abram 28.05.2002 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Nie wiem czy sie na mnie obrazicie, bo jestem tu nowy i może ten temat był ostatnio poruszany, a ja zawracam Wam głowę tym samym.Zaryzykuję.Buduję dom na wsi i zastanawiam się nad ogrzewaniem. Trochę czytałem o kominkach /w Muratorze chyba rok temu?/ i przyznam szczerze, że chciałbym zaryzykować i postawić na tę inwestycję. Zwierzyłem sie kilku sąsiadom, no i zaczęło się ...pukają się w głowę na mój widok.Mam budujący się dom z poddaszem użytkowym. Chciałem kominek wspomagany ogrzewaniem elektrycznym.Czy warto zaryzykować?Czy może ma ktoś już takie rozwiązanie?Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
empi 29.05.2002 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 Ten temat był już rzeczywiście poruszany i to obszernie. Spróbuj użyć Szukaj (w prawym, górnym rogu ekranu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 29.05.2002 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 zrobiłem to i rzeczywiście troche znalazłem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 29.05.2002 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 ale wcale yego nie ma tak dużo. Sądziłem,że jest o wiele więcej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 01.06.2002 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2002 Może zaproponować nowy artykuł w Muratorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts