poshbilly 14.05.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Witam,Obecnie jestem na etapie zakupu drzwi zewnętrznych. Wybór padł (ze względu na wzór) na dębowe drzwi CAL.Mam jednak problem w doborze koloru drzwi pod okna Oknoplast oraz bramę Wiśniowski w kolorze orzech.Rozważam dwie opcje: - kolor stary dąb- kolor ciemny teak Może ktoś z Was miał podobny dylemat? Dzięki za każdą wskazówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 14.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Witam Myślę, że najlepiej ten kolor dobiorą Ci w samym CAL`u. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poshbilly 16.05.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witam Myślę, że najlepiej ten kolor dobiorą Ci w samym CAL`u. Pozdrawiam W CALu sugeruję kolor stary dąb na dębie, ale ze wzornika wynika co innego (ciemny teak na dębie). Stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 16.05.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Stary dąb na dębie pasuje najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poshbilly 18.05.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 A orientuje się ktoś który kolor drzwi dębowych Urzędowski będzie lepiej pasować do orzecha Wiśniowski i orzecha Oknoplast? D1 czy D9? Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEWA 08.09.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 Witam, Obecnie jestem na etapie zakupu drzwi zewnętrznych. Wybór padł (ze względu na wzór) na dębowe drzwi CAL. Mam jednak problem w doborze koloru drzwi pod okna Oknoplast oraz bramę Wiśniowski w kolorze orzech. Rozważam dwie opcje: - kolor stary dąb - kolor ciemny teak Może ktoś z Was miał podobny dylemat? Mam ten sam problem, brama garażowa GROSS i okna Oknoplast orzech. Czy już coś wybrałeś? Dzięki za każdą wskazówkę. Mam ten sam problem, brama garażowa GROSS i okna Oknoplast orzech. Czy już coś wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts