-700zl, ale bardzo estetycznie wygląda, mi się wydaje że powinniśmy zrobić, ale się wciąż wahamy... chodzi mi o coś takiego: http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/728/1114728/product/ruszt-wycieraczki-z-gumy-aco,big.jpg umieszcza sie to w takiej specjalnej kasecie i wpuszcza w kostkę, wtedy wycieraczka jest na jednym poziomie.. ktoś ma coś takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 04.07.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Rany, co to za kostka??????? Taka piękna???????? Sharlotka, to Semmelrock umbriano biało-szara..Dla mnie jest też cudna, dlugo się wahaliśmy czy ją kupić (cena), ale w końcu ustaliliśmy z naszym wykonawcą że zmieszczą się w budżecie więc się zdecydowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.07.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Doczytałam, że to Semmelrock Umbriano - pięknotka!!!!!! Lucuś,to jest gładka kostka, czy jakaś płukana???Mogłabyś napisać na pw, ile kosztuje m2 netto?Nam trzeba 200 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.07.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 już się boję info o cenie, szczerze mówiąc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.07.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Kostka super :rolleyes: jesli to nie problem to możesz mi napisać ile,gdzie oraz ile za położenie....bo własnie rozpisuję budżet na elewację + płot + kostka...i chyba mi sie już nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 04.07.2013 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Kostka super :rolleyes: jesli to nie problem to możesz mi napisać ile,gdzie oraz ile za położenie....bo własnie rozpisuję budżet na elewację + płot + kostka...i chyba mi sie już nie podoba dziękuję za info i ...pocieszenie moj budżet na zewnętrze własnie mocno trzeszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 04.07.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ivy,u nas dokładnie ta sama wyliczanka!!!!Elewacja, ogrodzenie i kostka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 04.07.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Dzięki, też mi się podoba Basia, a robisz wycieraczkę wpuszczoną w kostkę? Bo ja się zastanawiam....To dodatkowe 500-700zl, ale bardzo estetycznie wygląda, mi się wydaje że powinniśmy zrobić, ale się wciąż wahamy... chodzi mi o coś takiego: http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/728/1114728/product/ruszt-wycieraczki-z-gumy-aco,big.jpg umieszcza sie to w takiej specjalnej kasecie i wpuszcza w kostkę, wtedy wycieraczka jest na jednym poziomie.. ktoś ma coś takiego?? Lucuś, jak mój pan Rafał kładł mi kamień na "ganku", wspominał o takiej wycieraczce - a ja nie miałam czasu, by ją zakupić, nie miałam też pojęcia, gdzie. Bardzo fajny patent. Ja niestety go nie będę miała Jeżeli możesz, przyślij mi również na priv koszt materiału i położenia 1m2 takiego Umbriano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 04.07.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Dziewczyny, a wybrałyście już tynk, kostkę?Sharlot, robiłaś wycenę na panele w kolorze czarnym? Ivy, jakie ogrodzenie planujesz? Lucuś, sorki, że tak u Ciebie, bo Ty już PO, może do mnie się przeniesiemy z takimi zgrzebnymi tematami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts