marlowe 15.05.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Po 30 latach mieszkania w bloku przyszedł czas na zakup działki budowlanej i budowa własnego domu. Na razie się rozglądam i poznaje temat od podstaw, czyli jak duża działka, czy z wodociągiem czy studnią?, czy z kanalizacja miejska czy przydomową oczyszczalnią?, czy z gazem ziemnym czy inne źródło?. Z tego co licze i kalkuluje to najbardziej opłaca sie gaz + kanalizacja, czy sie zgodzicie ze mną?. Proszę podzielcie sie doswiadczeniami. bo mam na oku na przykład cudna działkę ale bez kanalizacji i gazu i mniej cudną ale za to ze wszystkim (czyli prąd, kanalizacja miejska i gaz ziemny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 15.05.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 O gustach nie dyskutuje się. A poza tym to już tylko kasa,kasa,kasa( optuję za mniej cudną). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mxxxx 15.05.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 ja mam działkę z prądem i wodą, resztę mediów mam własne i nie narzekam, generalnie dzisiaj są takie systemy że wszystko można mieć własne jeśli tylko się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts