archi23 15.05.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Witam, potrzebuje pomocy, w trakcie budowy domu zmienilem sposób ogrzewania, planowałem wegiel i gas skończyło sie na pompie ciepła zatem kominy są mi niepotrzebne ale juz pobudowałem. Jak je dobrze zatkać zabezpieczyć przed woda i innymi syfami nie wspominając o mostkach cieplnych, wentylacje tez mam mechaniczną wiec komin wentylacyjny tez chce zatkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selius 15.05.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Rozbierz i sprzedaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 15.05.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Niepotrzebne ??? jeszcze za parę, paręnaście lat będziesz na FM pisał świetnie, że je mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 15.05.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 nie za kilka lat, tylko po pierwszej zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 15.05.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 A na razie wciśnij z góry worek z wełną mineralną (odpadkami) i załóż czapkę z blachy. Tylko delikatnie wciskaj, cobyś się nie zasapał przy wyciąganiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts