Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z dużym oknem....

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękna sypialniana z płytek Roca:yes:.U mnie tez 3 kolory będą widniały w łazience na dole :pTylko czy łazienka tak super wyjdzie jak u Ciebie;)

Dzięki Lea :) Na pewno u Was też wyjdzie super, jeśli takie kolory będą, a z jakich płytek będziecie robić tą dolną?

Mam jeszcze kilka lepszych zdjęć aparatem - wrzuciłam do dziennika

Edytowane przez lucka6

U nas będzie Ardesia bianco i troszke czarnych płytek,a na podłodze płytki colonial brąz.Ale coś mi się zdaje że chyba tych czarnych płytek za mało kupiliśmy;)sie zobaczy....A wy mieliście projekt łazienki?

Wasze płytki z wypustkami i światełka schodowe są super, bardzo mi sie podobają :)

Lea, faktycznie podobne te płytki, myślę że wyjdzie super :)

Co do ilości, to jeśli zabraknie, najwyżej dokupicie szybciutko i będzie OK. Ja mam super dostawcę płytek, armatury, baterii itp...Bardzo się stara i jak tylko nam czegoś braknie natychmiast dowozi. Ceny przy tym ma bardzo konkurencyjne, lepsze niż w internecie. Muszę się zebrać żeby polecić najfajniejszych fachowców dalej w Białym Wątku

My mieliśmy projekty wszystkich łazienek, z tym że umówiliśmy się, że my wybieramy płytki i armaturę a architekt pomogła nam zaaranżować ich ułożenie i zaproponowała kształt zabudowy. Z tym że z tą łazienką sypialnianą trochę nam nie wyszło, bo zmieniła nam się potem koncepcja (i dobrze!!) i projekt sypialnianej razem z wizualizacją robiliśmy w sklepie w którym kupiliśmy plytki. układ zabudowy wyszedł taki sam, ale płytki zupełnie inne...zresztą trochę Was tym męczyłam :)

Wydaje mi się że sprytnie mamy porobione te wszystkie zabudowy, kibelki są ładnie ukryte, to co bym zmieniła to być może ściankę w łazience dzieci - tą, na ktrórej będą umieszczone kibelek, bidet i umywalka. Umywalkę bym umieściła bliżej ściany, żeby nie zajmowała tyle miejsca, bo choć nie jest super głęboka - 47cm, to zabierze dużo miejsca z przejścia i będziemy się gimnastykować z drzwiami od prysznica, żeby nie zahaczyły o umywalkę.

Ale wszystkiego się nie przewidzi, mam nadzieję że mimo wszystko będzie OK :)

super zapowiada sie ta wasza łazienka...brodzik idealnie wkomponowany z podłogę :rolleyes:

Ja mam super dostawcę płytek, armatury, baterii itp...Bardzo się stara i jak tylko nam czegoś braknie natychmiast dowozi. Ceny przy tym ma bardzo konkurencyjne, lepsze niż w internecie. Muszę się zebrać żeby polecić najfajniejszych fachowców dalej w Białym Wątku

bardzo chetnie poznam fajne miejsce bo bede niebawem tez poszukiwać...

PIękna lazienka sypialniana! Czekam na efekt końcowy:)

Niewiele Wam już zostało pracy. Tylko to wszystko też trwa.. ;) Ale już bliżej niż dalej!!!:)

lucka, świetnie!!!:lol2:

Wasza łazienka super, stonowana, elegancka - w moim typie

dzieciaków - super, też mam tubądzina kolekcje u syna w łazience, te z dziurkami były w pierwszym moim pomyśle na łazienkę dla niego, ale potem zmieniłam je na te dekory - paski

też mam skoffy na schodach - ciepły biały, ładnie swiecą, dodają uroku schodom

trzymam kciuki za resztę

pozdr

dylematy inwestora :-)))))))))) Zazdroszczę, że jeszcze nie jestem na tym etapie. Inwestycja robi się coraz piękniejsza, aczkolwiek za brak kostkarki należy się bura ;-) Że tak zapytam mąż drinka nie lubi wypić :D

Co do kostki - tak jak napisałaś - Libert nie jest taki zły. Ale..... no dobra już milczę.

A tak wogóle to nie mam czasu złożyć zapowiedzianej wizyty - brrrrrr.