lea1719506104 22.10.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Lucka super te łazienki i cieszę się że tak szybciutko idziecie do przodu A My łazienke zaczniemy w połowie lub pod koniec listopada:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.10.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Piękna sypialniana z płytek Roca:yes:.U mnie tez 3 kolory będą widniały w łazience na dole :pTylko czy łazienka tak super wyjdzie jak u Ciebie;)A u NAs zostało poprawienie gipsówki i malowanie na dole,łazienka i wszystko to samo co u Ciebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.10.2012 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 (edytowane) Piękna sypialniana z płytek Roca:yes:.U mnie tez 3 kolory będą widniały w łazience na dole :pTylko czy łazienka tak super wyjdzie jak u Ciebie;) Dzięki Lea Na pewno u Was też wyjdzie super, jeśli takie kolory będą, a z jakich płytek będziecie robić tą dolną? Mam jeszcze kilka lepszych zdjęć aparatem - wrzuciłam do dziennika Edytowane 31 Grudnia 2012 przez lucka6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 28.10.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 U nas będzie Ardesia bianco i troszke czarnych płytek,a na podłodze płytki colonial brąz.Ale coś mi się zdaje że chyba tych czarnych płytek za mało kupiliśmy;)sie zobaczy....A wy mieliście projekt łazienki? Wasze płytki z wypustkami i światełka schodowe są super, bardzo mi sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 28.10.2012 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Lea, faktycznie podobne te płytki, myślę że wyjdzie super Co do ilości, to jeśli zabraknie, najwyżej dokupicie szybciutko i będzie OK. Ja mam super dostawcę płytek, armatury, baterii itp...Bardzo się stara i jak tylko nam czegoś braknie natychmiast dowozi. Ceny przy tym ma bardzo konkurencyjne, lepsze niż w internecie. Muszę się zebrać żeby polecić najfajniejszych fachowców dalej w Białym Wątku My mieliśmy projekty wszystkich łazienek, z tym że umówiliśmy się, że my wybieramy płytki i armaturę a architekt pomogła nam zaaranżować ich ułożenie i zaproponowała kształt zabudowy. Z tym że z tą łazienką sypialnianą trochę nam nie wyszło, bo zmieniła nam się potem koncepcja (i dobrze!!) i projekt sypialnianej razem z wizualizacją robiliśmy w sklepie w którym kupiliśmy plytki. układ zabudowy wyszedł taki sam, ale płytki zupełnie inne...zresztą trochę Was tym męczyłam Wydaje mi się że sprytnie mamy porobione te wszystkie zabudowy, kibelki są ładnie ukryte, to co bym zmieniła to być może ściankę w łazience dzieci - tą, na ktrórej będą umieszczone kibelek, bidet i umywalka. Umywalkę bym umieściła bliżej ściany, żeby nie zajmowała tyle miejsca, bo choć nie jest super głęboka - 47cm, to zabierze dużo miejsca z przejścia i będziemy się gimnastykować z drzwiami od prysznica, żeby nie zahaczyły o umywalkę. Ale wszystkiego się nie przewidzi, mam nadzieję że mimo wszystko będzie OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 30.10.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Wow! Sypialniana łazienka zapowiada się świetnie! Szczególnie podoba mi się podłoga i fantastycznie wkomponowany w nią brodzik. Widać, że ten, kto to robił zna się na rzeczy. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.10.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 super zapowiada sie ta wasza łazienka...brodzik idealnie wkomponowany z podłogę Ja mam super dostawcę płytek, armatury, baterii itp...Bardzo się stara i jak tylko nam czegoś braknie natychmiast dowozi. Ceny przy tym ma bardzo konkurencyjne, lepsze niż w internecie. Muszę się zebrać żeby polecić najfajniejszych fachowców dalej w Białym Wątku bardzo chetnie poznam fajne miejsce bo bede niebawem tez poszukiwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 30.10.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 śliczne te łazienki u ciebie a zabudowa kibelków super pomysłowa (chyba się powtarzam ) ja właśnie negocjuję z hydraulikiem odnośnie mojego odpływu linowego i wanny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 30.10.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Lucka świtnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 30.10.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 PIękna lazienka sypialniana! Czekam na efekt końcowy:) Niewiele Wam już zostało pracy. Tylko to wszystko też trwa.. Ale już bliżej niż dalej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 30.10.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 PIękna lazienka sypialniana! Czekam na efekt końcowy:) Niewiele Wam już zostało pracy. Tylko to wszystko też trwa.. Ale już bliżej niż dalej!!! lucka, świetnie!!! Wasza łazienka super, stonowana, elegancka - w moim typie dzieciaków - super, też mam tubądzina kolekcje u syna w łazience, te z dziurkami były w pierwszym moim pomyśle na łazienkę dla niego, ale potem zmieniłam je na te dekory - paski też mam skoffy na schodach - ciepły biały, ładnie swiecą, dodają uroku schodom trzymam kciuki za resztę pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.10.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Dla siebie? Piękna ścianka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 31.10.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 raczej dla M dla siebie coś w stylu Kobieta-Kot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 31.10.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 ale macie fantazję dla synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 07.11.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Piękny ten Semmelrock umbriano:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 07.11.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Tak, mów mi mów, myślałam że napiszecie że ten Libet też nie taki zły a tu pewnie wszyscy napiszą że Umbriano ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.11.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Lucka, jestem z rewizytą elewacja świetna barierki u dzieciaków wymiatają pokaż wielką umywalkę tez zamówiłam Roca Lavagna Nero - tylko płytki podstawowe 30x60 czy jesteś pewna kuchni z forniru? Ja teraz mam - never ever... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 07.11.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Przyszłam zagłosować na kostkę na U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 08.11.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Lodówke wybrałaś świetną,a masz w niej NO FROST? A mnie się bardziej podoba Libet Akropol,myśle że jest bardziej delikatniejszy od Umbriano,ale to tylko moje skromne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monkeyman 08.11.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 dylematy inwestora ))))))))) Zazdroszczę, że jeszcze nie jestem na tym etapie. Inwestycja robi się coraz piękniejsza, aczkolwiek za brak kostkarki należy się bura Że tak zapytam mąż drinka nie lubi wypić Co do kostki - tak jak napisałaś - Libert nie jest taki zły. Ale..... no dobra już milczę. A tak wogóle to nie mam czasu złożyć zapowiedzianej wizyty - brrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts